Meni su za obnovu Box 4 plavog paketa nudili novi Box 4 plavi (sada je 5000 din, inače trenutni sam plaćao 4300 din + 850 za HBO+ i gledanje unazad) ponudili 5 meseci po dinar, a ukoliko pređem na Box 4 beli (6700 din), nude mi 8 meseci po dinar.
Ugovor mi je istekao 19.10. i pre toga su me zvali pre jedno 2 meseca da mi ponude obnovu ugovora za 1 mesec. Rekoh da nisam zainteresovan i da me ne zovu ako nemaju bolju ponudu.
Pošto nisu zvali, pisao sam im pre jedo 2 nedelje i tek me je juče pozvala jedna službenica i ponudila gorepomenuto.
Pošto sam boxu pridružio još jedan mobilni broj koji sam prosledio mami, sad mi kaže da mogu za to da dobijem 3 meseca po dinar, inače će pretplata biti 850 din. (u pitanju je Morava 1 paket, pretplata 500 din, trebalo bi da ima 200 min i 200 poruka, bar mi tako piše sad na portalu). I tu me je zbunila, mislio sam da ovaj broj nije uslovljen ugovornom obavezom koja bi ovim prelaskom sad podrazumevala pretplatu od 600 din. mesečno i 100 min/sms.
Evo stvarno nisam pametan šta da radim, načelno sam rekao da bih opciju sa belim boxom, ali kad stavim na papir, previše je za ono što dobijam.
Neki savet, predlog za novu himnu? 🙂