Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Jesi siguran? Moralo je koliko se secam saglasnost 51% stanara, cak mi je upravnik svojevreno dao obrazac da skupim potpise,ali mi se nije dalo natezati sa komsilukom.
Nedavno sretnem nekog aktivizera u zgradi, on nesto rece u fazonu moze upravnik, reko daj broj, posalji mi konkretno sta treba i nikad se ne javi...

Naravno, kod mene je upravnik jos 2019 ako se secam dobro ili 2018 pustio da stave kablove nikog nije pitao.
Zasto ne bi mogao, kazem ti kod njega je pecat i on ima svo pravo da na to pristane ili ne.
A za koji moj ste ga birali da se samo zove upravnik ili da radi posao koji treba da radi upravnik a jedan od tih je i da potpisuje dozvole(daje saglasnost ili ne umesto vas) da se nesto u zgradi radi ili ne, od radova.

Da da, svaki upravnik radi sto je najbolje u interesu zgrade. Koliko ima samo primera gde su upravnici podigli lovu sa racuna, gde su pravili racune vece nego sto jesu, tipa za popravku od 20 hiljada su prilozili racun da je kostalo 50 hiljada. I takvih primera je xxx a i sam isam se uverio u ovo sto pisem jer su se neki incidenti dogodili u mojoj zgradi.

Kod mene je malo specificna prica sa upravnikom, ali ima da ga poguram da zavrsi optiku.

Idi vidi dal sam napolju...
Aman covek pitao da li MOZE upravnik umeseto sakupljanja potpisa 51% stanara, ja mu objasnim da MOZE, gde sam napisao da njegov upravnik HOCE.

Управник има права сам да потпише али избегава могући сукоб са мањим или већим делом станара. Потписи на папиру 50% + 1 су доказ да је све испоштовано и већина се сложила са нечим.

Zato sam i rekao da moze da potpise a moze i da pita, niko ne cita napisano.
@nesa69 tako je, ali covek pitao da li mora 50+1 ili moze upravnik sam da potpise, ti si svakako u pravu nego on to nije pitao pa mu to nisam ni spominjao kao mogucnost.

Skupi se 50% + 1 potpis u zgradi i upravniku se odnese saglasnost da i on potpise onda moze da se sprovede optika u zgradi.

Потпише се ко је скупљао, станар, управник или неко из фирме која уводи. Ако станари изгласају управник се не пита, осим ако није принудни управник.

Stize mi racun za box 3, 4948 din., za mart. Od januara plaćam 4399 din, a pre toga je bilo 12 meseci za 1 din.

Je l moguce da se poskupljenje odnosi i na nas sa starim ugovorom?!

Nisam baš totalno sad u toku sa ovim propisima. Ima nas troje u zgradi, predsednica i dva potpredsednika :)
Uglavnom šta treba da se uradi okačimo na tablu. Ako neko ima nešto protiv neka ubaci pismeno u to i to sanduče.
Uglavnom, obrazloži se šta bi se radilo, prednosti, mane...
Za optiku je predočen plan da se uvodi pored bivše AVcom instalacije koja je inače sada ruglo, uvedena u skladu sa tadašnjim vremenom. Ali tadašnji domet je bio takav.
Predočeni su benefiti uvođenja za nove korisnike, kulturna instalacija, prednosti ...

Tako da okačiš predlog kao birano lice, daš rok za izjašnjavanje (pismeno), kome se obratiti za dodatna objašnjenja... Ako nema prigovora, onda nema šta da se tu odugovlači, potpisuješ.
Ako ima više prigovora onda se organizuje izjašnjavanje iliti nakupiti 51%. Nije ni to nešto teško. Staviš neki termin za obilazak, tipa nedelja 18-20h, svi koji su zainteresovani znaju o čemu se radi. Hoće-Neće, prebrojiš i nema šta tu više da se priča.

Nemam nekoliko života da se naganjam sa nekima. Ima nekih stvari koje bi promenio u i oko zgrade, neko se ne slaže, isto tako i obrnuto :)
Ne mogu da delim savete drugima, nemamo svi isto životno okruženje.

Provericu. Sad mi je stigla poruka. Racun jos nisam dobio. Ali i po ugovoru stoji 4399 din do isteka uo. Fiksni ne koristim. Tv i internet samo. Nisam kupovao dodatne pakete, kanale ..
Zalili su se ovde da su im naplacivali dodatne usluge/kanale koje nisu uzeli

Box 4 crveni, regularna cena i ovog meseca, do decembra ugovor...phoboskv proveri sve detaljno.

Provericu. Sad mi je stigla poruka. Racun jos nisam dobio. Ali i po ugovoru stoji 4399 din do isteka uo. Fiksni ne koristim. Tv i internet samo. Nisam kupovao dodatne pakete, kanale ..
Probaj na moj mts da preuzmes racun, dok ne stigne.

Upravo tako u moj mts skines kao ja i hop box4 plavi samo 4149😉
Meni smanjili prosli bio 4700 pre toga 6500.

Mnogo je to za plavi, optika 500 bez pdv-a

Screenshot_20230405-153438_Microsoft 365 (Office).jpg

Ma ti si sad potpisao UO i dobio box4 plavi upola za celu UO.
Ja sam pre potpisao bez upola meseci kao ti, full cenu placam, inace ti je preko 3000 sa pdv, skupo brale.
A videcemo pre 7 dana sam im trazio zlatni na 24 mes 50% jos mi se ne javljaju a da mi istekla UO i da sam trazio IDP broj da vidis kako bi me zvali, jos u zgradi imam sbb i yettel, sbb mi nudi 12 meseci po 1, a yettel 18 po dinar.
Sad ja njih jurim za 3600 sa pdv zlatni 1000/500 a za 1.5 god. ce oni mene.

Koristim mts box 4 beli . U februaru su mi zakačili kao da sam kupio paket Pickbox now , a to sam video u martovskom računu i tražio da otkažu- otkažem tu uslugu preko cool centra .
Sada sam podešavao omiljene kanale i ajde da pregledam sta sve ima u tim podešavanjima i naiđem da opet MTS krade .
Sada sam " kupio " Dorcel club , Gledaj pre svih , Zadruga , Pickbox now .
Poslao sam im mail , sačekaću odgovor , a posle da vidim sa efektivom i ratelom .
Dosta krađe sa njihove strane .
Obratite pažnju šta vam sve karikaju i kako prikazuju da ste nešto kupili što niste .
I ja sam isto primetio, tj pise mi da sam "kupio" sve to kao i ti 18.03... iako mi je sve deo box paketa plus sam navodno kupio i gledaj pre svih -seriju Pad, jedino su mi nju naplatili kroz racun.
pise i da sam ove pakete kupio do 1.1.2100. godine :)
U moj mts aplikaciji pise da sam navodno poslo zahtev za fiksne servise 18.03.... i to kao usluga pise Fiksni servisi - izjednacavanje posebnih usluga - tis
Sad cu da im pisem prigovor, jos jedan u nizu...

Proverio sad racun preko "moj mts" i lagano video klub 549 din. Pošto znam da nisam ja, a ni žena, pogled sam okrenuo ka ćerkici od 5 godina i priznala je. Ne bas odmah, naravno 😁😁. Kako zna za 1111, pojma nemam, ali je rekla da je to ukucala.

Eto, bezveze uznemiravam forum 😁

Screenshot_20230405-140551~2.png
Kakva je ovo *******cija i lov u mutnom? Jedva da upalim tv. Nikakve servise nisam koristio a kamoli te trule serije kupovao

E to je već za intervenciju za razliku od kolege iz KV kome ćerkica napravila ''zijan'' :) jedino ako i tebi neko nije nešto slučajno...

da napomenem da ja i ne koristim daljinski od MTS, vec daljinski od tv koristim za oba uredjaja..na daljinskom od tv, nemam opciju video kluba.
po mom misljenju oni su ovde radili migracije odnosno usaglasavanja paketa i usluga i onda su usluge koje se naplacuju u novim paketima naplatili nama koji smo pod ugovorom na starim paketima u kojima su te dodatne usluge deo paketa...
dostavljavam sam ss mojih navodnih porudzbina...

Prilozi

• Screenshot_2023-04-05-07-24-32-053_rs.mts.jpg
    Screenshot_2023-04-05-07-24-32-053_rs.mts.jpg
    56 KB · Pregleda: 61
Pogledajte prilog 384307
Kakva je ovo *******cija i lov u mutnom? Jedva da upalim tv. Nikakve servise nisam koristio a kamoli te trule serije kupovao
Sta je ovo, iskljucio sam NBA pocetkom marta otkazao ga kroz mojmts, posto je to kod mojih niko od njih se ne seca da je aktivirao, mozda je neko greskom.
Zar ne bi trebalo da kada se iskljuci srazmerno danima koriscenja oni preracunaju majku im lopovsku?

Ovo nije prvi put da se ovako dodtne usluge ukljucuju, prica mi koleginica kod nje se isto to desava u cerkinoj sobi(7 goina ima) na nekolko meseci se aktivira neki dodatak a ona gleda samo par decijih kanala. Kada pozove call centar i pita kada je ukljuceno par puta se ispostavilo da je to bio period kada cerka uopste nije bila tu.
Meni ovo lici na ako prodje proslo je

Prilozi

• box.png
    box.png
    10 KB · Pregleda: 48
Да ли је ово ново поскупљење у односу на оно од пре 10ак дана?

A sta mislite koliko je ljudi koji ne znaju da gledaju ove podatke i koliko njih vec mesecima placa ovakav harac? I onda pojedini tu dodju i kazu ma mts best ja dobio toliko i toliko meseci meni spustili cenu, jesu tebi spustili cenu ali sto kaze onaj u vicu, aj sto j*bu nego sto usi zavrcu.

Telekom Srbija / MTS / Supernova - POSKUPLJENJE USLUGA 2023

Au krenuo mts da grabi rukama i nogama pare, nece im ovo izadje na dobro. Samo sto je problem sto kada krenu da im odlaze korisnici i dugi ce provajderi da dignu cene.

Nazad
Vrh Dno