Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Друг продужио уговор пре три дана(бох 4) и уместо 200 гб за 4у бох4,и даље, приликом провере потрошње пише 100 гб? Додат је број за дељени нет. Да ли још неко има такав случај?

Kod mene piše 200GB ali ceo dan ne mogu da ubacim broj, sistem im je nedostupan.

Друг продужио уговор пре три дана(бох 4) и уместо 200 гб за 4у бох4,и даље, приликом провере потрошње пише 100 гб? Додат је број за дељени нет. Да ли још неко има такав случај?
Da kod mene je isti slucaj.
Prebacio sam broj iz Yettela i ubacio u Box4 zlatni, paket Kontrola troskova i dobio 100GB zajednickog koriscenja.
Na stranici gde je opis paketa Kontrola troskova pise da se ubacivanjem u Box4 dobija 100GB ali na stranici gde je opis Box 4 pise da se dobija 200GB.
Kontrola troskova:
1705959376753.png
4uBox4
1705959487278.png

Ili je to samo za nove korisnike koji sad uzimaju BOX4?

Poslednja izmena:
Oni koji potpisuju novi ugovor, obnavljaju stari ugovor, sa dodavanjem brojeva koji su na kontrola troškova ili omorika paketima, dobijaju tih 200 GB deljenog interneta :)

Kod mene piše 200GB ali ceo dan ne mogu da ubacim broj, sistem im je nedostupan.

Identično mi je bilo i, pošto me mrzelo da čekam da im se sistem unormali, nazvao ih i ubacili odmah brojeve :)

Ja sam uzo Box4 u Oktobru 2023 a sad ubacio broj i nisam dobio 200GB.
Pisao sam im mail pa cemo videti.

Imam BOX3 bez mobilnog na bakru. Ugovor do avgusta. Imam 2 mobilna broja u A1 za koje mi ističu ugovori u februaru sada. Da li bi se moglo šta dobiti da predjem na optiku i priključim i te brojeve u jedan BOX paket? Ako ima neki agent sa lepom ponudom neka se javi, u pitanju je Šabac.

Mene jos nije zvao mts da ponudi bilo sta, znaci 14 podnet zahtev za IDP, 19 poslali na mail i nit izmedju zvali nit do sada da zovu da ponude bilo sta, paket koji je bio je BOX 2, i dalje je taj dok se ne prebacim kod nekog drugog provajdera, posto ocigledno MTS ne nudi nista.

Prebaci u yettel. Neko mora i da primi za tim ***

Mene jos nije zvao mts da ponudi bilo sta, znaci 14 podnet zahtev za IDP, 19 poslali na mail i nit izmedju zvali nit do sada da zovu da ponude bilo sta, paket koji je bio je BOX 2, i dalje je taj dok se ne prebacim kod nekog drugog provajdera, posto ocigledno MTS ne nudi nista.
Nazovi 064733 i reci da ti UO istice i da bi kontaktiro za produzenje

Imam box 3 sa msat kod Mts pod važećim ugovorom.
Prebacio bih mobilni broj iz Mobtela u Mts i pridružio ga uz Box 3 uz prelazak na Box 4.
Šta bih mogao da očekujem?

Ne dobija svako 200 GB samo oni koji dodaju novi broj. Proveri da li spadaš u tu kategoriju (imaš napomene za koga važi ta promocija)

Ako razumem tvoju izjavu samo ko uzme novi broj u MTS dobija 200GB?
Gde si to procitao ?
Ja sam par postova iznad zalepio njihovu ponudu gde to tako ne pise.
Samo pise koji paketi mogu da dobiju tu akciju.(Omorika, Kontrola troskova).

100 je standardno, 200 ide kad je nova godina i promocija. Znaci ko potpose ugovor sad lupam i ja ne znam, kad je tacno krenula akcija, ali recimo od 01.12. Do 31.1.

Ne moze ko je potpisao u oktobru ili julu...

100 je standardno, 200 ide kad je nova godina i promocija. Znaci ko potpose ugovor sad lupam i ja ne znam, kad je tacno krenula akcija, ali recimo od 01.12. Do 31.1.

Тренутно је на сајту 200 гб и нема датума до када траје акције. Уговор потписан 17.01.
Тражио сам објашњење путем е маила.

Ja pokušavam da ubacim od juče broj box 4 ali je nemoguće ni preko mojmts ni preko app, ne radi im izgleda online ubacivanje broja pa će se morati zvati call centar.

Ne dobija svako 200 GB samo oni koji dodaju novi broj. Proveri da li spadaš u tu kategoriju (imaš napomene za koga važi ta promocija)

Kod obnove ugovora nisam ubacivao novi već uobičajeni broj i dodali 200 GB :)

Upravo ovo :)

Ja pokušavam da ubacim od juče broj box 4 ali je nemoguće ni preko mojmts ni preko app, ne radi im izgleda online ubacivanje broja pa će se morati zvati call centar.

Moraš da ih pozoveš, ni ja nisam tako mogao i na poziv su ubacili najnormalnije :)

Ja sam juce na sajtu najnormalnije ubacio broj.
Ovo sto kazete zvuci kao objasnjenje samo nigde tako ne stoji.
Stoji novogodisnja akcija, po meni to obuhvata svakoga ko ubaci broj dok traje akcija ne samo ko potpise ugovor u tom periodu.
Ali recimo da moze da se tumaci na vise nacina.
Primera radi ja sam ubacio broj kad sam potpisao ugovor pa opet nisam dobio 300GB koje su tad nudili.
Pisao prigovor i odbili nisam hteo da gubim vreme realno ni 100GB necemo potrositi.
Postojala je neka prica kad dobijes jedan benefit vise ne moze a ja sam dobio 3m x 1din za taj paket, tako da mozda je i do toga.

Ne da ubacis broj, nego da se potpise ugovor u tom periodu.. Pa broj moze da se ubaci i posle par meseci.

Drugo smanjili su tarife, nekad je moglo da se ubaci svasta, sad samo omorika i kontrola troskova.

Poenta je ovo što ti @M J piše, važno je kad si potpisao ugovor i ako tad nije bila akcija, kao što verovatno nije, onda ne dobijaš 200 GB dodavanjem broja već samo 100 GB, kad god da ubaciš broj tokom trajanja ugovorne obaveze :)

Potpises sad a ubacis u junu i kao dobijes novogodisnju akciju ... vazi.
BTW da je tako ja bih dobio 300GB jer kad sam ja potpisao bila je ta akcija.
Tako da je jedino objasnjene meni prihvatljivo da dobijaju samo oni koji potpisu i ubace u vreme te promocije, sve drugo je iracionalno.

Vazi, tako je. Znaci potpises sad i ubacis u oktobru... To je tako. Znaci bitno je da je ugovor sad potpisan u okviru promocije.

I ono sto je napisano, neka prica, jedan benefit. 12 meseci po dinar pa se broj ubaci i dobije se 200.

Šta im znači ovo dodatni uredjaj 1 stb ? Jel to ukupno 1 dolazi ,ili 1+1 ?

Prilozi

• Screenshot_20240123-212912.png
    Screenshot_20240123-212912.png
    81 KB · Pregleda: 46
Možeš još jedan od ta dva uređaja, pored STB-a koji normalno dobijaš uz paket.

Ako razumem tvoju izjavu samo ko uzme novi broj u MTS dobija 200GB?
Gde si to procitao ?
Ja sam par postova iznad zalepio njihovu ponudu gde to tako ne pise.
Samo pise koji paketi mogu da dobiju tu akciju.(Omorika, Kontrola troskova).
Informisan sam kako treba, dobija se samo dodavanjem novog broja u 4ubox4. oni koji su obnovili ugovor neže dobiti ovo ako unesu broj koji je već bio u 4ubox4

Ja sam nedavno obnovio ugovor i umesto dosadašnjih 100GB imam 200GB. Nisam dodavao nove brojeve u Box paket.

Ako ima neki MTS akviziter/agent i slično da mi se javi u dm/lične poruke, bilo bi savršeno.

Naime, radi se o sledećem: drugaru su ponudili onu opciju 24 meseca da plaća samo cenu fiksnog (jer ranije na tom broju nije imao ništa osim fiksnog telefona ko zna koliko decenija), a daju mu optika box (box 3 valjda). Međutim, taj akviziter mu se više ne javlja, a iz korisničkog centra su... da kažemo nesposobni da mu išta dalje pomognu. Pa sad treba neko drugi da preuzme ili šta već. Prosledio bih u pm-u drugarov fiksni broj (na kome će se uvesti box) i telefon mobilnog na koji se čovek može dobiti.

Hvala unapred.

Informisan sam kako treba, dobija se samo dodavanjem novog broja u 4ubox4. oni koji su obnovili ugovor neže dobiti ovo ako unesu broj koji je već bio u 4ubox4

Obnovio nedavno ugovor, dodao uobičajene brojeve za deljeni internet i dodelili 200 GB bez izmišljanja tople vode i novih brojeva sa predviđenim tarifama :)

Nazad
Vrh Dno