Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ne znam gde ovo da postavim.
Sta se ovo desava sa mts adsl-om? Poslednjih nekoliko dana povremeno je nemoguce pristupiti Facebooku i Whatsapp-u.
Preko telenora ide bez problema ( probao i na laptopu ,mobilni kao hotspot)

Da, upravo sam procitao to. Mada je pre nekoliko dana bila situacija kao sto sam prethodno napisao, ponovilo se dva-tri puta.

Ako vam ne radi net, isključite ads guard dns ako vam je podešen. On pravi problem od večeras na mobilnim uređajima.

Problem je sto je Facebook trenutno potpuno offline, DNS serveri svih provajdera imaju ogroman problem zbog toga, zato bar privremeno promenite DNS servere na cloudflare ili google dns na aderesama 1.1.1.1 i 8.8.8.8

Imam jedan cudan problem sa box paketom, mada nisam siguran kolko to ima veze sa boxom, naime moji imaju box4, i desava se da kada cale ukljuci lap top odjednom samo prestane da radi i net tv i nece dа proradi dok se ne restartuju modem i box. Bili iz mts-a, decko sve pregledao, sve ok sto se njih tice.

Da li negde postoji uputstvo kako da oslobodim LAN portove 2 i 3 za internet na ruteru HG8245Q2 (mts optika)?

Pronašao sam samo password za ulazak u podešavanja.

Pre nego što pitam korisnički servis da li možda neko zna šta može biti problem sa box-om na optici, paket bez interneta, gde na pojedinim kanalima dolazi do prekida tona manje od sekunde, kako ton od naratora, tako i od sam emisije i to se ponavlja na svakih nekoliko sekundi. Jako je iritirajuće kada se obrati pažnja.
Da li se možda treba nešto podesiti na tv-u?

Поштовани,
Ускоро ми истиче БОХ 4 плави, пакет за који сам добио 7 месеци по динар. Сада бих продужио уговор али за БОХ 4 плави лите и видим да су услови пооштрени па да се посаветујем са вама.
1.Колико могу добити највише као стари корисник 20+ година? Да преговарам са њима.
2.Да ли да вратим опрему и супругу или сина, ангажујем да се пријави као нови корисник?
3.Шта значи 50% претплате 10 месеци, могу ли добити бар то, регуларно?
Унапред се захваљујем на саветима

Produžio sam Box 4 pre par dana. Prešao sam sa crvenog na plavi lite. Dali su mi 7 meseci 50% popusta na pretplatu.

To ispade skoro kao da si 24 meseca plaćao punu cenu za Box crveni samo što dobijaš brži net i još tridesetak kanala kao i više gb na mobilnoj tarifi. 50 mb/s umesto 20, kanali manje više a i 3 gigabajta više nije toliko bitno ako imaš još jednu postpejd tarifu pa ti sve upakovano u 4box4.

Moze tri meseca pre isteka U.O da se produži novi ugovor. Istu ponudu (7 meseci 50%) su mi davali i da sam ostao na crvenom boxu. Prevarila me brzina interneta 200/80, pa sam prešao na plavi lite.

Moze tri meseca pre isteka U.O da se produži novi ugovor. Istu ponudu (7 meseci 50%) su mi davali i da sam ostao na crvenom boxu. Prevarila me brzina interneta 200/80, pa sam prešao na plavi lite.
Jel važi još da može 3 mes pre isteka samo ako ne uzimaš slabiji paket od trenutnog?

Svako produženje ugovora na 24meseci u mts-u za bilo koju uslugu moze 3meseci ranije. Bitno im je samo da ostaneš njihov korisnik.

Svako produženje ugovora na 24meseci u mts-u za bilo koju uslugu moze 3meseci ranije. Bitno im je samo da ostaneš njihov korisnik.
To je korektno, jel to sigurno? Mislim jel to nešto novo, znam ranije kad sam ih pitao samo ako uzimaš veći paket može ranije UO da se izvrši.

Хвала свима на одговорима. Остаје да позовем МТС да питам како иде за одјаву старог корисника и пријаву новог, процедура и бенифиције.

Поштовани,
Ускоро ми истиче БОХ 4 плави, пакет за који сам добио 7 месеци по динар. Сада бих продужио уговор али за БОХ 4 плави лите и видим да су услови пооштрени па да се посаветујем са вама.
1.Колико могу добити највише као стари корисник 20+ година? Да преговарам са њима.
2.Да ли да вратим опрему и супругу или сина, ангажујем да се пријави као нови корисник?
3.Шта значи 50% претплате 10 месеци, могу ли добити бар то, регуларно?
Унапред се захваљујем на саветима
Ne gledaju oni koliko si kod njih stari korisnik kao mobilni pretplatnik + box. Tako da im 20+ godina ne igra nikakvu ulogu. Rekao bih da se gleda samo staž u box-u, bar sam ja imao takav utisak kada je trebalo produžiti saradnju.

Имам Бокс 4 црвени, оптика.
Поднео сам захтев за пренос фиксног телефона из Сбб-а, прошло је скоро три недеље, телефон не ради, ради само нови број који сам добио приликом потписивања уговора. Звао сам их и кажу да је број активан.
У апликацији показује два броја: у оквиру бокса је нови број који сам добио од њих, и стари број који сам пребацио у оквиру телефонски услуга.

Да ли ћу имати два броја, и шта да радим да активирам стари број.

Da spojis telefon s ont ako nisi, da se zalis, da se bunis...

Спојен је са рутером, ради тај њихов привремени број. Број који имам 30 година, који је био код њих, па у Сбб-у, поново сам пребацио код њих, е он не ради.
Нисам пробао са другим тел излазом.

I ja cekam od 04.10. da mi prebace br. telefona iz sbb-a. Valjda je tri dana rok za prebacivanje, nisam siguran.
Kaze seka iz mts-a da im jos nisu prosledili broj iz sbb-a i da se javim krajem meseca ako ne proradi.
Privremeni br. radi normalno.

Razlika između BOX 4 Plavi i Lite paketa samo u Omorika 6/Omorika 15? Ili ima još nešto?

Samo to koliko sam mogao da vidim i konačno nešto pametno od njih. Još da su ograničili minute za hiljadu dinara manje bio bi pun pogodak za određene korisnike. Ovo uzimam sad kada budem produžava ugovor.

I razlika u dodatnom paketu tv kanala koji nisu prisutni na crvenom boksu.

Vrh Dno