Da kod mene je isti slucaj.Друг продужио уговор пре три дана(бох 4) и уместо 200 гб за 4у бох4,и даље, приликом провере потрошње пише 100 гб? Додат је број за дељени нет. Да ли још неко има такав случај?
Kod mene piše 200GB ali ceo dan ne mogu da ubacim broj, sistem im je nedostupan.
Nazovi 064733 i reci da ti UO istice i da bi kontaktiro za produzenjeMene jos nije zvao mts da ponudi bilo sta, znaci 14 podnet zahtev za IDP, 19 poslali na mail i nit izmedju zvali nit do sada da zovu da ponude bilo sta, paket koji je bio je BOX 2, i dalje je taj dok se ne prebacim kod nekog drugog provajdera, posto ocigledno MTS ne nudi nista.
Ne dobija svako 200 GB samo oni koji dodaju novi broj. Proveri da li spadaš u tu kategoriju (imaš napomene za koga važi ta promocija)Друг продужио уговор пре три дана(бох 4) и уместо 200 гб за 4у бох4,и даље, приликом провере потрошње пише 100 гб? Додат је број за дељени нет. Да ли још неко има такав случај?
Тренутно је на сајту 200 гб и нема датума до када траје акције. Уговор потписан 17.01.100 je standardno, 200 ide kad je nova godina i promocija. Znaci ko potpose ugovor sad lupam i ja ne znam, kad je tacno krenula akcija, ali recimo od 01.12. Do 31.1.
Ne moze ko je potpisao u oktobru ili julu...
Ne dobija svako 200 GB samo oni koji dodaju novi broj. Proveri da li spadaš u tu kategoriju (imaš napomene za koga važi ta promocija)
100 je standardno, 200 ide kad je nova godina i promocija. Znaci ko potpose ugovor sad lupam i ja ne znam, kad je tacno krenula akcija, ali recimo od 01.12. Do 31.1.
Ne moze ko je potpisao u oktobru ili julu...
Ja pokušavam da ubacim od juče broj box 4 ali je nemoguće ni preko mojmts ni preko app, ne radi im izgleda online ubacivanje broja pa će se morati zvati call centar.
Informisan sam kako treba, dobija se samo dodavanjem novog broja u 4ubox4. oni koji su obnovili ugovor neže dobiti ovo ako unesu broj koji je već bio u 4ubox4Ako razumem tvoju izjavu samo ko uzme novi broj u MTS dobija 200GB?
Gde si to procitao ?
Ja sam par postova iznad zalepio njihovu ponudu gde to tako ne pise.
Samo pise koji paketi mogu da dobiju tu akciju.(Omorika, Kontrola troskova).
Dodatni je kao što kaže sama reč dodatni na 1 osnovniŠta im znači ovo dodatni uredjaj 1 stb ? Jel to ukupno 1 dolazi ,ili 1+1 ?
Informisan sam kako treba, dobija se samo dodavanjem novog broja u 4ubox4. oni koji su obnovili ugovor neže dobiti ovo ako unesu broj koji je već bio u 4ubox4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari