Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Hvala na odgovoru, moram ih cimati onda.
Koga je najbolje da zovem, Beograd ili ove u moje u Arilju?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zvao sam ove moje u Smederevu gde zivim, podneo pisanu molbu, i predao na salteru poslovnice, da mi puste vdsl koliko moze maksimalno, da se necu zaliti na manju brzinu, da sam svestan da puna nece moci zbog izuzetno lose parice, odobrili su mi, prvi put me odbili kada je sluzbenica na salteru podnela zahtev za vdsl. Dakle moja pisana molba je urodila plodom.

Da li nešto posebno tražiti od uređaja za BOX 3 Max Tv paket? Da li MTS ima više vrsta STB-a, rutera kao što SBB ima Ubee, Cisco, TC...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Samo jedan STB imaju q11
I u 99% slučajeva Q2 ONT

Da li je neko menjao stari ont koji ima samo 2.4 ghz za q2? I koja je procedura?

Menjao ja, samo trazio zbog nemanja 5GhZ i doneli mi i instalirali.

Ako neko ima broj telefona nekog mts-ovog agenta prodaje za Box, molim vas pošaljite mi pp [emoji120] Hvala!

Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk

Imam box 4 plavi,za mene izgleda ne vazi 12 meseci po dinar ako bih presao na optiku?

Ne važi.
12 meseci po 1 dinar važi isključivo za nove korisnike koji uzimaju sve novo ili imaju samo fiksni i dodaju jednu od usluga (tv ili net).

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

Isao do MTS-a sa vlasnikom box4 da prebacimo na moje ime zbog 12 meseci, kazu moze ali bicete u prekidu mesec dana(?!?!?!?). Znaci mesec dana bez neta, televizije (jer nemam kablovsku)... Kakve budale ja ne mogu da verujem, a pre nekoliko dana na call centar mi je jedna gospodjica/gospodja rekla da je ona isto to radila i da je bila u prekidu par sati :d . Odlucili se na kraj da posaljemo zahtev za raskid kako bi nas kontaktirali iz sluzbe za zadrzavanje, kako su oni rekli, i ponude nam (mozda) koji mesec gratis. Da imam druge mogucnosti, pobegao bih od ovih djavola istog trena, ali napravili monopol u zgradi tako da imamo samo EXE, Supernova, Jotel i oni...

Kod mene je bio danas jedan, uzeo sam box2 (fiksna+opticki internet), on kaze da moze 12 meseci po dinar jer uvodim optiku. Mada nije me ni pitao da li je fiksna linija na mene kad sam rekao koji box ocu, tako da mi ovaj nije nesto relevantan ali ko ce ga znati. Videcemo kad pozovu

Kakva je procedura oko zamene daljinskog ? Da se ne cimam sa mejlovima i pozivima, da idem pravo u poslovnicu ?

Prestadoše malopre da rade neke funkcije posle 5 godina korišćenja, beli daljinski, beli risiver, radi prebacivanje kanala ali neće većina komandi na onoj kocki u sredini, vraćanje kanala unazad i tome slično. Ako mi daju daljinski od ovih novih, malih, crnih risivera da li će raditi na ovim belim, tzv. starim risiverima ?

Ma kakvi mejlovi, u poslovnicu. Meni su dali desetak, ako ti treba a nemaju poslacu ti ja par komada.

Kakva je procedura oko zamene daljinskog ? Da se ne cimam sa mejlovima i pozivima, da idem pravo u poslovnicu ?

Ja sam menjao pre par meseci, išao direktno u poslovnicu. Prisutna gospođa je bila vrlo ljubazna, zamenila mi bez pitanja i bez ikakvih papirologija.
Što se tiče kompatibilnost trebalo bi da radi, pošto su to isti daljinci. Ja sam probao sa starog stb-a(beli) daljinski radi na onom novom malom crnom stb-u. Ne vidim razlog zašto ne bi radilo i obrnuto.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Moj cale pre par nedelja otišao po drugi daljinski, nisu imali u poslovnici, stiglo mu post expresom posle par dana za dz...
Edit: ranije imao beli, sad mu stigao ceni, radi bez problema...

Poslednja izmena:
Da li ima neki novi mpmenat oko 12 meseci free?

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Poslednja izmena:
Da li ima neki novi mpmenat oko 12 meseci free?

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Ja sam dobio 8 (6+2) meseci pre nedelju dana. Prvobitno mi nisu dali nista, a kad sam pripretio odlaskom na SBB (komunikacija preko chat-a), nazvali su me nakon 10-ak minuta sa tom ponudom. Vec ranije sam imao Box paket, sad sam presao na optiku. Da li može 12 meseci za postojece korisnike, nisam siguran, ali 6 ili 8 moze sigurno.

Drugari, koliko su vam se posle prijave za BOX javili za instalaciju?
Moj dogovor je bio ova nedelja, pa sam ih pozvao i navodno je prosledjen zahtev sluzbi, ali i dalje nema nikog :).
Jedino ako ne stizu zbog povecanog broja zahteva.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Mene sutri dan zvali da se dogovorimo za naredni dan, ja nisam mogao taj 2. dan pa su dosli 3. dan od poziva da uvedu opticku instalaciju u stan.
Broj sa O1 prebacili u box paket 2 dana nakon instalacije.
Zvao u sredu, pozvali me u cetvrtak da u petak instaliraju, dogovorili se za subotu, dosli i instalirali, u ponedeljak prebacili broj u box.

Hvala Zeho.
Onda cu da vidim sutra da pozovem opet jer vec od ponedeljka krecem nazad na posao i nisam kuci.
Ako se ne jave, *mjau**mjau**mjau* , produzenje na dve god sa SBBom :)

ja sam čekao osam dana od prijave do realizacije

Ako je neko potreban info za vreme od prijave do instalacije, u utorak podnet zahtev, danas su zvali da zakažu termin za sutra. U pitanju je KG, box 2 paket (fix+net). Javicu sutra kako je protekla instalacija. Ako je nekom potreban kontakt agenta koji mi je ovo ekspresno zavrsio, neka šalje pm.

Hvala Zeho.
Onda cu da vidim sutra da pozovem opet jer vec od ponedeljka krecem nazad na posao i nisam kuci.
Ako se ne jave, *mjau**mjau**mjau* , produzenje na dve god sa SBBom :)

E to im reci, istice mi odmor, necu moci biti kuci i docekati ekipu, AKO ne dodjete do petka (subote) moracu produziti sa sbb...

sta kazete za ove parametre?

b8d93c03b0fd924bbb42091ed5a258ff.jpg

Послато са moto g(7) power помоћу Тапатока

Drugari, koliko su vam se posle prijave za BOX javili za instalaciju?
Moj dogovor je bio ova nedelja, pa sam ih pozvao i navodno je prosledjen zahtev sluzbi, ali i dalje nema nikog :).
Jedino ako ne stizu zbog povecanog broja zahteva.

Poručio sam online u četvrtak 8.10., zvali su u ponedeljak 12.10. da se najave za sutradan, ali pošto sam na putu, zamolio da pomerim za petak. Prihvatili su.
Uvodim Box 2, nemam ništa u MTSu.

sta kazete za ove parametre?

b8d93c03b0fd924bbb42091ed5a258ff.jpg

Послато са moto g(7) power помоћу Тапатока

Brzina ti je na samoj granici koju parica moze da podrzi (mozda malko i preko)...
SNR ti je ispod preporucenih barem 7dB, tj ako ti bude radilo bez prekida-super, ako bude pucala veza morace smanjivati brzinu. Ipak si dosta daleko od centrale. Pre par godina nema sanse da bi ti ovo pustili bez nekog ubedjivanja i/ili veze.

Upravo me pozvali sa skrivenog broja i dobih 7m po 1rsd, prelazim sa crvenog na plavi box4 uz hibridni net... Nikakav problem nisu pravili, sad mi krivo sto u mailu nisam tražio 8 meseci za din...

Vrh Dno