Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Dobio 8 meseci po 50% na bakru i ocigledno nije moglo vise, potpisao
 
Na bakru je max 8 mes, pisali smo a cini mi se da sam ti i u DM to naglasio ako si me ti bese pitao.
 
Kad bi malo vise ljudi vracalo opremu (ko nema optiku) i odlazilo , za cas bi i to davali 50%. Vraticu sigurno opremu , dacu im sansu, ko na predhodnu UO , 18 meseci po dinar. 😀
 
meni su pre godinu, nakon izdavanja IDP broja za prelazak u Yettel, nudili 50% na Box4 plavi od oko 6300.
 
Zvali nude mesec dana 50%. Nema drugu opciju. Sačekacu da istekne ugovor (za mesec dana). Preci na bix3, a mobilni prelazi u a1.
 
Jel ta fora sa traženjem IDP broja pali i ako u zgradi ima samo telekom optiča infrstruktura?
 
Baš iz navedenog razloga sigurno funkcioniše 😃
 
Dobro jutro svima.
Istice mi ugovor sa yettelom dobro je sluzio net i tv za jednog prosecnog korisnika.
Zainteresovan sam za super PLAN 2L. Da li moze kad istekne ugovor bez problema da se preko postojece infradtrukture ubaci mts(cini mi se da na onoj razvodnoj kutiji i pise mts tj preko njih je i isao ovaj yettel)
Cuo sam da se sa njima moze cenkati da li je to tacno i kako doci do toga?
Sad analiza paketa.
Sta ja dobijam uz doticni mtsov paket.
Sta je 1 move stb plus 1 dodatni stb.
Stb je uredjaj preko koga gledam TV ali sta je move stb?
Movengo je da gledam na 3 uredjaja sve te kanale(to mi nije lose da gledam u inostranstvu preko VPN mada to pozajmim od bilo koga)
Apollon svod sam izguglao da je baza filmova.
Jos pored toga svega se standardno dobijaju Arene sto je meni znacajno a tu su i kanali za odrasle :D. Dosta su toga upakovali za cenu.
Sta znaci na dnu slike ove dve brzine interneta? Ako zelim i imam moguvnosti za optiku znaci brzina je 400/200 nema nekih skrivenih trikova?
 

Prilozi

  • Screenshot_2024-07-29-08-45-59-588_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-07-29-08-45-59-588_com.android.chrome.jpg
    85.1 KB · Pregleda: 30
Ti gledaš supernovu, a treba mts. Iako je supernova ćerka firma mts-a, posebne su im usluge. Ako si već imao Yettel, možeš samo mts (porered yettela i yuneta)
 
Juce predvece sam podneo zahtev za idp broj
Istekao mi ugovor sad cekam da vidim dal ce da zovu i da nude 50 posto
Kad obicno zovu posle koliko
 
Pa rekli su da u dalje pali ta fora skoro je neko to uradio
ma pali i dalje, zavisi, nekad zovu maltene odmah, nekad za par dana. zvaće te već. važno je da ti je istekla ugovorna obaveza ili da je isticala tog dana kad si podneo zahtev za idp. na prste jedne ruke mogu da se nabroje oni koje nisu pozvali. ako i toliko.
 
Išao sam u poslovnicu kod Sava Centra, dan nakon isteka ugovorne obaveze. To sam uradio krajem juna, čisto okvirno da znaš da je tad prošlo.
 
Zahtev podneseš kad ti istekne UO . Sutradan odeš u poslovnicu zatražiš IDP i to je to .
Zovu.
 
Da li je neko dobio maksimalne pogodnosti (24x50% ili 8x50%), ali 3 meseca pre isteka postojeceg ugovora? Pitam jer mi je operater rekao da tih recimo 8x50% nije samo 8x vec i da se moze potpisati novi ugovor 3 meseca pre isteka starog i da se ponovo ostvari popust. E sad, teoretski je tako, ali da li u stvarnosti sve tako funkcionise?
 
Da li je neko dobio maksimalne pogodnosti (24x50% ili 8x50%), ali 3 meseca pre isteka postojeceg ugovora? Pitam jer mi je operater rekao da tih recimo 8x50% nije samo 8x vec i da se moze potpisati novi ugovor 3 meseca pre isteka starog i da se ponovo ostvari popust. E sad, teoretski je tako, ali da li u stvarnosti sve tako funkcionise?
Za 24x50,,mora da ti istekne ugovor ,za ovo drugo neznam
 
Nazad
Vrh Dno