Ljudi pre mesec dana produzim ugovor, box 4 i omorika neki osnovni paket sa 3GB interneta. Uz to sve, uzeo sam i "4 Box u 4" gde sa sestrom delim 100GB interneta (u proslom ugovoru sam imao 200, al ajde). Danas mi stize racun, 17 000 dinara, klasicna mesecna naknada plus 12 000 za potroseni internet... Slogirao sam se, stizala mi poruka da mi je ostalo 80% i 100% interneta, sad krajem godine tipa 29. i posle toga sam imao spori internet, znaci ne 4G. Ukupna potrosnja ovaj mesec kaze da je 138GB, ako se to sabira 3GB iz paketa + 100GB deljeno (sestra ne koristi taj internet, samo ja, njen broj je samo registrovan) i ispada da sam 35GB potrosio za tri dana. To je moguce, ali ne sa sporim internetom.
Uglavnom, bio sam u poslovnici, devojka tamo kaze nije ti ukljucen Net limit, ja kazem prvo da sam i makar potrosio toliko interneta, nisam mogao potrositi na sporom nema sanse. Druga stvar je da u ugovoru pise da uz moj paket dolazi automatski aktiviran Net Limit, a ja niti sam deaktivirao niti sam bio pitan da li hocu da ga deaktiviram (jer kako ugovor kaze dolazi aktiviran vec). Ovo je prvi racun od obnove ugovora, nisam znao da nije aktivan jer nisam ni gledao. U ugovoru pise sta pise... Napisao sam prigovor na racun i poslao.
EDIT: BITNA STAVKA, ono cega sam se setio, je da sam uzeo ovog meseca VPN, nije mi logicno da ima veze, ali sve je moguce..
Moje pitanje je sta moze da se uradi jos i je l se nekome desavalo ovo?