Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

dal ima mogucnost i kakve su sanse da se sa super nove predje na mts ? , jeftnije mi ispadne

dal ima mogucnost i kakve su sanse da se sa super nove predje na mts ? , jeftnije mi ispadne
Ako ti je istekao ugovor možeš ti da pređeš niko ti ne brani, ali neće da te gledaju kao novog korisnika jet u tom slučaju kažu da je to ista mreža.

Ako ti je istekao ugovor možeš ti da pređeš niko ti ne brani, ali neće da te gledaju kao novog korisnika jet u tom slučaju kažu da je to ista mreža.
Jesi siguran?
Onda su nešto promenili. Ja sam svoje roditelje prebacio sa SN na MTS i imali su uslove kao novi korisnici (tad bilo 12x1din.). Mada, to je bilo pre skoro 2 godine, moguće da su promenili

Trenutno koristim BOX 2 600, koliko vidim taj paket je ukinut i maksimalna moguca brzina sa BOX 2 je 400. Oni stvarno ocekuju da nakon isteka trenutnog ugovora potpisem novi na kome bi imao dosta sporiji internet uz vecu cenu?

Trenutno koristim BOX 2 600, koliko vidim taj paket je ukinut i maksimalna moguca brzina sa BOX 2 je 400. Oni stvarno ocekuju da nakon isteka trenutnog ugovora potpisem novi na kome bi imao dosta sporiji internet uz vecu cenu?
UL je veci, ti ne moras nista, ako imas mozes preci kod konkurencije ako ti trenutni uslovi i cena ne odgovaraju. Ti ces ih kazniti.
To je to

Poslednja izmena od urednika:
Ja sam gledao ponudu za BOX3; najjači paket je poskupeo 250 din (sa 2550 na 2800din), što nije strašno obzirom da su uvećali berzinu za upload (i ukoliko bi bar 20 meseci dali tu cenu). Verovatno će i više da ponude, kad im kažem da trenutno koristim SBB :)

oni trenutno ocekuju nove korisnike misleci da ce ih privuci

primer mene bi privuklo 200/200 reko bi WAO . ali kad bi video cenu vrv bi reko joj.

Ja sam gledao ponudu za BOX3; najjači paket je poskupeo 250 din (sa 2550 na 2800din), što nije strašno obzirom da su uvećali berzinu za upload (i ukoliko bi bar 20 meseci dali tu cenu). Verovatno će i više da ponude, kad im kažem da trenutno koristim SBB :)
Taj paket je u redu, ali moj recimo box 4 zlatni je porastao za 300 a povecali su samo 2GB za zonu0, a to ne vredi 309 din a sad kad bih uzimao uzeo bih realno 600/600 a ne ovaj 1000/500

Nema informacija o ovim paketima, filmski , dokumentarni, muzicki i deciji? Ili imaju njihove cene negde sakriveno? Kad se dodaju te cene poskupljenje ispada jos drasticnije.

Nešto su se oni pogubili sa ovim kanalima. Svako malo menjaju na sajtu. Evo sad gledao, za box 3m uopšte ne piše broj kanala. Nema ni spiska kanala a pre par sati je bilo.
Ništa mi nije jasno koji kanali su u osnovnoj ponudi, koji u paketima, a očigledno ni njima

Nisam nešto preterano gledao. Video da sada ima samo Plavi i to za soma više od Plavog lite i prestalo zanimanje oko dešavanja :)
Imaju i BBC earth u video klubu koji kod mene odavno ne postoji, imaju i nula informacija šta je ušlo u crveni box od TV opcija...
Uvek im je tako kod tog prepakivanja, ništa normalno ne umeju da sastave.

@dalek: Moraš da im pišeš prigovor na račun ako su naplatili. Ja im obično kroz moj mts to uradim. Ne plaćaj ništa dok ne stigne novi račun ako je osnovan prigovor i stigne ti pozitivno rešenje za prigovor.

Jesi siguran?
Onda su nešto promenili. Ja sam svoje roditelje prebacio sa SN na MTS i imali su uslove kao novi korisnici (tad bilo 12x1din.). Mada, to je bilo pre skoro 2 godine, moguće da su promenili
Prethodni ugovor sam ja hteo da uradim obrnuto sa mts na sn i tako mi rečeno mi smo ista firma i ne tretiramo te kao novog korisnika. Naravno da će tako nešto da urade kad ide njima na vodenicu realno j..e se njima za korisnike.

Naravno neće sve biti isto sa tehničke strane: supernova live tv je coax, mts live tv je ip multicast. Supernova internet je noviji sistem, mts internet je originalno SMIN sistem.
Koje su tacno tehnicke razlike sto se tice interneta?
Znam naravno da se supernova realizuje preko DOCSIS a mts preko DSL tamo gde nema uslova za GPON. Ali i Supernova koristi IP adrese iz istog opsega kao i obicni mts korisnici

Ja sam skoro dobio ponudu za stari plavi box 4 i meni ne deluje da se isplati da pređem na novi paket. 600/300 mi više odgovara, a za TV me zabole. :) Jel sam propustio nešto?

Nisam siguran na sta konkretno mislis, ali ako si imao tu ponudu i vise ti odgovara ista i za TV te zabole, a nisi uzeo tu ponudu, onda si to propustio.
😄

Uh pa zar je toliko nejasno šta želim da kažem?! :eek:

Stari plavi box je 600/300 i imao je valjda najjači paket za TV. Ovaj novi ima srednji paket ali je 400/400. Nisam čitao sitna slova i zalazio da li postoje još neke razlike, pa sam zato postavio pitanje. Dakle ima li još razlika između starog i novog plavog boxa osim brzine interneta i TV paketa? Možda je sad jasnije.

Da li zna neko gde je lista kanala u osnovnoj ponudi, a šta spada u pakete?
Ovi na sajtu non stop menjaju, evo sad za sve boxove piše samo 250+ kanala

Ja sam na levoj obali Dunava tako da ovamo nema optike pa već godinama unazad imam box crveni gde je max brzina interneta 20/4 Mb/s pre 10 dana sam obnovio UO i dobio sam popust 50% za 6 meseci. Rekoh da uzmem i novi mobilni pošto daju akciju eko popust za 3 stara mobilna uređaja 15k se umanji cena i odem danas i kažu da mora i novi ugovor sa ovim novim astronomskim cenama. Tako da sam odustao od novog telefona.

Ja pitam ovu što radi "vaša nova cena za box crveni je 20% skuplja, a povećali ste 200/200 net brzinu, nešto što ja ne mogu da iskoristim" na to mi ona odgovara "pa niko ne može ovde na levoj strani da ima". 😂
Pa čoveče koje onda opravdanje imaju za dizanje cene ako ja tu uslugu nemam.

Kada istekne ova UO moraću da potražim alternativu, osim ako ne dobijem 50% za 24 meseca.

Smešno je ovo što rade što se neke buduće tv ponude tiče...par pinkovih kanala koji su bili donekle gledljivi i koji su do sada bili u osnovnom paketu tipa Klasik, Vestern...trpaju u taj novoformirani Filmski paket a par i više nego gledljivih dokumentarnih kanala tipa BBC Earth, Explorer, H History...sada trpaju u taj novi Dokumentarni paket a bili su naravno u osnovnom do sada. Mislim, lako mi je za nekih godinu dana prevagnuti za ovu drugu stranu što se crvenog boksa tiče ali ovo je čist bezobrazluk šta rade. Naravno, ako nešto ne izmene jer ova nazovi live lista kanala se svako malo ažurira.

To što piše za sve boksove 250+ kanala, to je faktički neka osnovna ponuda a onda u zavisnosti od boksa ide 1,2,3 ili sva 4 paketa fraj uz taj osnovni paket.

Rekao sam ja da ce biti promena tu neki su se smejali, a onako namerno i iracionalno sam rekao da ce i cene menjati iako bas ne verujem u taj scenarijo ali sve je moguce, oni non stop nesto menjaju ubacuju izbacuju, povecavaju, smanjuju.
Bice promena jos jer jos vagaju koliko vidim jer znaju da su povecali cene neosnovano narocito kad br.1 kaze da je inflacija i sve manje nego ikad, sta se to promenilo na gore od februara do sad da povecaju cene, oni to pravdaju time da su ubacili vise neta u sve mobilne pakete da su dali skoro sve simetricne pakete, ali realno, oni tu troskova nemaju.
Sva sreca pa mi UO istekla 2 nedelje pre ovih mtsovih gluposti a za 2 god cemo videti sta i kako ce biti s obzirom da im zadnjih 8 meseci bas u glavi nije dobro.

Buraz, Premijer liga je kostala 600 milki. Sta mislis ko ce to da plati?
U Srbiji porodice vise placaju za racune za mobilne telefone nego za struju. Koliko oni misle da treba da kosta pretplata za televiziju pored obilja streaming platformi, koje svi mi koliko-toliko pismeni uglavnom i gledamo. Ja sam tv izbacio iz paketa, koristim samo internet i na svakom smart tv-u naloge prijatelja.

Problem kod nas je sto smo mi posle cetvrtine 21 veka i dalje funkcionalno nepismeni i ovo sto se pise i cita na forumu dopire do intelektualaca koji isti posecuju.
Zapitajte se koliko ljudi kod nas je u zivotu porucilo preko interneta a da je platilo karticom. Siguran sam da 88% i dalje placa po pouzecu kada dostavi brza posta. A da ne pricamo o tome da nije agresivne kampanje za silne portale koji smorise da se kupi gomila gluposti, bilo bi to jos grdje i grdje.

Da se vratim na temu: dok je ovaca bice i sisanja.

Iščitao sam temu i vidim da ima ljudi koji su upoznati sa tematikom, pa me zanima sledeće:
Uskoro mi ističe ugovor sa Mts (imam box 3 optiku 400Mb/s internet) i uslove u zgradi da uvedem Orion,Mts i SBB. Upoznat sam sa prednostima i manama ovih provajdera, realno najradije bih ostao u Mts, da izvučem neki popust, međutim zanima ako neko zna koje rutere oni sad daju uz ove nove pakete, jer na kompu imam Wi-fi 6 standard, koji bi deklarativno gurao te nove brzine, ali džaba ako daju neke bzv rutere, da uzimam jači neki paket. Yettel i Orion reklamiraju da daju Wi-fi 6 rutere, a u Mts je sve tajanstveno ili ja ne vidim na sajtu.
Da li neko ima tu informaciju?

Vrh Dno