uvek su bili preskupi nego sada su ga preterali za suepr plan 2 s kod sn , bilo je nekih 3000 dinara sad je 4100 alo rodjace pa nije ovo nemackaPo mom misljenu,suludo je da bude ista cena za korosnike koji imaju mogucnost za opticki internet i one koji nemaju. Postali su preskupi.
Ako ti je istekao ugovor možeš ti da pređeš niko ti ne brani, ali neće da te gledaju kao novog korisnika jet u tom slučaju kažu da je to ista mreža.dal ima mogucnost i kakve su sanse da se sa super nove predje na mts ? , jeftnije mi ispadne
Jesi siguran?Ako ti je istekao ugovor možeš ti da pređeš niko ti ne brani, ali neće da te gledaju kao novog korisnika jet u tom slučaju kažu da je to ista mreža.
Da li je to samo kod mene ili jos nekome naplacuju dodatni stb 150 din na plavom lajt paketu?Druga ugovorna obaveza za BOX 4, drugi put 50 posto popusta. Doduše i prelazak sa crvenog na plavi lajt ali ko ga šiša, valja ostaviti i bakšiš 😀
UL je veci, ti ne moras nista, ako imas mozes preci kod konkurencije ako ti trenutni uslovi i cena ne odgovaraju. Ti ces ih kazniti.Trenutno koristim BOX 2 600, koliko vidim taj paket je ukinut i maksimalna moguca brzina sa BOX 2 je 400. Oni stvarno ocekuju da nakon isteka trenutnog ugovora potpisem novi na kome bi imao dosta sporiji internet uz vecu cenu?
Taj paket je u redu, ali moj recimo box 4 zlatni je porastao za 300 a povecali su samo 2GB za zonu0, a to ne vredi 309 din a sad kad bih uzimao uzeo bih realno 600/600 a ne ovaj 1000/500Ja sam gledao ponudu za BOX3; najjači paket je poskupeo 250 din (sa 2550 na 2800din), što nije strašno obzirom da su uvećali berzinu za upload (i ukoliko bi bar 20 meseci dali tu cenu). Verovatno će i više da ponude, kad im kažem da trenutno koristim SBB![]()
Meni, pisao sam na prethodnoj strani. Danas sam poslao prigovor putem aplikacije.Da li je to samo kod mene ili jos nekome naplacuju dodatni stb 150 din na plavom lajt paketu?
Prethodni ugovor sam ja hteo da uradim obrnuto sa mts na sn i tako mi rečeno mi smo ista firma i ne tretiramo te kao novog korisnika. Naravno da će tako nešto da urade kad ide njima na vodenicu realno j..e se njima za korisnike.Jesi siguran?
Onda su nešto promenili. Ja sam svoje roditelje prebacio sa SN na MTS i imali su uslove kao novi korisnici (tad bilo 12x1din.). Mada, to je bilo pre skoro 2 godine, moguće da su promenili
Koje su tacno tehnicke razlike sto se tice interneta?Naravno neće sve biti isto sa tehničke strane: supernova live tv je coax, mts live tv je ip multicast. Supernova internet je noviji sistem, mts internet je originalno SMIN sistem.
To su već uradili pre 1-2 promene paketa & cenaUz plavi Box nema više Max TV paket.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari