Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Drustvo koji kanali mogu da se gledaju unazad 7 dana nije valjda da ne mogu svi kao kod EON-a?I takodje da pitam ima li neki fight channel sto prenosi UFC ili Bellator?

Na koji bese broj se aktivarija, odnosno dodaju brojevi sa kojima se deli mobilni internet?

Mojima istekao ugovor 12.12.,pokusavao nesto da izboksujes koji mesec po 1 din, pisao, pretio raskidom, zvace, zvali, nisu zvali, na kraju cale otisao u poslovnicu i dobio 4 meseca po 1 din za Box 4 crveni. Nisu imali uslove za optiku.

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Mozes i sam na moj mts. Ne mora da se zove.

Na portalu moj mts ili preko aplikacije?

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Mozes preko mobilne aplikacije. Skrolujes dole dok ne vidis "4 u box 4".

Jel imao još nkeo problem da mu ne radi fiksni kad je uzimao Box (optika)? Daje zauzeće, ne može da se dobije broj...

Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk

Jel imao još nkeo problem da mu ne radi fiksni kad je uzimao Box (optika)? Daje zauzeće, ne može da se dobije broj...

Moras da zoves call centar da rese problem. To im je postalo sasvim normalna stvar da kada uvedu optiku i sve povezu da fiksni kod nekoga ne radi.

Meni su 02.11 uvažili reklamaciju za 12 računa. Do danas sam dobio samo 5 korigovanih računa. Naravno kada mi je prekipelo sve sam prosledio i Ratelu da vidim da li će se šta ubrzati.

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
Nakon intervencije Ratela, računi su u roku od dva dana ispravljeni.

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

Da li ima jos neko problema sa televizijom (IPTV)?
Meni ceo dan trazi da se ulogujem.

Evo i kod mojih, ne mogu ljudi da gledaju novogodišnji program. Sad moram da idem na tavan da vadim sobnu antenu.

Novi kanali:
323 DTX 698 HD
367 Discovery Science 696 HD
371 HGTV 697 HD
297 Food chanel 695 HD
Animal planet na 352 vise nema oznaku HD
pa mozda i puste HD verziju...
Na 722 je bio Discovery showcase koji vise ne postoji od danas a taj kanal ja nisam imao jer je samo u MAX paketu pa ne mogu da vidim da li je nesto ubaceno...

Pozdrav,u ponedeljak potpisujem novi ugovor,box 4 crveni,vidim kroz postove da su neki clanovi imali problema sa dodavanjem HD kanala(trzili im da potpisuju dodatne ugovore),na sta da obratim pažnju prilikom potpisivanja.

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока

Pozdrav,u ponedeljak potpisujem novi ugovor,box 4 crveni,vidim kroz postove da su neki clanovi imali problema sa dodavanjem HD kanala(trzili im da potpisuju dodatne ugovore),na sta da obratim pažnju prilikom potpisivanja.

Traži HD kanale pod obavezno, jedino ako nemaš tehničke uslove nećeš ih imati ali verovatno ti nije centrala negde daleko pa da ih nemaš. Ja na to nisam obratio pažnju krajem 2019 g. i nisu posle hteli da mi puste HD ni sa kakvim aneksom nego da potpišem novi ugovor što sam odbio i čekaću septembar.

Jesi ih prvo zvao da se dogovoriš oko uslova, koliko meseci free si izboksovao, pošto je zvanična ponuda samo 1 mesec.

Ako imas tehnicke mogucnosti trazis HD uslugu i na ugovoru za televiziju mora da pise HD Start !!! Ja dogovorio HD uslugu i kad su mi doneli ugovor pisalo SD start... 7 dana sam cekao promenu ugovora i da mi ukljuce HD kanale...

@spindoc obavezno pre potpisivanja procitaj da li za uslugu televizije pise SD ili HD. Ako ti se ne zuri da dobijes uslugu sto pre (treba ti internet ili nesto drugo), a stoji na ugovoru SD, trazi da ti naprave novi ugovor sa HD kanalima.

edit: Sad se setih, pisao sam vec ovde da su meni tako odradili, trazio HD, oni na ugovoru napisali SD, ja brzopleto i naivno ocekivao da cu dobiti ono sto sam trazio, potpisem bez citanja. Medjutim sad kad su prebacili na iris, pustili su HD kanale bez potpisivanja novog ugovora, dok su pre mesec - dva insistirali da mora da se potpise nov ugovor da bi pustili HD.

Poslednja izmena:
Ako si na VDSL-u, mora da piše u ugovoru pod TV npr. PLUS HD ili koji je već pripadajući paket za crveni box.
Ako piše npr. PLUS SD onda nisu uključeni HD kanali.
Na optici ti je HD odmah uključen.

Imao sam taj problem, prvi put je rešen time što su oni sami uključili HD kanale, drugi put sam potpisao ankes ugovora za PLUS HD umesto SD. Naravno posle gomile prigovora i dosta strpljenja :)
Ako si imao do sada HD kanale, pozivaš se na to i da time ispunjavaš tehničke uslove. Naravno, ovo se odnosi na VDSL.

Edit: moja situacija je od pre više od godinu dana.
Vodi samo računa o SD i HD u ugovoru.

Poslednja izmena:
Prvo mi nudili 1 mesec,nakon 15 dana,mi ponudili 3 meseca,(od tad proslo skoro 20 dana),jutros me zvali i ponudili mi 4 meseca,ja prihvatio,ali se nisam setio za hd kanale.

Jel besplatno koriscenje ove mts tv go aplikacije uz box 4 paket ili naplacuju i to zasebno?

Redmi Note 5

Trebalo bi da je besplatno do kraja januara.

Uvek je mts tv go bio i biće besplatan za Box 4 korisnike, nego eto uvek oni tako na sajtu navedu da je kao do nekog roka to ograničeno pa stalno produžavaju i tako već godinama.

A šta je sa box 3 paketima koji imaju tv tj. iris?

Kakvo je Iris djubre. Bar jednom dnevno zakuca box i moram da ga isklj/uklj. Pre Irisa nikad nikakvih problema.
Uradjena novotarija samo radi promene.

Poslato sa YAL-L41 pomoću Tapatoka

Ili zabode usred gledanja i zamrzne se slika ili kad uključim TV vidi se meni i sadržaj programa ali je slika crna koji god program da se pusti i ne pomaže uključivanje preko daljinskog već mora da se isključi pa uključi na dugmetu pozadi.

To naravno na dnevnoj bazi.

Vrh Dno