Nema u poslovnici. To je drugo što radi sluba za zadržavanjeKako nema? 24 meseca po 50% je isto kao i 12 meseci za dinar kod Yettela.
Priblizno isto.
E sad, ako si mislio da u poslovnici nemaju adekvatnu ponudu, onda je ok. Ali oni mogu bar da pomenu da ce nas neko zvati sa boljom ponudom.
Btw, i ja malopre podneo zahtev za IDP. Ako ne ponude 24 meseca po 50%, raskidam ugovor. UO je istekla juce i odoh u SBB. Ili Yettel za 12 m po 1 din.😁😁
Ako si na bakru, 50% samo za 4 - 8 m ... i budi srećan ako tako bude.Pa sad nema vise box 2, to je sad box 3, al recimo za 50% za box3 bi bilo ok
Na koji si ti njih broj zvaoMene su prvo zvali ali dam radio pa nisam čuo telefon, posle 2 dana poslali IDP na mejl,,onda ja njih pozvao i zvali kasnije i ponudili 24x50% box4. Za box2 ne znam da li daju takvu ponudu, javiće se već neko od članova koji su eventualno dobili takvu ili sličnu ponudu.
Imam box 4, kad je uvodjena optika islo je 12 meseci sve po 1. Sad trenutno isti box 4 plavi, optika je na 50% cene. I mobilna tarifa je ukljucena. Omorika 50, max tv, 500/160 (kasnije su podigli brzinu jos, ali meni ostaje ova do kraja uo) i fiksni za nesto malo vise os 3000.Ne znam, dobijam različit info, neko kaže da je i mobilna tarifa išla po dinar, a neko da ju je plaćao u fullu, prvih 12M ( ugovori od pre ~20ak meseci), navodno postoji razlika da li postojeći broj ubacuješ u box ili ti daju potpuno novi broj).
Jel si posle isteka UO tražio idp?Upravo zvali sa broja 064733 i ponudili 24 meseca 50% popust. Zahtev predat 18.01. januara. Jedino sto su me izgleda zeznuli za protok, jer mi nude isto kao i do sada sto sam imao - BOX 3, 400/160 i TV Max. Mislio sam da je sada taj paket 600/300?
2650 din ce biti pretplata
Ja sam trazio IDP dan posle isteka UO.Jel si posle isteka UO tražio idp?
Možeš i tog dana kada ti ističe ugovor da podneses zahtev za IDP.Jel si posle isteka UO tražio idp?
Hvala na informaciji. Upravo se to i desilo.Kad budes potpisao novi ugovor, eto i nove brzine...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari