Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ne moraš da čekaš sms, jednostavno kada god želiš poneses opremu i u poslovnicu podneses zahtev za raskid ugovora, ili pogledaj po kojoj novoj ceni ti ide nakon isteka 18m po dinar.

Citao sam nekih desetak stranica unazad, i postovi vise zbunjuju nego sto ima korisnoih informacija. Zato sam i pitao. Postpejd nemam te i ne pratim. Imam njihov box3 - fiksni, tv i internet. Al' dobro, nema veze.. :)

Znam kako je bilo do sada, i 99% sam ubedjen da je i ovaj put isto...

MTS kaze da ce recimo da digne brzinu i da ce da poskupi pakete. Onda se neko pojavi na forumu, izdrami i cela se uzbuna digne, svi razlicito pisu i imaju razlicite ideje sta i kako. I nije ni cudo da se pise 25 dana o tome.

U sustini je sve bilo jednostavno. Poskupljenje obuhvata nove pretplatnike a za stare i dalje vaze oni uslovi prilikom potpisivanja. Na kraju krajeva nije ni bitno.

Pa dobro ti na kraju krajeva ostani na svom box 3, pa nemoj posle da kmecis kako ti poskupilo, jer na kraju krajeva nije ni bitno.

Ko je hteo da shvati shvatio je, nije morao 10 strana iscitavati, jer se svaki dan ponavlja ista prica.

Citao sam nekih desetak stranica unazad, i postovi vise zbunjuju nego sto ima korisnoih informacija. Zato sam i pitao. Postpejd nemam te i ne pratim. Imam njihov box3 - fiksni, tv i internet. Al' dobro, nema veze.. :)

MTS kaze da ce recimo da digne brzinu i da ce da poskupi pakete. Onda se neko pojavi na forumu, izdrami i cela se uzbuna digne, svi razlicito pisu i imaju razlicite ideje sta i kako. I nije ni cudo da se pise 25 dana o tome.

U sustini je sve bilo jednostavno. Poskupljenje obuhvata nove pretplatnike a za stare i dalje vaze oni uslovi prilikom potpisivanja. Na kraju krajeva nije ni bitno.
Ako nije problem, pažljivo pročitaj obaveštenje:

Nije tacno od 1 marta svim korisnicima ide veca pretplata 😅

Ja sam čuo da pojeftinjuju sve usluge. Tamo oko 01.04. :)
Elem, ozbiljno sad. I ja zvao, posle par mailova, zvali me i ostaje sve, i cena, po važećem ugovoru. Bar do sledećeg poskupljenja i "usklađivanja" paketa.

Najjace je sto si ti izgleda u pravu, jer mi je juce zena iz mts tako i rekla da posto sam pod UO za mene ne vazi povecanje cene ali vazi migracija na nove brzine, a pretpostavljam i gubitak HBO itd posto sam imao tj jos imam max paket koji u mom boxu prestaje da bude max ide na super ili kako se vec zove paket ispod televizije.

Ne. Poslao sam mejl, i posle sat vremena su me zvali i rekli da poskupljenje kaci sve, i stare korisnike. Trazio sam da idem od njih, rekli su mi da ce se javiti uskoro. Za koji dan valjda.

Kači sve korisnike, samo što nekima nakon zahteva za raskid ponude staru cenu do kraja UO, a nekima ne kao meni npr, jer sam imao 18m po dinar.

Naravno da kaci sve,samo se @nenadan nasao neupucen i 99% ubedjen da zna kako ce biti ovaj put,al dobro, cim je svanulo poletio je i on gde i mi svi.
Ja sam dva boxa i msat resio da ostane kao sto je bilo. Za mobilnu nisam hteo da se cimam,jer mi nije tu tako drasticno poskupljenje,ali sam na kraju i tu na sva 4 broja podneo prigovore, s obzirom da prolazi, sto bi placao vise od dogovorenog...

Onda je mene lagala ova sto me je zvala i rekla da ce mi ostati stara cena, "JER STE JOS UVEK POD UO", citirao sam je, opet kazem ako je lagala ona mene(a nije) lazem i ja vas.
A nije lagala jer sam trazio napismeno bas da ne bude problema i poslala mi sms da mi benefiti i ostalo vazi tj ista cena do kraja minimalne ugovorne obaveze, ako treba okacicu i tekst sms posto neki ne veruju pa im smesno.
Ma uostalom sami se sebi smeju meni ostaje da placam sve isto 4150 jos ovih 6 meseci, a onda idemo na idp i varijantu 24 po 50% pa nek se i dalje smeju ti sto ne veruju da se moze i to dobiti a posto imam jos dva opticka konkurenta + mts u mojoj zgradi i plus Sbb koji mi sluzi samo kao pretnja jer sve ce da ti daju samo da ne predjes na Sbb a znam i zasto(mada ja Sbb tv i koristim uporedo sa Iris Tv) tako da mi je rekla da ce mi dati lepe benefite ali da sacekam kraj UO.

Ja podneo zahtev za raskid zbog migracije u cetvrtak, jutros me zvala neka teta sa 800 100 100, nudila mi besplatnu TV 6m i da nastavim placanje 3800din i posle tih 6m cena se povecava na 5500. Sto ja nisam prihvatio i ostao pri raskidu ugovora. Gde me je ona iznenadila sa pitanjem sta bih voleo da dobijem kako bih ostao i dalje kod njih. Gde sam zbunjeno trazio da dobijem iphone 15 pro max ili 50% popusta do kraja ugovorne obaveze ili na 24m. Gde je ona rekla da je to zabelezila i neko ce me od kolega zvati. Inace imam Box4 crveni na optici. Sta mogu ocekivati dalje ili sta traziti kao pozivu?

Mislis da ce pristati? A onda bih verovatno placao posle punu cenu na 24m?
Nisam bio siguran šta si tačno mislio da dobiješ kada si im tražio taj iP 15 PM, pa sam se malo našalio :)

Ja bih u tvojoj situaciji bio zadovoljan sa novom UO od 24 meseca sa 50% popusta, mislim da je to odlična ponuda, mada čitajući šta se ovde piše u poslednje vreme, ne bih rekao da takvu pogodnost daju tek tako.

Onda je mene lagala ova sto me je zvala i rekla da ce mi ostati stara cena, "JER STE JOS UVEK POD UO", citirao sam je, opet kazem ako je lagala ona mene(a nije) lazem i ja vas.
Meni je rekla da ce paket biti skuplji za nekih 400din, a da ce mi racun biti uvecan za 200din mesecno jer placam 50%. Trazio sam da ostane sve kako pise u ugovoru, znaci da mi se nista ne uvecava do kraja ug. obaveze, do decembra, i rekla je da ce se javiti. I, ne bi uopste bilo lose da me odbiju pa da predjem u Yetel. :)

Svi oni dižu cene, mts bar daje mogućnost da se ostane na starim cenama do kraja UO dok Yettel ne, u stanju su da puste korisnika zbog povećanja cena od 300rsd.Meni je ostalo kod njih još 14eseci i ne želim da im dam 5100rsd samo zbog izgovora inflacija koja je bila dvocifrena dok je sada oko 5-6%,tako da im je fora veoma loša.

Ja podneo zahtev za raskid zbog migracije u cetvrtak, jutros me zvala neka teta sa 800 100 100, nudila mi besplatnu TV 6m i da nastavim placanje 3800din i posle tih 6m cena se povecava na 5500. Sto ja nisam prihvatio i ostao pri raskidu ugovora. Gde me je ona iznenadila sa pitanjem sta bih voleo da dobijem kako bih ostao i dalje kod njih. Gde sam zbunjeno trazio da dobijem iphone 15 pro max ili 50% popusta do kraja ugovorne obaveze ili na 24m. Gde je ona rekla da je to zabelezila i neko ce me od kolega zvati. Inace imam Box4 crveni na optici. Sta mogu ocekivati dalje ili sta traziti kao pozivu?
sto mene nije ta teta nije pitala sta zelim da ostanem do kraja ugovora sa njima lol :D

Na dan kada ti ističe ugovor idi u poslovicu i zatraži IDP broj, sačekaj da ti se jave i ponudiće ti 24x50%.

Procitao sam poslednjih desetak strana, ali nisam skonyao sta je IDP broj, cemu sluzi? Pretpostavljam da je nesto za migraciju kod konkurencije? Ako mozes malo da pojasnis, ističe mi uo 4.03, pa su ponudili 6 meseci po 50%, a posle ide box 3 na 4200. Prvo je lik zvao i nudio jedan mesec 50% 🙄

… ako si na optici, zatraži u poslovnici IDP koji služi za migraciju bez prekida usluge, u ovom slučaju na Yettel…

I sta ako mi ga daju a ne ponude nista? 🙂. Jel mora bas u poslovnici i bas na dan isteka ili moze i malo ranije/telefonom?

… pa u tom slučaju ideš na Yettel… :) ma, sutradan čim istekne odeš do poslovnice i zatraži…

Znaci, mogu i da odustanem od prelaska... Verovatno pitam gluposti, al stvarno nisam u toku, u suštini sam zadovoljan sa mts-om, ali smo od 3200 stigli do 4200 za 2god

… tamo bi verovatno dobio veći broj meseci po dinar, ako daju još dvanaest po dinar…?! Ali, lošije Tv iskustvo i isti ili brži net…

Da ponovim. IDP broj služi za migraciju kod drugog provajdera koji iznajmljuje optičku mrežu mts-a.

IDP broj važi 7 dana
IDP broj ne mora da se iskoristi - naravno pitanje je kakve će uslove mts da ti ponudi.

Nazad
Vrh Dno