Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ima li nekog mts agenta ovde?
Mozda ce mi trebati za drugu lokaciju

Poslednja izmena:
Kako nema? 24 meseca po 50% je isto kao i 12 meseci za dinar kod Yettela.
Priblizno isto.

E sad, ako si mislio da u poslovnici nemaju adekvatnu ponudu, onda je ok. Ali oni mogu bar da pomenu da ce nas neko zvati sa boljom ponudom.
Btw, i ja malopre podneo zahtev za IDP. Ako ne ponude 24 meseca po 50%, raskidam ugovor. UO je istekla juce i odoh u SBB. Ili Yettel za 12 m po 1 din.😁😁
Nema u poslovnici. To je drugo što radi sluba za zadržavanje

Upravo su me zvali iz MTS-a i ponudili 24x50% (Box 3, TV Max paket (600/300)) za 2550 din. mesečno. :D

Istekao box 2, podnet zahtev za IDP pre 5 dana, danas poslato na mail IDP broj, niko nije zvao da ponudi bilo sta, dal cekati poziti ili odmah preci u yettel ?

Mene su prvo zvali ali dam radio pa nisam čuo telefon, posle 2 dana poslali IDP na mejl,,onda ja njih pozvao i zvali kasnije i ponudili 24x50% box4. Za box2 ne znam da li daju takvu ponudu, javiće se već neko od članova koji su eventualno dobili takvu ili sličnu ponudu.

Pa sad nema vise box 2, to je sad box 3, al recimo za 50% za box3 bi bilo ok

Optika, prebacili su sad na 200/100 posle isteka ugovora

Mene su prvo zvali ali dam radio pa nisam čuo telefon, posle 2 dana poslali IDP na mejl,,onda ja njih pozvao i zvali kasnije i ponudili 24x50% box4. Za box2 ne znam da li daju takvu ponudu, javiće se već neko od članova koji su eventualno dobili takvu ili sličnu ponudu.
Na koji si ti njih broj zvao
I ostale će zanimati , mene ne jos godinu dana pod UO

Zvao sam na 064733 i sačekam da se jave i kažem da me pozovu u vezi produžetka ugovora i oni to proslede gde treba.

Da li nude 50% ili 12m po dinar i za Box2, a ne samo za Box4? Pitam kao nov korisnik, koji ima instalaciju za optiku, ali nije koristio 2 godine.

Teško, to (24x 50%) nude za zadržavanje postojećih korisnika.

Kada se dobije 50% na box , a da je i mobilna linija uključena, da li se dobija 50% i na mobilni broj ili se on izuzima iz računice?

Dobije se i mobilni broj.

Isto pitanje, yettel mi nudi 6 mj po dinar, za tel ne znam jer su sad paketi skuplji a u poruku su nudili duplo gb na skuplji paket sto mi ne odgovara. Sbb nudi 12 mj po dinar al moram neki paket telefona uzet odvojeno i zajedno je skuplje al opet moram sve na papir da stavim ali prvo da vidim moze li se i od mtsa dobit vise, kod njih mi je na optici bilo bolje nego kod yettela zbog cg nata i mreza je bolje radila

Ne znam, dobijam različit info, neko kaže da je i mobilna tarifa išla po dinar, a neko da ju je plaćao u fullu, prvih 12M ( ugovori od pre ~20ak meseci), navodno postoji razlika da li postojeći broj ubacuješ u box ili ti daju potpuno novi broj).

Postojeći broj koji imaš ubacuje u box paket, ako ti je broj na postpaid-u njega onda ubacujes u box paket.

Ne znam, dobijam različit info, neko kaže da je i mobilna tarifa išla po dinar, a neko da ju je plaćao u fullu, prvih 12M ( ugovori od pre ~20ak meseci), navodno postoji razlika da li postojeći broj ubacuješ u box ili ti daju potpuno novi broj).
Imam box 4, kad je uvodjena optika islo je 12 meseci sve po 1. Sad trenutno isti box 4 plavi, optika je na 50% cene. I mobilna tarifa je ukljucena. Omorika 50, max tv, 500/160 (kasnije su podigli brzinu jos, ali meni ostaje ova do kraja uo) i fiksni za nesto malo vise os 3000.

To je cena za koju može da se kaže da je korektna… 25-30eur ie u zbiru podnošljivo, još na optici i toj brzini interneta… još uvek skuplje od paketa u Bugarskoj i Rumuniji, gde negde imaju i 5G… ali, zna se što kod nascsve mora skuplje i ne daj Bože na tel. parici…

Upravo zvali sa broja 064733 i ponudili 24 meseca 50% popust. Zahtev predat 18.01. januara. Jedino sto su me izgleda zeznuli za protok, jer mi nude isto kao i do sada sto sam imao - BOX 3, 400/160 i TV Max. Mislio sam da je sada taj paket 600/300?

2650 din ce biti pretplata

@trucic 2650 din. (tj. 2550 ako koristiš e račun) je pretplata za BOX 3 TV Max 600/300 paket. Barem je meni tako.

Upravo zvali sa broja 064733 i ponudili 24 meseca 50% popust. Zahtev predat 18.01. januara. Jedino sto su me izgleda zeznuli za protok, jer mi nude isto kao i do sada sto sam imao - BOX 3, 400/160 i TV Max. Mislio sam da je sada taj paket 600/300?

2650 din ce biti pretplata
Jel si posle isteka UO tražio idp?

Kad budes potpisao novi ugovor, eto i nove brzine...

Vrh Dno