Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Nije tacno
Posle pauze od 30 dana , tretiraju te kao novog korisnika . Normalno ne smes imati internet i tv kod njih , tih 30 dana .
IDP ce igrati ulogu na optici i ako ima jos nekog provajdera tu oko sebe , a koliko vidim ide preko bakarne parice .

Kome se zaliti koga zvati?!
Raskopali su mi trotar ispred kuce pre 5 godina razvukli optiku za Mts, kabli mi je bukvalno u kuci.
Imam box 4 sa uzasnim internetom 20/5. Kad zelim da predjem na optiku... NEMA TEHNICKIH MOGUCNOSTI! A KABLI MI JE NJIHOV U KUCI!
Predjite kazu u Supernovu!
A Supernova ima tehnickih mogucnosti?!
Grad Zajecar. Grad buducnosti!
Ovo je na granici kriminala.

I meni je tako bilo dok me nisu nazvali , a kada sam pristao na ponudu -rešen
Zvali malopre, nude 9 meseci 50%, ostatak puna cena. Rekoh, neka hvala. Kaže sad treba da se razdvoje usluge i da kad vraćam opremu zatražim idp broj. Ništa mi nije jasno, zar nisam već zatražio idp broj pa me zato zovu? Da vratim opremu i onda da nemam nijednu uslugu a ko zna kad će yettel da završi svoj deo...?

Kome se zaliti koga zvati?!
Raskopali su mi trotar ispred kuce pre 5 godina razvukli optiku za Mts, kabli mi je bukvalno u kuci.
Imam box 4 sa uzasnim internetom 20/5. Kad zelim da predjem na optiku... NEMA TEHNICKIH MOGUCNOSTI! A KABLI MI JE NJIHOV U KUCI!
Predjite kazu u Supernovu!
A Supernova ima tehnickih mogucnosti?!
Grad Zajecar. Grad buducnosti!
Ovo je na granici kriminala.
Telekom NEMA uslugu optickog interneta u Zajecaru
Imaju oni razne kablove ali to nije bitno

Ne mesaj klonove,supernova,exe itd

Pasivnu optiku u Zajecaru imaju u ponudi Exe i Jotel

Poslednja izmena:
Nije tacno
Posle pauze od 30 dana , tretiraju te kao novog korisnika . Normalno ne smes imati internet i tv kod njih , tih 30 dana .
IDP ce igrati ulogu na optici i ako ima jos nekog provajdera tu oko sebe , a koliko vidim ide preko bakarne parice .
Meni rekose minimum 3 tri meseca, posle toga bi mogli da me smatraju novim korisnikom, mada je i tada teze, jednom sam vec usao u sistem. Tako mi je receno pre vise od godinu dana kada sam potpisivao ugovor-obnovu. Pricam za Smederevo, ocigledno se razlikuje od grada do grada. Kao nekad je tako moglo, vise ne.

Meni rekose minimum 3 tri meseca, posle toga bi mogli da me smatraju novim korisnikom, mada je i tada teze, jednom sam vec usao u sistem. Tako mi je receno pre vise od godinu dana kada sam potpisivao ugovor-obnovu. Pricam za Smederevo, ocigledno se razlikuje od grada do grada. Kao nekad je tako moglo, vise ne.
Ja sam 2022. u aprilu posle 12 dana nekoriscenja usluga (imao Box 4 Plavi preko VDSL-a) dobio 12 meseci za 1 rsd (Box 4 Plavi Lite na optici posto je usla u moju zgradu neki mesec pre). A bilo je price da ce morati proci mesec dana dok postanem “nov” korisnik. Tako da u najgorem slucaju mesec, a ako neko hoce da zazmuri na procedure, moze i mnogo pre.

Ja sam 2022. u aprilu posle 12 dana nekoriscenja usluga (imao Box 4 Plavi preko VDSL-a) dobio 12 meseci za 1 rsd (Box 4 Plavi Lite na optici posto je usla u moju zgradu neki mesec pre). A bilo je price da ce morati proci mesec dana dok postanem “nov” korisnik. Tako da u najgorem slucaju mesec, a ako neko hoce da zazmuri na procedure, moze i mnogo pre.
Sa vdsl-a, kada sam presao na optiku, dobio sam 6 meseci po dinar. Na samom pocetku je bila takva akcija. Rekose mi da to sto sam imao vdsl nema veze, racunam se kao nov korisnik, tako je i bilo.

Sa vdsl-a, kada sam presao na optiku, dobio sam 6 meseci po dinar. Na samom pocetku je bila takva akcija. Rekose mi da to sto sam imao vdsl nema veze, racunam se kao nov korisnik, tako je i bilo.
To su i meni nudili za prelazak. Ali sam ja sacekao da istekne UO, vratio VDSL opremu i blejao 12 dana bez neta, televizije… Samo je fiksni ostao :)

Колико чујем мтс и даље даје 18 месеци бокс 3 са сбб али и за бокс 4 ако се преноси јетел број. Ако има промотера који могу да омогуће бокс 4 за пренос из сбб и било ког моб оператера нека се јаве бенч поруком.

Da pohvalim Telekom, ako je to ikako moguće, dobio sam 18 meseci po ceni postpaid tarife za BOX4 Beli na optici, instalateri bili jako ljubazni, nisu nikakav haos napravili u poređenju sa nekim drugim, sve vratili u prvobitno stanje i odmah su sve usluge proradile, internet 500/160, i Max HD iris TV. Sve u svemu jedno prijatno novo iskustvo od Telekoma. Akciju sam dobio u poslovnici, sasvim slučajno, pošao da kupim novi telefon, pa onda rekoh da uzmem i ostale kućne usluge kad je već ovakva ponuda.

Колико чујем мтс и даље даје 18 месеци бокс 3 са сбб али и за бокс 4 ако се преноси јетел број. Ако има промотера који могу да омогуће бокс 4 за пренос из сбб и било ког моб оператера нека се јаве бенч поруком.
Do prekjuče bilo aktuelno 18m sa prenosom broja iz yettel-a. Sada samo 12meseci po ceni postpaid-a 🥲

Zvali juce sestru da moze da dodje da vrati opremu i raskine ugovor . Zahtev podnela 21 decembra , pinudili joj 10 meseci u pola cene. Nije trazila IDP broj, sa time se postize izgleda max benefit kao stari korisnik. Ne treba joj IDP broj ona svakako prelazi u Yetely velika je razlika u ceni telefona koji planira da uzme.

@steftes26
Ti si si uzeo telefon na SokoLite? Telefon uzet samo na: rate i popust ili osnovna ponuda, koliko placas postpejed tarifu?

Cek ne moze da se vrati oprema i da se prijavi za yetel?

Zvali juce sestru da moze da dodje da vrati opremu i raskine ugovor . Zahtev podnela 21 decembra , pinudili joj 10 meseci u pola cene. Nije trazila IDP broj, sa time se postize izgleda max benefit kao stari korisnik. Ne treba joj IDP broj ona svakako prelazi u Yetely velika je razlika u ceni telefona koji planira da uzme.

@steftes26
Ti si si uzeo telefon na SokoLite? Telefon uzet samo na: rate i popust ili osnovna ponuda, koliko placas postpejed tarifu?
@boban01 Akcija je Telefon na rate i popust. Tarifu plaćam 2236,99 din prvih 12meseci, zatim 6 meseci 2999 i poslednjih 6 meseci 6899din + 24 rate za telefon, koje će biti posebna stavka na računu.

@shamanNS
Agent joj reko ne treba, zakazala instalitanje Yetel opreme preko telefona. Mora samo da ode do poslovnice i odabere telefon i iskoristi 19000 popusta na telefon. U Mts-u drasticno poskupeli stari modeli teletona od 1 januara. 😁

@steftes26
To je dobra ponuda izadje te Box crveni 3640 mesecno plus rata za telefon.

@M J
Vratila opremu i ceka ove iz Yetela sada.

Poslednja izmena:
@shamanNS
Agent joj reko ne treba, zakazala instalitanje Yetel opreme preko telefona. Mora samo da ode do poslovnice i odabere telefon i iskoristi 19000 popusta na telefon. U Mts-u drasticno poskupeli stari modeli teletona od 1 januara. 😁

@steftes26
To je dobra ponuda izadje te Box crveni 3640 mesecno plus rata za telefon.

@M J
Vratila opremu i ceka ove iz Yetela sada.
@boban01 I manje od crvenog BOX4, mislim da mu je sada cena 4599 mesečno bez promocija.

@steftes26
Slično kao moj slučaj. Tačno me je zeznuo onaj u poslovnici jer nije podneo zahtev za idp brojem već je napravio običan zahtev da se kao formira ponuda za korisnika kome je istekla ugovorna obaveza a te dve stvari nisu iste.

Meni je zena danas isla u poslovnicu. Idp broja nema i eto velika je sansa da i nama nije lepo zavedeno, trazeno.

Pitala o cemu se radi, kaze donesite opremu pa cemo pisati zahtev za idp. Koji se ceka, inace mi ga cekamo od 23. 12. Nista na kraju cemo i spakovati i zvati yetel. Bez cuvenog broja.

Koja je to fora sa vraćanjem opreme nije mi jasno. Šta da radim bez svega dok mi yettel ne uvede?

Pa to im je neka fora sada izgleda, idu na upravo to...

Ako mislis na broj fiksnog to mi ne treba. Samo net i tv. Znaci istekne mi UO raskinem ugovor sa mts, odem u yetel i to je to? Posto je poenta tog idp broja da ostane kontinuitet usluge koliko sam shvatio, ali ako mts ovako uslovaljava onda nema poente…

snaci cu se privremeno za par dana… hvala za info

Pa to im je neka fora sada izgleda, idu na upravo to...

Umesto da ljudi tek-tako dižu ruke, bolje bi bilo da podnesu žalbu Ratel-u ako ih Mts izigrava (Ne žele da izdaju Ide, odugovlače, itd). Ako žalbi bude dovoljan broj, verujem da će promeniti praksu...

Znam da institucije ne funkcionišu, ali neki privid mora da postoji...

Idi zakazi montazu , vidi kada ce doci , zadrzis usluge mts jos 3-4 -5 dana , pa cim ti ovi instaliraju opremu ti isti dan odes i vratis opremu . I ovako ces platiti usluge sto si koristio do vracanja opreme . Mislio sam uslugu mobilne telefonije da prebacis u Yetel bice ti povoljnije sve , bar po meni .

Mobilni mi je vec u yetelu… u mts sam imao box 3 net tv i beskorisni fiksnj

Nazad
Vrh Dno