markokostic75
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 18.04.2019
- Poena
- 135
Telekom Srbija / MTS / Supernova - POSKUPLJENJE USLUGA 2023
Pa poskupljene nije za korisnike pod ugovorom ,samo za nove korisnike
Pa to se i ja pitam. Kao kupila bindzovanje ubice mog oca 6. Verovatno slucajno. Ali kad vidim ovo, mozda i nije. Mozes da vidis u podesavanjima, profil pa tvoje kupovine ili tako nesto.Pogledajte prilog 384307
Kakva je ovo *******cija i lov u mutnom? Jedva da upalim tv. Nikakve servise nisam koristio a kamoli te trule serije kupovao
pa na koju foru ceš da dobijes odvojene usluge 12 meseci po dinar ?Primoravaju me da ,ili spuštam paket na niže,ili da uzimam sve usluge odvojeno,tamo gde je povoljnije.
Ovo više nema veze sa nekadasnjom idejom boksa.
Samo za mobilni.Да ли ако се стави лимит на рачун може да се спречи наплата тих услуга или то важи само за мобилни?
Već su svi poskupeli. Sbb je krajem prošle godine, yetel pre neki dan itd.A sta mislite koliko je ljudi koji ne znaju da gledaju ove podatke i koliko njih vec mesecima placa ovakav harac? I onda pojedini tu dodju i kazu ma mts best ja dobio toliko i toliko meseci meni spustili cenu, jesu tebi spustili cenu ali sto kaze onaj u vicu, aj sto j*bu nego sto usi zavrcu.
Au krenuo mts da grabi rukama i nogama pare, nece im ovo izadje na dobro. Samo sto je problem sto kada krenu da im odlaze korisnici i dugi ce provajderi da dignu cene.
Da, moguće je.Stize mi racun za box 3, 4948 din., za mart. Od januara plaćam 4399 din, a pre toga je bilo 12 meseci za 1 din.
Je l moguce da se poskupljenje odnosi i na nas sa starim ugovorom?!
Nisu oni nigde došli, SBB je osnovan u Srbiji.Prilog sa N1, isto i ovi protiv njih pravili priloge kad su dizali cene a da te obavestim posto imam i SBB i Mts da je nenajavljeno i SBB podigao cene i nista nisam dobio kao stari korisnik koliko sam kod njih valjda 20 god kad su dosli u nasu zemlju pocetkom 2000-ih bese 2003 god.
I eto pre 14 dana produzih na jos 2 god sa Sbb a pre 6 mes. sa Mts isto nove 2 god.
Tako da ako je neko realan i ima obe strane to sam ja i dobro znam gde sta dobijam a gde ne.
I na Sbbu sam samo zbog SK.
Dosli na scenu medju provajdere na to sam mislio, nisam mozda najjasnije napisao.Nisu oni nigde došli, SBB je osnovan u Srbiji.
A to što je vlasnik uspeo da proda kasnije strancima i da se onda prošire svuda, to je već nešto drugo.
Vec smo pisali na temu Yettel-a i navodnog poskupljenja. Nema kod njih poskupljenja nego su samo cene vracene na prvobitno stanje. Videces opet u nekom doglednom periodu da ce cene da odu dole pa ce posle nekog vremena opet da ih vrate na sadasnje stanje.Već su svi poskupeli. Sbb je krajem prošle godine, yetel pre neki dan itd.
Ne bi me čudilo, kao i u drugim stvarima, da se dogovere svi i da nas deru
Upravo tako kartel pravi.Već su svi poskupeli. Sbb je krajem prošle godine, yetel pre neki dan itd.
Prvi put cujem, do sad su ako ima teh. uslova samo nastavljali ljudi postojecu UO.Meni se na računu za mart aktivirao Dorcel dodatak u iznosu od 599din
Juče sam išao do telekom poslovnice da preselim uslugu iz stana u kojem sad živim na novu adresu ali nažalost na novoj adresi nemam optiku. Kad sam im rekao da mi nije problem da se prebacim na adsl jer postoji priključak za fiksnu telefoniju rečeno mi je da to ne može već da sad moram da potpišem novi ugovor od 24meseca po ceni većoj za 750din u odnosu na paket koji sad koristim...
Da li je moguće da moram da potpisujem novi ugovor ili postoji i neko drugo rešenje?
Tacnije SBB je osnovan u Novom Sadu u jednom podrumu zgrade. Ako budem u prolazu slikacu vam da vidite gde je pocela imperija sbb-a da se gradi.Nisu oni nigde došli, SBB je osnovan u Srbiji.
A to što je vlasnik uspeo da proda kasnije strancima i da se onda prošire svuda, to je već nešto drugo.
Osnovan je u Kragujevcu, a to što ti spominješ u pitanju je Media Plus koja se kasnije (circa 2004.) prodala SBB.Tacnije SBB je osnovan u Novom Sadu u jednom podrumu zgrade. Ako budem u prolazu slikacu vam da vidite gde je pocela imperija sbb-a da se gradi.
Ma znam ali pustite te fore akcija, pojeftinjinje, poskupljenje i slične gluposti. Cena je ona koja je aktuelna u tom trenutku. Ako je u sledećem trenutku viša to je poskupljenje bez obzira kako je oni krstili. Činjenica je da su pre 6 meseci pojeftinili usluge, a da su sad poskupeli.Vec smo pisali na temu Yettel-a i navodnog poskupljenja. Nema kod njih poskupljenja nego su samo cene vracene na prvobitno stanje. Videces opet u nekom doglednom periodu da ce cene da odu dole pa ce posle nekog vremena opet da ih vrate na sadasnje stanje.
Imam tehničke uslove za ADSL ali ne i za optiku.Prvi put cujem, do sad su ako ima teh. uslova samo nastavljali ljudi postojecu UO.
Ne znam da su bili media plus jer znam da sam isao kod njih da placam mesecu pretplatu i pisalo je sbb.Osnovan je u Kragujevcu, a to što ti spominješ u pitanju je Media Plus koja se kasnije (circa 2004.) prodala SBB.
Nalazili su se u Alekse Šantića na Grbavici.
Da, to su oni. Good old times.Ne znam da su bili media plus jer znam da sam isao kod njih da placam mesecu pretplatu i pisalo je sbb.
mogu, jer ako imas telefonsku paricu na novoj lokaciji imas uslova za uslugu, i ne moraju ti odobriti raskidAko nema uslova za optiku ne mogu da te prisile. Mora da postoji mognucost raskida ako nema ista usluga na novoj adresi. Sta ce ti adsl u 2023...
Kao stari korisnik,kod svakog produžetka ugovora,bilo je povuci potegni.pa na koju foru ceš da dobijes odvojene usluge 12 meseci po dinar ?
Već su svi poskupeli. Sbb je krajem prošle godine, yetel pre neki dan itd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari