Alekzzz
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 19.09.2014
- Poena
- 115
Zna neko?
Odes na meni (na daaljincu ikonica kuce , levo od OK) i onda skroz desno dole ima ekstra (donji red), pa onda ces naci lako ima rezultati,stampa i vreme
Zna neko?
Jes probao pristup preko LAN2 i LAN3?![]()
Odes na meni (na daaljincu ikonica kuce , levo od OK) i onda skroz desno dole ima ekstra (donji red), pa onda ces naci lako ima rezultati,stampa i vreme
Takodje videh da on ima podršku za VDSL2, e sad da li mogu da im tražim da mi puste to umesto ADSL2+ koji trenutno korstim? Da li taj VDSL2 može da radi samo tamo gde je linija u super stanju ili možemo to i mi ostali?
Hvala unapred!
To je to, hvala :wave:
Jel postoji mogucnost da se samo "omiljeni" kanali listaju na "gore-dole" kao kod sbb-a?
Postoji.
1. dok gledas bilo koji kanal pritisni OK na daljincu
2. pojavice se na levoj strani "traka" sa kanalima koji na vrhu imaju naziv SVE
3. pritisni udesno na strelicu na sredisnjem obrucu oko dugmeta OK
4. u vrhu sledeci meni posle SVE bice OMILJENI (ako si ih pre toga definisao)
5. mozes da ides gore dole po kanalima koje si pre toga odabrao da ti budu omiljeni
Moraces svaki put da ponovis ovu radnju da bi ponovo isao po OMILJENIM kanalima, ako hoces da odaberes neki drugi omiljeni kanal iz liste. To je mana.
![]()
Da li je neko imao slucaj da mts modem sam restartuje naziv wi-fi mreze.
Prethodno sam podesio svoje ime mreze i iskljucio pass za kucnu wi-fi mrezu i nakon jedno dve nedelje modem je sam od sebe vratio fabricki naziv wi-fi mreze kao i password.
Pa desavaju se prekidi ali ne tako cesto. Korisnik sam od 2009 telekomovog neta. Nikad nije bilo problema. Pre neki dan bilo je dva prekida ali kratka. 1-2min. Uglavnom je net dobar. Probacu sa drugim telefonom, provericu instalacije. A vec u ponedeljak se spremam da odem u njihovu poslovnicu.Da li ti sve vreme radi internet, ili i on prekida?
Jedva nadjoh stari telefon (rucno biranje). Isti problem. Znaci nije do telefona. Proverio instalacije sve je ok. Cak vadio i spliter da on mozda ne pravi problem, vadio lan kabal... Definitivno mreza.probaj drugi fiksni, i proveri kablove od splitera do fiksnog. da li negde prolaze ispod vrata, savijaju se, ispod tepiha gde se prolazi..
Послато са moto g(7) power помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari