Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Upravo sam ukapirao da me MTS već skoro godinu ipo dana šamara. Na ugovoru koji sam potpisao sa njima cena mesečne naknade je 3599 a oni mi uredno naplaćaju 4199. Cene su iskazane sa uračunatim PDVom.

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

Jutros mi dolazili ljudi iz mts, povezali hibridni ruter, ja nisam bio kući, ćale potpisao ugovor(na njega se vodi telefon). Majko mila, kad sam došao kući proverim brzine, katastrofa... Treba da bude 50/8 na kablu i 5g wifi ide od28-35/8 na 2,4g wifi 7-8/8 na starom sam imao brzine do 20/4... Da sam bio kući tačno ne bih dopustio ocu da potpiše iako sam dobio 7 meseci po 1 rsd. Kakva su vasa iskustva sa hibridnim internetom, jel imate "obećane" brzine?

Poslednja izmena:
Izmeri brzine na kablu, sve ostalo nije verodostojno odnosno može da se reši.

Merio sam i na kablu(Android box je povezan na lan) brzina na kablu ide od 28-35max (download) a up je na 8 konstantno...

koji si paket imao ranije i koja ti je bila brzina? kakav ti je 4g mts signal na mestu gde je ruter?

Послато са SM-G935F помоћу Тапатока

Jutros mi dolazili ljudi iz mts, povezali hibridni ruter, ja nisam bio kući, ćale potpisao ugovor(na njega se vodi telefon). Majko mila, kad sam došao kući proverim brzine, katastrofa... Treba da bude 50/8 na kablu i 5g wifi ide od28-35/8 na 2,4g wifi 7-8/8 na starom sam imao brzine do 20/4... Da sam bio kući tačno ne bih dopustio ocu da potpiše iako sam dobio 7 meseci po 1 rsd. Kakva su vasa iskustva sa hibridnim internetom, jel imate "obećane" brzine?
Moje iskustvo je da sam odbio ponudu za hibridni net!

Isti slučaj je i kod mene... od 28-35/8 Mb/s... jedino što još nisam potpisao ugovor...a i da sam potpisao imao bi 14 dana da otkažem ugovor bez posledica....
...4G mts signal je kod mene odličan...
...prijavio sam problem i čekam da reše ako sutra ne reše neka dodju po opremu i ćao mts...
...kod mene još i problem što su u ugovoru koji su mi dostavili stavili mtsTV plus SD paket a dogovor je bio mtsTV plus HD paket... i to treba da reše...
...inače sam imao 50/8 Mb/s sa predhodnom UO a hybrid sam uzeo zbog mtsTV plus HD paketa...

...inače, neznanje je zavladalo mts-om...

Poslednja izmena:
Drugari, da li od jutros imate problema sa vracanjem sadrzaja unazad? Ne znam da li je ova promena sata i vracanje za 1h unazad nesto poremetilo kod MTS-a, jer nece da vraca unazad sadrzaj. Da li i drugi imaju ovakvih problema?

Drugari, da li od jutros imate problema sa vracanjem sadrzaja unazad? Ne znam da li je ova promena sata i vracanje za 1h unazad nesto poremetilo kod MTS-a, jer nece da vraca unazad sadrzaj. Da li i drugi imaju ovakvih problema?

Upravo sam probao...radi bez problema...
,

Upravo sam probao...radi bez problema...
,

Ja sam nedavno potpisao ugovor, Box 3 paket, imao sam aktiviranu uslugu Gledaj unazad (7 dana), ali od danas iz nekog razloga ne radi. Zvao sam korisnicki centar, do njih je problem. Svi koji imaju one stare bele uredjaje, njima radi, nama sa novim uredjajima zbog promene vremena ne radi vracanje unazad, moze samo sinoc do 2h. Kazu da resavaju problem.

koji si paket imao ranije i koja ti je bila brzina? kakav ti je 4g mts signal na mestu gde je ruter?

Послато са SM-G935F помоћу Тапатока
Imao sam box 4 crveni 20/4 i sve je bilo ok, brzine 17-20/4, sada me izluđuje najviše wifi 2,4ghz ne prelazi 9mbps a na lan ide do 35max...
Isti slučaj je i kod mene... od 28-35/8 Mb/s... jedino što još nisam potpisao ugovor...a i da sam potpisao imao bi 14 dana da otkažem ugovor bez posledica....
...4G mts signal je kod mene odličan...
...prijavio sam problem i čekam da reše ako sutra ne reše neka dodju po opremu i ćao mts...
...kod mene još i problem što su u ugovoru koji su mi dostavili stavili mtsTV plus SD paket a dogovor je bio mtsTV plus HD paket... i to treba da reše...
...inače sam imao 50/8 Mb/s sa predhodnom UO a hybrid sam uzeo zbog mtsTV plus HD paketa...

...inače, neznanje je zavladalo mts-om...
Kod mene su uključili hd kanale, sve je to ok, 4g signal je odličan, sve tri crtice na ruteru, u podešavanjima pise da je signal odličan ali eto, baš loše sve to radi...

Poslednja izmena:
Imam box 4 plavi bez kupljenog mob telefona, placam 5k mesecno, ukoliko predjem na punu pretplatu i uzmem telefon mogu li da trazim par meseci po din? Ugovor istice 09.21.

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

Kupovina uređaja ništa ne menja ukoliko ostaješ na istom paketu. Tek prilikom potpisivanja novog ugovora možeš nešto da tražiš. Možda bi ti dali ako pređeš na veći paket box Beli, mada i to nisam siguran obzirom da još dosta imaš do isteka ugovora.

Ima li neko da zna kako otvoriti portove za Torente na hibridnom ruteru Huawei HA 35-22?!!.

Koji box paketi nisu iza cg-nata? Box 3/4?

Da li je neko imao iskustva prilikom prebacivanja na "niži" box paket? Istekla mi ugovorna obaveta, nisam želeo da produžim box 3 jer želim da isključim plaćanje mobilnog unutar boxa... nije bitan razlog, želim dva ugovora, box 2 + postpejd mobilni. Bio sam u poslovnici, nisam završio posao, stavljan sam na "čekanje" dok mi se ne jave. Evo, teče mi bezugovorna obaveza već 5-ti dan, zvao sam korisnički servis, ponovili su mi da ne mogu ništa da urade već da moram da čekam dok me ne pozovu. Da li neko zna otprilike koliko dugo ostavljaju ovako bezobrazno na čekanju za jednu prostu stvar potpisivanje ugovora?

Kombinacija ADSLa i 4g mobilnog interneta.

Jel to stabilno? Za neku kucnu obicnu upotrebu... Poneki cast sa telefona, poneki torent (ako to moze na box 3 koji bih uzeo), nikakve igrice i heavy price...

Huawei P30

Ma može torrent da funkcioniše i iza NATa, bar ovo za šta vama treba. Ima posebna tema pa se tu informišite.

Jel to stabilno? Za neku kucnu obicnu upotrebu... Poneki cast sa telefona, poneki torent (ako to moze na box 3 koji bih uzeo), nikakve igrice i heavy price...

Huawei P30
Pa zavisi. Možda tebi može lepo da radi i običan ADSL ukoliko nisi daleko od centrale. Možda uopšte nema potrebe za hibridnim. A možda si 3km od centrale i loš ti je 4g signal i onda normalno da to neće imati veliki protok.

Nazad
Vrh Dno