Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Od juce je startovala nova mts tv platforma korisnici se selektivno prebacuju na novu platformu

mts TV novosti: novi kanali, izbačeni kanali i promene pozicije kanala izvor je sa sajta Radio TV Forum

Sad baš gledam uređaje uz Box plavi.

1. Svi iPhone urađaji mogu da se kupuju na rate
2. Ni za jedan čak i da se plaća u celosti, doplata nije samo 11.000.

Koji tačno iPhone je gledao?

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

Mislim da se za svaki uredjaj preko 100 000 vrednosti trazi avansna uplata i od tog novca se skidaju prve rate

Produžio sam ugovor pre neki dan, privatni trekeri i PES mi normalno rade, ali večeras sam primetio da ni iz jednog browsera ne mogu da igram Haxball, iako sam normalno igrao pre nedelj dana, proverim kroz troubleshooting i dobijem poruku Symmetric NAT found: YES

Da li vredi da zovem Telekom i šta uopšte da im kažem?

E hvala, to me interesovalo.
I sad imas priliku. Ostao je samo Galaxy Z flip. Uz njega Samsung poklanja sat. Dakle uzmes box 4 plavi I telefon. To te ukupno kosta
24 x 3.800 telefon je 91.200
12 x 5.700 box 4 plavi je 68.400
Ukupno dodje 159.600
Prodas telefon za realnih 750 eura( na KP cena je oko 800 eura)
Prodas sat za 180 eura to je ukupno 930 eura ili 110.000
Dakle ostaje 49.600 da te kosta box 4 plavi.
Yo podeliš na 24 rata i to je mesecno po 2.067 din

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

@lilici

Ili ne prodaš telefon i zakopaš se.

Ta krajnja cena mesečne pretplate može da se dobije i sa jeftinijim telefonom, a ne da se *****avaš da prodaješ i telefon od 750 eur i sat.

Dakle nije sat koji Samsung poklanja poenta priče, već uspeti da dobiješ telefon uz 12 meseci gratis pretplate.

Poslednja izmena:
Dakle uzmes box 4 plavi I telefon Samsung Galaxy A71. To te ukupno kosta
24 x 500 telefon je 12.000
12 x 5.700 box 4 plavi je 68.400
Ukupno dodje 80.400
Prodas telefon za realnih 300 eura( na KP cena je najjeftinija 320 eura) ili 35.000
Dakle ostaje 45.400 da te kosta box 4 plavi.
Yo podeliš na 24 rata i to je mesecno po 1.892 din

Prođeš jeftinije nego što je lilici naveo a ne cimaš se sa prodajom skupog telefona i sata.

Plus može i da ti se desi da ti u MTS kažu da nema više satova.

Produžio sam ugovor pre neki dan, privatni trekeri i PES mi normalno rade, ali večeras sam primetio da ni iz jednog browsera ne mogu da igram Haxball, iako sam normalno igrao pre nedelj dana, proverim kroz troubleshooting i dobijem poruku Symmetric NAT found: YES

Da li vredi da zovem Telekom i šta uopšte da im kažem?

Update: okrenuo Telekom, prijavio, njihovi serviseri me zvali posle pola sata i javili da su skinuli NAT, sve ok opet.

Sad bio do poslovnice da uzmem fon, RN 8T. Obnovio ugovor za BOX4 pre nekoliko dana i dobio 6 x 1 din. Kaže cura da rata za fon kreće tek nakon 6 meseci, sa punim računom za BOX4.
Zapravo, tako je bilo i pre dve godine, ista situacija i benefit, rata za fon (Motorola) je krenula tek sa punim računom.

Sad bio do poslovnice da uzmem fon, RN 8T. Obnovio ugovor za BOX4 pre nekoliko dana i dobio 6 x 1 din. Kaže cura da rata za fon kreće tek nakon 6 meseci, sa punim računom za BOX4.
Zapravo, tako je bilo i pre dve godine, ista situacija i benefit, rata za fon (Motorola) je krenula tek sa punim računom.

Kako to da rata ide tek za 6 meseci, zar ne ide prvih 6 samo rata za telefon a posle sve zajedno?

Pitah upravo to i ona reče da sve kreće tek nakon 6 meseci. Videćemo, ali kao što napisah, tako je bilo i pre dve godine kad sam uz BOX4 uzeo Motorolu - rata za fon je krenula tek nakon isteka benefita 6 meseci po 1 din.

Poslao sam upit pre par dana, u roku od nekoliko minuta mi je stigao odgovor da ce me pozvati sa ponudom sa skrivenog broja ali jos uvek nisu zvali.

Koliko im vremena treba da pozovu, da li je ovo ocekivano ili da im ponovo pisem?

@ilici, @razor81

Fina je to priča, jedino što je lutrija oko prodaje bilo kog telefona u smislu da li će ga prodati na kraju.

Druga stvar, pod ugovorm sam tako da, dogodine da se nešto vidi...

Poslednja izmena:
@banexbanex

Iskren da budem, ja nisam lično nikada radio tako nešto jer sam telefon uzimao za sebe a ovo je i prvi put da se desilo da daju 12 meseci po dinar.

Poenta moje priče je bila da pokažem da to što Samsung daje sat, ako se radi kombinacija sa prodajom svega, u krajnjoj ceni nije najpovoljnija ponuda jer kako sam i pokazao i samo sa telefonom može da se prođe jeftinije.

Da li su nekom od postojećih Box 4 (crveni) korisnika automatski prebacili na optiku ili barem ponudili?

Da li su nekom od postojećih Box 4 (crveni) korisnika automatski prebacili na optiku ili barem ponudili?
Meni su pre 2 meseca ali ja sam na plavom boxu - do marta mi je ugovor. Nudili su mi prvo da potpišem novi ugovor sa 6 meseci dinar pa su me opet zvali kad sam ih odbio da me pitaju samo da provuku kablo i prebace me na optiku al ugovor da ostane isti. A ortaka su prebacili na optiku na crvenom ali morao je potpisati novi ugovor bez benefita ikakvih - bio je na bakru već 7 meseci i iskoristio već 6 meseci dinar.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Pre kraja ugovora nudili mi 1 mesec za isti box 4 paket. Nakon podnošenja zahteva za raskid ugovora trebalo im je 9 dana da me kontaktiraju i ponudili 8 meseci po 1 dinar. Tako da vredi čekati, a verovatno bih jos duže čekao da nisam slao e-mail korisničkoj službi. Inače koristim box 4 beli.

Послато са Mi 9 Lite помоћу Тапатока

Ja sam isto dugo cekao poziv a ugovor jos duze jer sam izabrao da mi posalju ugovor umesto da odem u poslovnicu.

Mislim da si mogao da se iscenkas za jos koji mesec jer su meni rekli da je 8 maksimum za plavi box, ja trazio 10 .

nije vezano za box...jel moze da se ubaci samo internet ako nemam ni fiksni ni broj samo tel. uticnicu ili mora fiksni pa tek onda net?

nije vezano za box...jel moze da se ubaci samo internet ako nemam ni fiksni ni broj samo tel. uticnicu ili mora fiksni pa tek onda net?

Ukoliko nemaš mogućnost za optički internet moraš imati broj fiksnog telefona. Ne razumem samo ovo, nije vezano za box.

mislio sam da sam promasio temu jer ne potam nista vezano za mts box samo me zanimao net..
bas super u 21. veku ne mozes da uzmeš samo net nego sve neka ucenjivanja :/

mislio sam da sam promasio temu jer ne potam nista vezano za mts box samo me zanimao net..
bas super u 21. veku ne mozes da uzmeš samo net nego sve neka ucenjivanja :/

Za ADSL ti je potreban broj fiksnog telefona. Za bežični, optički i kablovski internet ti nije potreban broj fiksnog.

@razor81: AKo nešto ne znaš za sigurno nemoj da tvrdiš da je ovako ili onako. U MTS / Telekom i optički internet da bi imao moraš da imaš fixni tj moraš da platiš uslugu fixne telefonije. To što "fixni" u slučaju optike radi preko neta ne menja činjenicu da nema net ako ne daš još 660 din za uslugu fixne telefonije (ili uzmeš Box2). Kod manjih provajdera (Orion, Exenet, Supernova?) koji nude optički net može da se uzme samo internet bez uvaljivanja fixnog ili kablovske TV.

@shamanNS

Evo MTS optički internet bez i jedne dodatne usluge.
0c7dfb462da485244ca8e5f2e66685b6.jpg

Nazad
Vrh Dno