crveni baron
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 05.10.2022
- Poena
- 125
Pozoves se na famozni član 107 na koji su se i oni pozivali kod ljudi za raskid UO kod SBB , a mozes i sa Efektivom da se konsultujes i cujes i njih
Isto i kod mene😂I kod mene nešto više od 7 miliona napada
Pa jedino da su ostavili neki interfejs za korisnika za ip log saobracajem koji bi mogao tada da whitelist-uje neku ip kojoj je pristupao.. lepo su zamislili ali nikakvu kontrolu ne ostavljaju korisniku, znaci ili imas ili nemas.. bolje je svakako sam uzeti neki ad blockerNe koristim ja mts od skoro, nego mi je idiotski način poslovanja. Oni da odluče šta možeš a šta ne da vidiš na internetu.
Ne znam da li je to nešto zvanično iz mts-a... Ja sam dobio isti SMS, iako prošlog meseca ni jedan jedini dan nisam koristio mobilni net iz paketa. Pošto mi je telefon bio non stop na wifi mreži, onda je logično da za mene nije moglo baš ništa da se upiše u tu statistiku. Ovo mi izgleda kao smešan pokušaj da MTS promoviše kao novost uslugu koju yettel i a1 već nekoliko meseci uredno nude i tarifiraju.Kad smo već kod "sigurnog neta" da li je još neko dobio SMS sa linkom "bit.ly/mts - siguran - net" gde navodno može da se proveri statistika napada itd.? Da nije opet neki phising?
I kod mene sličan slučaj. U telefonu imam dve kartice i za internet koristim isključivo yetel. Dobio i ja porukuNe znam da li je to nešto zvanično iz mts-a... Ja sam dobio isti SMS, iako prošlog meseca ni jedan jedini dan nisam koristio mobilni net iz paketa. Pošto mi je telefon bio non stop na wifi mreži, onda je logično da za mene nije moglo baš ništa da se upiše u tu statistiku. Ovo mi izgleda kao smešan pokušaj da MTS promoviše kao novost uslugu koju yettel i a1 već nekoliko meseci uredno nude i tarifiraju.
Poruka u temi "[MTS] Postpaid paketi i promocije" https://forum.benchmark.rs/threads/mts-postpaid-paketi-i-promocije.190886/post-6827298Ne mogu da nađem info..
Šta nude maksimalno na isteku mts box ugovora (adsl)? Preko telefona 6 meseci po 50%, da li je neko dobio bolju ponudu?
Pozoves se na famozni član 107 na koji su se i oni pozivali kod ljudi za raskid UO kod SBB , a mozes i sa Efektivom da se konsultujes i cujes i njih
kakoStiže i račun sa popustom od 50% konačno.
Moram da priznam da sam ga jedva čekao, da vidim dal će da naplate treći stb u box 4 plavi.
Nešto normalno i od njih, ništa nije dodatno naplaćeno![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari