Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Jel daju popuste i za nove korisnike za box3 ako nema mogucnosti za opticku infrastrukturu?

Startovao je i Arena fight kanal

Jako bitan kanal vecini[emoji6]

Meni nije, ali mnogo osoba koje prate borilačke sportove

Box beli ( Box 4 bel), po 1rsd na 12m, HG8235Q2, nema jeftinije.
Ide net bez mog ASUS RT-AC68U rutera (dok ne prokljuvim kako da ga u bridge mod stavim), sve sa Q2...

na telefonu Screenshot_20201003-141543_Speedtest.jpg

na kablu desk masina

Roming monteri, ok momci, kad bi malo manje oni predlagali gde opremu (sto blize televizoru i ont-u zele da sve uvale) a vise slusali gde ima se govori, uspeli su da stave opticku uticnicu gde je ne zelim da stoji... ostalo ok, pociste za sobom, pomere namestaj, zavuku kablove, zakucaju, kukaju za kablove kako nije predvidjeno da se blablabla... na kraju su uglavnom sve sem opt. uticnice uradili kako sam hteo.
Opticki kabl delom lepili, delom u kanalicu moju stavili, usli kroz stare rupe od koaksialnih kablova, ocena 8/10 (zbog o.uticnice)...

Sve radi, jos nije mobilna tarifa na O3 prebacena, a bice valjda...

Ljudi, ima li neko savet. Dakle kod mene UO podrazumeva 200/80 medjutim to ne fercera, razlog sto je kod mene uvedena optika pre dve godine i tad je infrastruktura bila ZTE, i jednostavno nema opciju wifi na 5GHz.
Navodno hoce da dodje da izmere ali sta ima da mi meri na kablu kada ja te brzine na terminalima nemam. I kako mogu da obmanjuju i nude nesto sto ne mogu ugovornom obavezom da isporuce...Mislim sa jedne strane sta me briga sto je infrastruktura ZTE,a sa druge strane sta ako i na huraju 200/80 na kablu.
Dakle svi koji su novi korisnici to fercera kako treba jer ide preko Huaweijevog rutera, ali ovo, ovo je malo smesnjikavo.

U sustini, znam kako cu da njima, ali hteo bih da cujem i vase savete.
Hvala unapred.

Čitam ova vaša iskustva, ja nemam nikakve zamerke na usluge box koje koristim.
Prethodni post, kako ćeš sa njima, pa fino nazoveš i kažeš šta te muči zahtevaš da serviser dođe jer misliš da nešto ne radi kako treba. Sa serviserom ako dođe možeš dogovoriti za zamenu tvog rutera ako je na stanju. A ako misliš na njihovu infrastrukturu, to nije tvoj problem, niti čija je tegnologija, tu ne možeš da se mešaš.

Ovaj što raskida ugovor box 3.
Ako ništa drugo ovde u temi je spomenut bar 200x broj telefona koji treba nazvati i ugovarati usluge. Nikakvi akviziteri, terenski radnici eventualno poslovnice, ali lakše je od kuće nazvati i dogovoriti moguće, nego ugovarati nemoguće.

Ljudi, ima li neko savet. Dakle kod mene UO podrazumeva 200/80 medjutim to ne fercera, razlog sto je kod mene uvedena optika pre dve godine i tad je infrastruktura bila ZTE, i jednostavno nema opciju wifi na 5GHz.
Navodno hoce da dodje da izmere ali sta ima da mi meri na kablu kada ja te brzine na terminalima nemam. I kako mogu da obmanjuju i nude nesto sto ne mogu ugovornom obavezom da isporuce...Mislim sa jedne strane sta me briga sto je infrastruktura ZTE,a sa druge strane sta ako i na huraju 200/80 na kablu.
Dakle svi koji su novi korisnici to fercera kako treba jer ide preko Huaweijevog rutera, ali ovo, ovo je malo smesnjikavo.

U sustini, znam kako cu da njima, ali hteo bih da cujem i vase savete.
Hvala unapred.
I kod mene je druze uvedena optika pre 2 godine i sve radi kako treba.
Zvao trazio zamenu uredjaja dobio dosli zamenili stari vratio i cao zdravo.
Nema problem.

Izvinjavam se na pitanju, a koji je broj tehnicke podrske, ima lineki direktan broj?
Ovaj 0800 100 100 je pozivni centar, juce monteri mi rekose nesto kao 0800 100 1xx ali se ne secam sta je xx, dal je 0800 100 140 ...

Poslednja izmena:
Taj 100 100. Ako te mrzi da slušaš sve one opcije i čekaš, čim počne da priča automat, stisneš 0. Tako 3 puta odradiš i prebacuju te na agenta.

Izgleda da je 110 na kraju i tu javlja da je kontakt centar (ali su i operateri svi zauzeti, pa da zovem kasnije)...

Poslednja izmena:
I kod mene je druze uvedena optika pre 2 godine i sve radi kako treba.
Zvao trazio zamenu uredjaja dobio dosli zamenili stari vratio i cao zdravo.
Nema problem.
Strava, a da li je i kod tebe do stana dosla ZTE infrastruktura ili Huawei?
Jesi imao problem sa brzinama pre zamene?

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Razmišljam (sekund mi fali) da otkačim SBB i promenim provajdera, imam mogućnost za optiku (FTTH), gledao sam mts Box pakete pa bih molio one koji imaju vremena, volje i želje da mi pomognu oko sledećeg, ako sam na dobrom putu...

- Trebaju mi samo TV i net (optika), mobilni mi ne treba jer u porodici imamo ugovore sa Telenorom a fiksni naročito ali koliko vidim nema takve ponude tako da mi kao opcija jedino igra Box4 i to beli.
- Ako ne grešim paket je 12x1 din + 12x6.699din a ako se uzme telefon neki telefon onda (12x1+telefon) + (12x6.699+telefon), jel tako? Paket Omorika 3 je uključen u cenu tokom svih 24 meseci a uz ugovor bih dobio i mobilni broj?
- Kod SBB imam fiksni broj - da li se on prenosi u mts ili bih dobio novi (najradije ga ne bih ni imao ali...).
- Šta se od opreme dobija uz taj paket i jel to vredi ili je neophodno da se neki uređaj nabavi na sopstvenu ruku.

Hvala svima koji pomognu oko pitanja.

Fiksni broj možeš da prebaciš iz SBB-a u MTS, ne moraš ako nećeš.
Imaš i Box3 - fiksni, net i TV, ne moraš da uzmeš mobilni ako nećeš.
Pozdrav

Koji je to paket fiksni+net+TV?

Ja u box 3 našao na njihovoj stanici fiksni+net+mobilni i fiksni+TV+mobilni...

Jel to nešto nestandardno?

Inače ako je Omorika 3 tokom trajanja ugovorne obaveze (i kasnije) u okviru pomenute cene tj ne plaća se ništa više može da prođe - neće da se baci...

Pogledaj bolje, box 3 fix+net+tv. Ako bas zelis broj u mts onda box4
Kod Box3 imas samo 2stb pa bi treci morao da doplatis ako ti treba.

Послато са SM-G935F помоћу Тапатока

Stari sam korisnik BOX 4 plavog paketa (VDSL2)...danas mi ponudili 8 meseci po dinar za obnovu ugovora 3 meseca pred istek UO....šta mislite...da li da prihvatim ili da insistiram na 12 meseci po dinar?

Strava, a da li je i kod tebe do stana dosla ZTE infrastruktura ili Huawei?
Jesi imao problem sa brzinama pre zamene?

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Ne kod mene od pocetka pre 2 god su stavili Huawei infrastrukturu.
Ne nisam nikakav problem ima nikada za 2 god sa brzinom.

Razmišljam (sekund mi fali) da otkačim SBB i promenim provajdera, imam mogućnost za optiku (FTTH), gledao sam mts Box pakete pa bih molio one koji imaju vremena, volje i želje da mi pomognu oko sledećeg, ako sam na dobrom putu...

- Trebaju mi samo TV i net (optika), mobilni mi ne treba jer u porodici imamo ugovore sa Telenorom a fiksni naročito ali koliko vidim nema takve ponude tako da mi kao opcija jedino igra Box4 i to beli.
- Ako ne grešim paket je 12x1 din + 12x6.699din a ako se uzme telefon neki telefon onda (12x1+telefon) + (12x6.699+telefon), jel tako? Paket Omorika 3 je uključen u cenu tokom svih 24 meseci a uz ugovor bih dobio i mobilni broj?
- Kod SBB imam fiksni broj - da li se on prenosi u mts ili bih dobio novi (najradije ga ne bih ni imao ali...).
- Šta se od opreme dobija uz taj paket i jel to vredi ili je neophodno da se neki uređaj nabavi na sopstvenu ruku.

Hvala svima koji pomognu oko pitanja.

- Za box 4 beli je prednost O3 uz koju se dobiju mtel minuti za mobilni i fiksni broj, te mtel plus 30 roming dodatak (to je bilo do srede 30.9. a sad ne vidim jer nema opcije "+ vise" da se prosiri polje sa pogodnostima).
- Mislim da ako uzmes i telefon onda nece biti 6699 vec oko 7700 cena za drugih 12m. Nazovi ih pa pitaj. Veca je sigurno cena sa telefonom.
- Fiksni verovatno mozes da preneses, a ako i dobije novi broj, stari kod sbb mozes ukinuti (ako je istekla u.o.)
- Ja za box 4 beli dobio 2 stb (mogao sam i 3. al mi ne treba), dobio Huawei HG8235Q2 ONT koji meni dobro radi na 5GHz i na 2.4GHz, opticno vlakno kroz stan, zok (zidnu opticku kutiju), nekoliko manjih i vecih utp kablova po stanu duz zidova i do uredjaja (fabrickih kracih i pravljenih duzih)...

Meni ok radi i tv, da daju otkljucan usb na stb-u bilo bi jos bolje al kad imaju svoju opciju snimanja (sa cuvanjem na 7 dana pa se brise snimak) to nece dozvoliti (omogućiti).

Stari sam korisnik BOX 4 plavog paketa (VDSL2)...danas mi ponudili 8 meseci po dinar za obnovu ugovora 3 meseca pred istek UO....šta mislite...da li da prihvatim ili da insistiram na 12 meseci po dinar?
Koliko znam mi kao stari korisnici nemamo pravo na 12 meseci po 1 din?!

Koliko znam mi kao stari korisnici nemamo pravo na 12 meseci po 1 din?!

Nemamo pravo na 12 meseci već po slovu ugovora na samo 1 mesec, ranije bilo 2, moglo uvek da se izboksuje bar 5 meseci tako da ova ponuda od 8 meseci po 1 dinar za produžetak ugovora treba momentalno da se prihvati i bez odlaganja.

Kao sto rece kolega iznad prihvataj odma, 8 meseci za produzetak je i vise nego dobra ponuda. Kako si uopste uspeo 8 meseci da dobijes, jel si im trazio ili sami ponudili?

Kao sto rece kolega iznad prihvataj odma, 8 meseci za produzetak je i vise nego dobra ponuda. Kako si uopste uspeo 8 meseci da dobijes, jel si im trazio ili sami ponudili?

Žalio sam se na uslove ponude "Vredi a štedi 12 meseci po dinar svi BOX paketi uz optiku" pošto smaram da su nekorektni i diskriminatorski i mejlom tražio iste uslove za obnovu ugovora...danas me zovu i ponude 8 meseci...pošto skraćujem postojeću UO za tri meseca i nude 8 meseci po dinar prihvatiću ponudu....i ako smatram da treba bar 9 meseci po dinar da ponude starim korisnicima kad već nude 12 meseci po dinar novim korisnicima....

Nazad
Vrh Dno