https://mts.rs/Privatni/Korisnicka-...vestenje-o-ukidanju-starih-paketa-usluga.html Nove cene mts paketa.
A jedina inovacija koju si dobio za to vreme je slabiji rad daljinskogZnači box crveni još 300 dinara goresa 4000 na 5500 za nekih godinu i kusur dana...
Сумњам да ће било ко остати(од ових који су добили бесплатно) у Мтс кад дође плаћање пакета. Сада су добили бесплатно они који не користе и није им до сада није ни требао интернет.Pa i ti koje sad upecaju na te "besplatne" usluge će za 2 godine da budu među korisnicima koji finansiraju sve to besplatno novoj turi korisnika, kroz ovakva poskupljenja i na silu migracije paketa sa jeftinijom cenom na isto-to-samo-skuplje paket.
Za box3 davali i daju još (bar pre 10 dana). Ja dobio pre pola godine, kolega pre 10-ak dana.Davali su za box 4 24 meseca po pola pretplate a za manje boksove nešto nisam siguran...
Kad ti istekne UO, sutradan u poslovnicu sa ličnom kartom, podnesi zahtev za idp. Zovu u roku od par dana i nude 24x50%. Ti radnici u poslovnici ti to ne mogu ponuditi.Zvala danas teta iz MTS ugovor ističe 1.12. nudi 3 meseca po 50%. Nakon što sam je obavestio da mi Yettel i Sbb nude 12 meseci po 1 din u dogovoru sa kolegom mi nudi 7 meseci 50%.
I na kraju mi naglašava ako budem prelazio u Sbb da donesem opremu i ličnu kartu, a ako budem prelazio u Yettel da dođem samo sa ličnom kartom da tražim IDP broj da ne vraćam opremu....
Naravno uvek se može desiti da jednom to prekinu
Koliko sam pročitao nema više box 2 paketa u ponudi.Za koji dan mi istice ugovor na BOX3 optika. Potreban mi je samo internet, ali mora i fiksni, pa bi uzeo Box2 paket. Da li je neko nakon sto je trazio IDP broj dobio 24 meseca po 50% popusta za BOX2 optiku? Recimo ovaj 200/100 Mb/s izadje 1200 din mesecno, ako bi dobio po 50% na 24 meseca...
Mislim da je to nemoguće. Pozovu te za najkasnije 3 dana ili ti pošalju idp u roku od 7 dana. Mislim da je to krajnji rok.Ili da te ne pozovu po 10-ak dana, a u međuvremenu plaćaš te dane kao da svaku od usluga koje su bile deo tvog Box paketa koristiš na pojedinačnom ugovoru bez ugovorne obaveze (po cena usluge bez UO), pa te tu lepo "klepe" (pogledaš samo cene tih Omorika i cenu NET paketa bez UO i sve ti bude jasno) ako imaš extra strpljenje da čekaš poziv i "urgencije" da prorade.
Mislim da je to nemoguće.
sve su pozvali u roku od 3 dana, pa i mene, pričam iz ličnog iskustva.
Nije strašno ako te pozovu i dobiješ tu ponudu... a tako možeš da čekaš i 15-20 dana njihov poziv i da te ne pozovu nikad i da tek onda odeš kod drugog provajdera... Pa te taj ceo experiment košta a benefit je izostaoAli to sto ce ti uzeti tih 5-6000 spram onog ako uzmes 24 x 50% nije strasno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari