Pogledao i ja na APR-u, tamo imaju spisak 42 broja računaKod mene 325... bilo i ostalo. Vec treca godina.
Sad vidim. Pa oni za svaki grad imaju račun u drugoj banci. Koja muvačina 😁😁😁
IPS skeniraj ... da potvrdim, ista lokacija, bio 325, nov 105 ...Moj račun za BOX4 za februar:
Pogledajte prilog 386468
A evo račun za mart:
Pogledajte prilog 386470
Malopre sam primetio promenu dok sam plaćao...
Možda promene imaju veze s regionima, moja lokacija je Subotica.
Ja uopšte nemam fixni telefon a ni BOX paket, tj. taj broj računa se nalazi u računu u kome se nalaze samo četiri mobilna broja.Mislim da je drugačiji broj računa u zavisnosti od toga kojoj mrežnoj grupi pripada fiksni broj korisnika. Oni koriste upravo broj fiksnog telefona, kao sredstvo za idemtifikaciju korisnika, a ne broj ugovora kao većina ostalih provajdera, odnosno operatora.
Ja uopšte nemam fixni telefon a ni BOX paket, tj. taj broj računa se nalazi u računu u kome se nalaze samo četiri mobilna broja.
|
IPS QR kod je najbolje i najjednostavnije rešenje i nema mogućnosti za grešku.Baš se trudim da ne popunjavam više ni jedan račun. Ili skeniranje ili na portalu 🙂
Trebalo bi da može, ali verovatno tek nakon isteka ugovorne obaveze za Box paket. Raskid podrazumeva plaćanje ugovorne naknade štete, ili što bi se reklo kraće - ugovornih penala. Tu opasno pokušavaju da love u mutnom.Da li moze da se za mob br koji je bio u box 4 paket, nakon raskida predje u omoriku ili neku drugu postpaid tarifu ?
Poslao mejl, napisao da po isteku ugovora hocu raskid, potao odmaha za idp. Odgovorili zvacemo vas. I danas samo dobio sms da mogu da raskinem ugovor u poslovnici i vratom opremu.Trazi idp broj u poslovnici i zvace te sa ponudom 50% tokom cele UO
Da li ste dobili idp broj? Ako niste, onda je ta poruka samo blef.Poslao mejl, napisao da po isteku ugovora hocu raskid, potao odmaha za idp. Odgovorili zvacemo vas. I danas samo dobio sms da mogu da raskinem ugovor u poslovnici i vratom opremu.
Posto se ovde radi IPTVu + 50/8 tebi konekcija VDSLa sa MTSom mora da bude tehnicki veca od 50 da bi ti i IPTV prosao i da bi imao brzinu neta 50/8. Ukoliko ti je max negde oko 55 onda nije ni cudo sto to ti imas samo 20. Pored ovoga imao sam priliku da vidim da namerno postavljaju gusavac na 50/8 da bi otprilike dobio oko 30 a onih 20 da se iskoristi za IPTV i ako bi konekcija recimo mogla i do 80-90 da ide sa MTSom.Danas su mi u Beogradu(Vračar) uveli internet i televiziju preko fiksne linije. Paket je Box 3 Fiksna + Net 50/Net 400 + TV Plus, gde mi garantuju internet do 50/8Mb/s jer optiku nažalost nemam. E sad, problem je što internet ne prelazi 20Mb/s i slika je u SD rezoluciji što je katastrofa. Tehničar mi je rekao da se javim sutra korisničkom i da će mi pustiti HD sliku. Da li možda neko zna više i ima slična iskustva. Da li mogu internet da ubrzaju barem na nekih 40Mb/s i da mi puste HD kanale ili da to raskidam u narednih 14 dana?
Ma zgrada je u pitanju, ludnica sa upravnikom i komšijama... Znam da garantuju 'do' 50 i SBB mi je garantovao 'do' 200 pa je radilo na 170, 180 što je više nego prihvatljivo. I upload je bio mali, tako da ću danas zvati da ispitam šta se dešava i pratiću narednih par dana da li će da pojačaju brzinu. Ako ništa ne bude od povećanja protoka i HD slike otkazaću nažalost.@tifoso_SF U sred Beograda nema uslova za optiku? Čemu onda ostali van Beograda da se nadaju. A lepo su ti rekli, garantuju ti internet "do" 50. A 20 je "do" 50. A koliki ti je upload? Ako je "do" 4, onda su ti pustili 20/4, a ne 50/8, što je u Srbiji u velikim slučajevima tužna istina.
Ne znam šta da radim iskreno. Da li tehnički postoji mogućnost za povećanje brzine i za HD sliku?Posto se ovde radi IPTVu + 50/8 tebi konekcija VDSLa sa MTSom mora da bude tehnicki veca od 50 da bi ti i IPTV prosao i da bi imao brzinu neta 50/8. Ukoliko ti je max negde oko 55 onda nije ni cudo sto to ti imas samo 20. Pored ovoga imao sam priliku da vidim da namerno postavljaju gusavac na 50/8 da bi otprilike dobio oko 30 a onih 20 da se iskoristi za IPTV i ako bi konekcija recimo mogla i do 80-90 da ide sa MTSom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari