radjenovic
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 16.06.2018
- Poena
- 95
Jel daju popuste i za nove korisnike za box3 ako nema mogucnosti za opticku infrastrukturu?
Jel daju popuste i za nove korisnike za box3 ako nema mogucnosti za opticku infrastrukturu?
Jel stavljaju iza NAT-a box 2 optiku?
I kod mene je druze uvedena optika pre 2 godine i sve radi kako treba.Ljudi, ima li neko savet. Dakle kod mene UO podrazumeva 200/80 medjutim to ne fercera, razlog sto je kod mene uvedena optika pre dve godine i tad je infrastruktura bila ZTE, i jednostavno nema opciju wifi na 5GHz.
Navodno hoce da dodje da izmere ali sta ima da mi meri na kablu kada ja te brzine na terminalima nemam. I kako mogu da obmanjuju i nude nesto sto ne mogu ugovornom obavezom da isporuce...Mislim sa jedne strane sta me briga sto je infrastruktura ZTE,a sa druge strane sta ako i na huraju 200/80 na kablu.
Dakle svi koji su novi korisnici to fercera kako treba jer ide preko Huaweijevog rutera, ali ovo, ovo je malo smesnjikavo.
U sustini, znam kako cu da njima, ali hteo bih da cujem i vase savete.
Hvala unapred.
Strava, a da li je i kod tebe do stana dosla ZTE infrastruktura ili Huawei?I kod mene je druze uvedena optika pre 2 godine i sve radi kako treba.
Zvao trazio zamenu uredjaja dobio dosli zamenili stari vratio i cao zdravo.
Nema problem.
Koji je to paket fiksni+net+TV?
Ja u box 3 našao na njihovoj stanici fiksni+net+mobilni i fiksni+TV+mobilni...
Jel to nešto nestandardno?
Inače ako je Omorika 3 tokom trajanja ugovorne obaveze (i kasnije) u okviru pomenute cene tj ne plaća se ništa više može da prođe - neće da se baci...
Ne kod mene od pocetka pre 2 god su stavili Huawei infrastrukturu.Strava, a da li je i kod tebe do stana dosla ZTE infrastruktura ili Huawei?
Jesi imao problem sa brzinama pre zamene?
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Razmišljam (sekund mi fali) da otkačim SBB i promenim provajdera, imam mogućnost za optiku (FTTH), gledao sam mts Box pakete pa bih molio one koji imaju vremena, volje i želje da mi pomognu oko sledećeg, ako sam na dobrom putu...
- Trebaju mi samo TV i net (optika), mobilni mi ne treba jer u porodici imamo ugovore sa Telenorom a fiksni naročito ali koliko vidim nema takve ponude tako da mi kao opcija jedino igra Box4 i to beli.
- Ako ne grešim paket je 12x1 din + 12x6.699din a ako se uzme telefon neki telefon onda (12x1+telefon) + (12x6.699+telefon), jel tako? Paket Omorika 3 je uključen u cenu tokom svih 24 meseci a uz ugovor bih dobio i mobilni broj?
- Kod SBB imam fiksni broj - da li se on prenosi u mts ili bih dobio novi (najradije ga ne bih ni imao ali...).
- Šta se od opreme dobija uz taj paket i jel to vredi ili je neophodno da se neki uređaj nabavi na sopstvenu ruku.
Hvala svima koji pomognu oko pitanja.
Koliko znam mi kao stari korisnici nemamo pravo na 12 meseci po 1 din?!Stari sam korisnik BOX 4 plavog paketa (VDSL2)...danas mi ponudili 8 meseci po dinar za obnovu ugovora 3 meseca pred istek UO....šta mislite...da li da prihvatim ili da insistiram na 12 meseci po dinar?
Koliko znam mi kao stari korisnici nemamo pravo na 12 meseci po 1 din?!
Stari sam korisnik BOX 4 plavog paketa (VDSL2)...danas mi ponudili 8 meseci po dinar za obnovu ugovora 3 meseca pred istek UO....šta mislite...da li da prihvatim ili da insistiram na 12 meseci po dinar?
Kao sto rece kolega iznad prihvataj odma, 8 meseci za produzetak je i vise nego dobra ponuda. Kako si uopste uspeo 8 meseci da dobijes, jel si im trazio ili sami ponudili?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari