Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Da li su nekome na novom racunu za novembar obracunali kamatu a prethodni racun je platio na vreme? Oktobarski racun je trebalo da se plati do 15.11. a ja sam platio 13.11. i obracunali su mi 324.61 rsd kamate.
Meni su uzeli 130 dinđži ali to im je bio i cilj,znaju dobro kad nam leže plate većini oko 20 u mesecu bar koji radiomo u privatnom sektoru.

U sredu istekao ugovor za box4, juče podneo zahtev za idp, danas popodne zvali da ponude 50% na box4, bilo koji. Mogli smo da ostanemo na crvenom, uzeli plavi light. Posle par sati od poziva potpisali.

Može li se idp broj tražiti putem e-maila.Prva poslovnica je od mene na 40 km pa mi se nešto neide do nje.

Evo sad sam produžio ugovor na novih 24 meseca za box 4 plavi lite on line preko aplikacije moj mts i dobio sam 24 x 2900 din.

Prilozi

• Screenshot_20231209-081859-211.png
    Screenshot_20231209-081859-211.png
    121 KB · Pregleda: 185
Znaci ne mora da se traži idp broj da bi se produžio ugovor?

Hajde pa javi da znam da li da tražim i ja idp ili da produžim tako kao ti, meni ističe 30.12.2023 ugovor box4 plavi lite.

Ovi smaraci iz telekoma dolazili kuci da smaraju da uvale neki box paket. Fix, net i irisTV. Kao 2 godine besplatno 0 dinara. Posle kao prekines ugovor.Sledeci put kada pocnu da smraju recicu im da donesu primerak takvog ugovora gde ima fix, net i tv za 0 din na dve godine.

Pitam ih znaju li u kakvom im je stanju mreza(ADSL) i kako ce raditi taj net i TV ? Jos iskop za optiku nisu sve zavrsili u selu, bolje na to da trose energiju.

Sta ce mi kada je mreza u Q , vise nece raditi nego sto ce raditi. Niti ce raditi net, niti televizija preko raspale mreze.

… apsolutno se slažem i mislim da su se kasno setili… mada, meni su na drugoj lokaciji nudili i Supernova varijantu, sa Exe optikom… odbio kao i na prvoj VDSL…

Malopre me opet zvali telefonom da nešto nude iako sam im rekao da me ne zovu nego da mi pošalju ponudu na mail.
Pre neku nedelju isto zovu, pa šalju ponudu - 2 meseca 50% popusta za internet i fiksni i još sam im rekao da neću optiku nego da sve ostane kao sad.
Zahvalio se i odgovorio da ću da se raspitam kod konkurencije i danas opet pozivaju.
Da li je moguće da tamo niko ne zna da upiše u bazu korisnika "slati mail, ne zvati telefonom, neće čovek da priča sa telefonskim prodavcima"?

… apsolutno se slažem i mislim da su se kasno setili… mada, meni su na drugoj lokaciji nudili i Supernova varijantu, sa Exe optikom… odbio kao i na prvoj VDSL…
Pitao ih ja za paket box3 net,fix, sat tv ili posebno sam satTV. Oni se prave ludi.

Ajd racunam fix placamo i ovako, net bas me briga sto nece raditi da pokusam da izboksujem satTV besplatno. Vido ja da nema nista od toga.

… sve usluge koje sam imao u Box 4 crveni, koje su tada koštale 3799dinara, sada plaċam odvojeno… lokalni optički internet, Eon van mreže, mobilni broj kod Yettela i fixni koji gotovo ne koristim … Box je sada oko 5500dinara, bio bi i dalje na VDSLu sa očajnim IRISom… odvojene usluge, čak i sa fixnim koji mogu bez problema da otkažem, ukupno plaćam manje…

Kako preko aplikacije
jesi li trazio IDP ili kako vec
Kada ti je ugovor istekao
Prvo probao na 064789 ali odustao jer tu je nemoguće dobiti operatera,imam box 4 plavi lite,ugovor mi ističe 13.12 mobilni broj u box mi je kod klinca i kaže mi da su ga zvali zbog produženja i on im je rekao da me kontaktiraju na drugi broj koji je kod mene medjutim nisu me zvali,tako da sam otišao na njih sajt odabrao box 4 plavi lite i odabrao da ga kupim prolazio kroz kupovinu i tad me je prebacio na aplikaciju moj mts gde sam završio kupovinu i gde stoji koji paket već imam i automatski mi ponudio 24x2900 din.Tu ponudu su mi poslali na e-mail ali i naveli da će me pozvati da potvrdimo .U svakom slučaju javljam ishod.

Nisam ni ja znao ali videćemo kada ga pozovu i potvrde porudžbinu, ja imam fore do 30.12 pa ako je moguće tako produžiti onda još bolje nego da se traži idp broj.

I ja sam prolazio kroz aplikaciju za box 3,istekao ugovor u julu,app pokazuje 24x 50%.
Probajte,na zadnjem koraku,pred narudzbu pokazuje.
Samo posle izbacite proizvod iz korpe,jer mts- ovci zovu,sistem im pokaze da imate nezavrsenu kupovinu...
Cekacu jos do 20-tpg,mozda ponude neku akciju,dodatne gigabajte ,za box 4...

Prilozi

• Screenshot_2023-12-10-11-33-00-137_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2023-12-10-11-33-00-137_com.android.chrome-edit.jpg
    84.6 KB · Pregleda: 119
Meni istekao u petak box 3 najmanji paket, juce bio trazio kod za yettel, danas dobio putem maila ponudu za najslabiji box 3 na 24 meseca po 1.800 sto mi odgovara pa sam prihvatio i pjtao da li mogu u bilo kojoj poslovnici da potpisem taj novi ugovor.

… to je ok cena za taj Box… dobro znaju koliko nas deru van ugovorne obaveze i nakon isteka promo lerioda, pa im se i ovo verovatno isplati… druga je stvar što se rasipa na sve strane, pa im fali efektivng novca…
Maku mu ja taj paket placam 2400din :(
Tu je caka, milion različitih cena i tehničkih moguċnosti… neko na optici, drugi na VDSL, svi na različitim cenama za isti paket…

Screenshot-7.png

pa niko nije rekao da jeste

Poznaniku za novembar racun 1950din za BOX3 (net+iris stb+fixni). Da li neko zna o cemu se radi, po ugovoru bi trebalo 3350din! Nema popuste. 1 je mesec pune pretplate nakon meseci po 1din.

Verovatno je deo novembra bio još uvek u periodu promocije od 1 din. Npr. ako je potpisao ugovor 12-og u mesecu, za prvih 12 dana mu je promocija, a posle puna cena pa zato nije 3350 nego 1950

Nazad
Vrh Dno