Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Pozdrav, uskoro uvodim IPTV, imam optiku 100/20 i od opreme HG8245H. S obzirom da prelazim na visi paket sa netom 200/80, da li dobijam novi ONT? Sta od opreme daju trenutno i da li nekad uvaljuju stariju opremu? Da li uopste treba da razmisljam o tome, s obzirom da su neki korisnici trazili zamenu rutera?

Nećeš dobiti novu opremu

Jel taj ont bese nema 5 ghz?

q2 ima sigurno, pa eto trazi da zamene ako nema. Kod mene su doneli sve novo.

Postovani,
Dužan sam za februar i mart mesec.
Pa me zanima da li ako me kojim slučajem isključe,treba da uplatim za oba meseca ili samo za februar da bi me priključili?
Pitam ovo jer kod EXE-NET se zna da ako te isključe recimo sada u april mesec dovoljno je da uplatiš samo za februar da bi te priključili,jer se kod njih ovog meseca vrši isključenja za neplaćeni feburarski račun.
Hvala!

Ako te iskljuce moras da izmiris celokupno dugovanje da bi ti opet ukljucili uslugu.

Posto ne znam zasto je to pitanje postavljeno, moze biti i iz razloga muke, ne vidim potrebu za filozofiranjem. Odgovor je jednostavan, kad te iskljuce, moras izmiriti sve obaveze. U suprotnom , mozes rastezati na 2 meseca pa uvek kaskati po jedan.

Da li salju neku opomenu pre iskljucenja-pisanim putem,sms porukom...?
Salju ti uvek sms i emailom obavestenje tipa : " Molimo vas izmirte obaveze u iznosu ******* za mesec taj i taj do datuma tog i tog ili u narednih 7 dana (to ti je ono kad probijes sve rokove) " ako tad ne izmiris u roku od 7 dana gase te.

Jel zna neko kako da se rešim ovoga kod devojke?

Kaže da joj mladja sestra čačkala TV i ne može se skinuti.

Ja prošao kroz sve opcije i ne vidim izgleda tu opciju... Na svakom kanalu stoji ovo prva i 105?

Prilozi

• 3C4AF35A-90A1-4D68-93F5-FAB39F123917.jpeg
    3C4AF35A-90A1-4D68-93F5-FAB39F123917.jpeg
    175.3 KB · Pregleda: 103
Jel zna neko kako da se rešim ovoga kod devojke?

Kaže da joj mladja sestra čačkala TV i ne može se skinuti.

Ja prošao kroz sve opcije i ne vidim izgleda tu opciju... Na svakom kanalu stoji ovo prva i 105?
Probaj da ugasis box.

redovan bug na Iristv platformi. samo gasenje boxa moze da ukloni bug...
Prijavio sam se 25. aprila za box3. 27. su bili da mi uvedu ali su samo bili i videli da trebaju od kapije do kuce da iskopaju i sprovedu kabal :( nadam se da se nece oduziti taj njihov dolazak za kopanje :( jel ima neko iskustvo?

Vidim na sajtu MTS-a da uz BOX plavi , beli i zlatni kao benefiti imaju mts disk i WiFi extender .Da li je neko dobio taj WiFi extender i da li mogu da ga dobiju i stari korisnici ili samo novi?Slao mail MTS-u ali jos nema odgovora .Mozda je ovde neko upucen.

Treba ovih dana da mi uvedu box3 optiku... Posto ce mi njihov ruter biti na prvom spratu kuce a desktop mi je na drugom spratu da li je izvodljivo da moj ruter Tenda n301 primi signal preko wifi-a sa mts-ovog rutera a da salje desktopu preko lan kabla?

Vidim na sajtu MTS-a da uz BOX plavi , beli i zlatni kao benefiti imaju mts disk i WiFi extender .Da li je neko dobio taj WiFi extender i da li mogu da ga dobiju i stari korisnici ili samo novi?Slao mail MTS-u ali jos nema odgovora .Mozda je ovde neko upucen.
Ovo je nešto novo, sigurno nije bilo u ponudi ranije. Ako stignem ovih dana pokupiću ga u poslovnici.

Samo da kažem da su mi konačno, nakon više od dva meseca, rešili problem sa nemogućnošću logovanja na HBOGO i to na način koji sam im odmah predložio - uradili su reset i ponovo sam se ulogovao preko operatera, ovaj put umesto sa [email protected] preko [email protected] (mail koji sam im dao prilikom zaključenja ugovora). Zamena lozinke, novo logovanje na HBOgo i sve konačno radi...

1z7qkL8l.jpg
DT26wGkl.jpg

Imate mogucnost uz box 4 plavi i veci da dobijete WiFi extender gratis. Idealno za vece stanove i kuce.

Da dodam, može i iptv preko ovog uredaja, odlicna spravica. Znaci ne morate razvlaciti kablove od ONT-a.

Lelekom još da usavrši Iris, malo mediji da se oslobode (nemoguća misija) i na konju smo.

Da dodam, može i iptv preko ovog uredaja, odlicna spravica. Znaci ne morate razvlaciti kablove od ONT-a.
Pa to zvuči fenomenalno! Ja sam već pre par meseci i ovde možda pisao kako da sprovedem IPTV do televizora, a da bude bez bušenja. (Ispostavilo se da bi powerline adapter verovatno bio to što mi treba, ali ga ipak nisam uzeo.) Možda ovo pomogne, i deluje mi bolje ako dobro kontam sad.

• Like
Reagovanja: M J
Da, dobro kontas :)

Radi super, uzeo ga danas u poslovnici.

@M J
Jel si baš testirao to da preko tog WiFi ekstendera radi i IPTV?

I kako se tačno zove to, koji je model? Gledam da li mogu to negde i na svoju ruku da kupim bez MTS-a? Sad sam u modu shut up and take my money!😂

045EF477-C439-421F-AB2A-67C346A2F2F7.jpegNe znam dal moze. Ali ovo prolazi standardnu proceduru, aktivaciju istog u poslovnici. Kao na primer ont, stb...tako da, ne verujem. A i sto bi kupovao, ovaj se kupi za dinar i tvoj je.

radi, probao sam ali preko lana. Jer mi iris box u drugoj sobi. Pozadi ima 3 ulaza. 2 za net i jedan za tv. Wifi pokrio sad sve u fulu.

045EF477-C439-421F-AB2A-67C346A2F2F7.jpeg

To si dobio bez uvaljivanja novih 24 mesaca UO, iz početka da kreću danas? :D

Možda vredi videti s njima. Ja imam Box 4 crveni, pa možda ne bi dobio taj uređajčić za dž kao ti.😕

Vrh Dno