Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

ne radi. Uneses grad Beograd i mozes da biras samo opstine koje nisu u Beogradu :) dakle neki bug :)
ne radi. izabrao sam adresu u Bg na kojoj je uvedena optika pre 6+ meseci i vraća da nema tehničkih mogućnosti.

i meni za zgradu u Zarkovu isto kaze...istina kod nas je SBB stavio sapu i mi formalno samo SBB imamo kao opciju u zgradi

Sada sam iz filijale. Kažu da se supernova kroisnici tretiraju kao stari mts korisnici tako da me zbog uvođenja jedne nove usluge sleduje 6 meseci gratis, iako se ni broj fiksnog ne vodi kod mts-a.
Da li je neko imao iskustva sa prelaskom iz supernove na mts optiku i da li je neko uspeo da izboksuje 12m bespaltno?

Ja sam bas u postupku pa cu da javim kako sam prosao.😆

@banexbanex Zoves bilo koji broj za podrsku i trazis da ti se jave nadlezni za dogovaranje oko prelaska na box
Ako NEMAS sada mts optiku i ako u box dodajes DVE NOVE usluge (mob, fixni ako nemas, tv, net, bilo sta dvoje od TS i mts usluga) sleduje ti 12m po 1rsd.
Ako ti se javi pravi dogovarac, problemi se lako prevazidju (zaobidju, zanemare, rese u tvoju korist), tako bilo pre oko godinu dana...

Vrlo verovatno nećeš ni to moći. Ne znam da li hibride imaju i dalje. Malo adsl, malo 4g. Sela su uglavnom na 10 i 20 mbps.
Ja Sam blizu poste, imam 100 bez problema,ali drugar na drugom krajy je srecan kad I'ma 7, 8.Sve zavisi od daljine od isturenog cvorista ili same poste.

@banexbanex Zoves bilo koji broj za podrsku i trazis da ti se jave nadlezni za dogovaranje oko prelaska na box
Ako NEMAS sada mts optiku i ako u box dodajes DVE NOVE usluge (mob, fixni ako nemas, tv, net, bilo sta dvoje od TS i mts usluga) sleduje ti 12m po 1rsd.
Ako ti se javi pravi dogovarac, problemi se lako prevazidju (zaobidju, zanemare, rese u tvoju korist), tako bilo pre oko godinu dana...
Pa ovo baš i nije u potpunosti tačno.
Novim korisnikom se smatra onaj koji ima samo fiksni i/ili mobilni i dodaje najmanje 1 novu uslugu (iptv ili net) i takav korisnik dobija 12 meseci. Dakle, mobilni kao servis se ne računa u nove usluge.
Postojeći korisnik box paketa dodavanjem 1 novog servisa i prelaskom na optiku dobija 6 meseci.

Moji imaju samo fiksni i kablovsku kod supernove, a pre toga bili kod lokalnog provajdera pa su pre godinu dana kada je sve to prodato mts-u (supernovi) prešli kod ovih. I sad sam gledao da im uzmem box3 sa mobilnom linijom, jer cenovno i sa 6meseci gratis da daju tu su negde kao da su uzeli box2 sa 1 mesecom gratis.

Treba da produzim BOX 4, tražio bih dodatni uredjaj,sada imam dva Q11.Da li da idem na HP07 ili da uzmem Q11?
Ruter mi je VDSL ZTE H168N, da li ima neko bolje resenje u vidu Huaveija, posto vec imam onaj njiihov eksender.

Pustene nove arene. 😁

Da ali jedino rucno da ukucam npr 706 pojavi mi se onda AS 6
Nznm kako da preskeniram kanale da bi se pojavile u meniju

Treba da produzim BOX 4, tražio bih dodatni uredjaj,sada imam dva Q11.Da li da idem na HP07 ili da uzmem Q11?
Ruter mi je VDSL ZTE H168N, da li ima neko bolje resenje u vidu Huaveija, posto vec imam onaj njiihov eksender.
Ovaj zadnji box hp07. Moze da se instalira eon, youtube, kodi, tidal i sve ostalo. Ima wifi. Radi sve ok.

Pozdrav svima...
09.06.2020 produzio sam ugovor za box 4 na 2(dve) godine.
U pitanju je box 4 brzina 20/5
Medjutim nedugo nakon toga sam primetio da download ne prelazi 5mb/s upload 1-2 mb/s, a iptv je maltene ne gledlljiv. Rečeno mi je da sam daleko od centrale i da ne mogu da mi isporuce ono sto su se obavezali.
Non-stop su se javljale neke greske itd.
Da skratim od decembra meseca. prosle godine sam imao umanjenje racuna zbog neispunjavanja ugovorne obaveze sa njihove strane, da bi prosle nedelje dobio odobrenje za raskid ugovora.
Telefon sam odmah platio tako da nemam nikakve obaveze u tom delu, a iskren da budem nigde nisam ni nasao jeftinije(mobilni internet iptv i fixni+ kao korisnik box-a imam i 100gb svakog meseca)
E sada da li neko moze da mi kaze, da li je moguce da ja raskinem ugovor sa njima, vratim opremu, a recimo moj brat opet potpise ugovor (ovoga puta za manju brzinu interneta) i naravno da mi ostane breoj.
Hvala

Možeš im tražiti da ti smanje brzinu na 10/1 i bez raskida. Obično oni to sami ponude kad vide da nije moguće izgurati 20/5 na parici, a pritom ti umanje mesečni račun za 100 rsd. Jeste šteta plaćati 4000 rsd za 10/1, ali verujem da nemaš nešto preterano izbora. Eventualno da IPTV zameniš sa satelitom ako postoje mogućnosti za tako nešto. Tako bi imao stabilan TV i opet nešto protoka za net. Nova ugovorna obaveza na istom fiksnom broju verovatno neće biti moguća bez neke pauze.

Здраво свима. Одавно пратим овај форум, онако из прикрајка и доста корисних ствари сам научио. Од вечерас сам и званично члан истог.
Годинама сам на МТС, истекао БОКС 4, од јуче на женино име нови почет, због промоције од 6 месеци за динар (бакар, нема оптике у мом делу града)...Иначе, мени су нудили само месец по динар.
Активацијом услуге добио сам Плус СД пакет и 2 месеца откључане све канале. Данас сам тражио Плус ХД пакет, јер имам могућности за исти, пакет је пуштен али су ми бонус канали закључани и кад одем на њих, нуди ми опцију да купим пакет са тим каналом, иако промоција још траје ( потрошио сам само 1 дан).
Рекли су ми у пословници да ресетујем опрему и да ће све "лећи"... Ресетовао сам већ неколико пута од данас до сад и нема откључаних свих канала, као ни ставки у видео клубу.
Шта да радим?
ПС: Ишчитавао сам форум и заиста се извињавам ако је неко већ имао овакав проблем а ја нисам видео па поставио исто питање.

Здраво свима. Одавно пратим овај форум, онако из прикрајка и доста корисних ствари сам научио. Од вечерас сам и званично члан истог.
Годинама сам на МТС, истекао БОКС 4, од јуче на женино име нови почет, због промоције од 6 месеци за динар (бакар, нема оптике у мом делу града)...Иначе, мени су нудили само месец по динар.
Активацијом услуге добио сам Плус СД пакет и 2 месеца откључане све канале. Данас сам тражио Плус ХД пакет, јер имам могућности за исти, пакет је пуштен али су ми бонус канали закључани и кад одем на њих, нуди ми опцију да купим пакет са тим каналом, иако промоција још траје ( потрошио сам само 1 дан).
Рекли су ми у пословници да ресетујем опрему и да ће све "лећи"... Ресетовао сам већ неколико пута од данас до сад и нема откључаних свих канала, као ни ставки у видео клубу.
Шта да радим?
ПС: Ишчитавао сам форум и заиста се извињавам ако је неко већ имао овакав проблем а ја нисам видео па поставио исто питање.
Kada ti je istekao box4 i koliko je proslo vremena do prebacivanja usluge na zenu? Meni rekose da nema vajde da prebacujem, jer sada sistem prepoznaje po adresi i ne dozvoljava bonus mesece... I ja sam mislio da samo prebacim usluge na drugo ime, jer mi uskoro istice box.

Možeš im tražiti da ti smanje brzinu na 10/1 i bez raskida. Obično oni to sami ponude kad vide da nije moguće izgurati 20/5 na parici, a pritom ti umanje mesečni račun za 100 rsd. Jeste šteta plaćati 4000 rsd za 10/1, ali verujem da nemaš nešto preterano izbora. Eventualno da IPTV zameniš sa satelitom ako postoje mogućnosti za tako nešto. Tako bi imao stabilan TV i opet nešto protoka za net. Nova ugovorna obaveza na istom fiksnom broju verovatno neće biti moguća bez neke pauze.
Eto nisu mi nista pinudili, samo rwkli da su svi uslovi za rqskid ispunjeni..meni je samo.problem.mobilni..ostalo manje vise..ja.sam im rekao.otvoreno, raskinucu ugovor i posle.potpisati opet na drugo ime i placati po dinar prvih 12 meaeci..

Kada ti je istekao box4 i koliko je proslo vremena do prebacivanja usluge na zenu? Meni rekose da nema vajde da prebacujem, jer sada sistem prepoznaje po adresi i ne dozvoljava bonus mesece... I ja sam mislio da samo prebacim usluge na drugo ime, jer mi uskoro istice box.
Бокс 4 је истекао 31.08. а нови на женино име је потписан 06.09. Што се тиче адресе, код мене је ситуација следећа: живео сам до прошле године на адреси хххххххх 20/2, прешао сам на исту адресу, само 20/1... Нисам могао преселити бокс, јер колега који је напустио стан није могао преселити бокс на нову адресу наредних 7 месеци, те је парица била заузета а ја нисам желео да ми остави своју опрему и да плаћам 2 бокс 4 пакета. Ја сам каблом од 15 м провукао бокс 4 из стана 20/2 до стана 20/1 и тако користио бокс годину дана. Систем није везивао моје име за нову адресу 20/1. Уговор на женино име је везан за нову адресу 20/1.
Eto nisu mi nista pinudili, samo rwkli da su svi uslovi za rqskid ispunjeni..meni je samo.problem.mobilni..ostalo manje vise..ja.sam im rekao.otvoreno, raskinucu ugovor i posle.potpisati opet na drugo ime i placati po dinar prvih 12 meaeci..
Ја сам обновио уговор тражећи 12 месеци по динар, али су ми рекли да ако обновим на своје име добијам само 1 месец по динар. Обновио сам на новој адреси на женино име, добио сам 6 месеци. 12 месеци је само за кориснике на оптици.

Pa posloženi su, sve je ok, sve arene su jedna iza druge, dva star kanala jedan iza drugog, čak su i RTS kanale poređali kako valja

Šta se dešava kada se otkažu usluge na neodređen period, pa ponovo prijavi, koliko meseci po din se dobije?

Ni kod mene, ne samo sad sa arenama 6, 7, 8 nego i sa arenom 1x2 i gomilom drugih kanala koji su naknadno dodavali superstar 2 npr. Sve sam morao rucno sam da slozim.

Da li moze da se STB poveze preko wi-fi sa ruterom i da li se isplati? U smislu, koliko je losija slika u odnosu na kabal?

Znaci pogresno su mi rekli u poslovnici. Steta, bio bi jedan kabli manje.

Vrh Dno