Haaha, ma kakvi, svastiku sport zanima koliko mene lakiranje noktiju . Uzima.sada box3 pa bih uzeo ovaj mts goo da mi bude izvor za arene, ali ne mogu da verujem da im aplikacija radi samo sa SD kvalitetom.Pa bi ti sa svastikom da gledaš? [emoji16]
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
iptv ne rade neki kanali,evo rts 1 ne.
Ma puca aplikacija nonstop, neće da učita kanale. Đubre.Mts tv go i nije toliko bitan za komp, on je bitan za mobilni. Tu je aplikacina odlična. Kvalitet slike je dobar, a ne skuda net. Dok za druge aplikacije ti treba kamara neta, da bi ih gledao.
@lab310: Verovatno koristiš Box4 Crveni?Uz koji nema za dž to 7 dana u nazad već samo 1 sat u nazad. Crveni ima samo 1 sat u nazad, a od Plavog Box4 pa na dalje imaš i 7 dana u nazad za dž.
Ništa nije krenulo na bolje to je sve do stanja raspalih servera: kad zeza server ne prolazi ni login na aplikaciju a ne nešto drugo... Kad dovoljno korisnika digne ruke od tog đ*breta od servisa onda onima koji se nisu naljutili i odustali to kao radi neko vreme. Do prvog malo popularnijeg sportskog prenosa kad se ceo servis raspadne.
Ako prelaziš iz SBB-a, možeš da tražiš 8 meseci za din.
Ja sam to dobio za box4 plavi.
Jesam taj isti MTS dok je ranije moglo.A jesi li nešto plaćao do sada online sa tom nemačkom karticom ovde kod nas ? I je li u pitanju neka od one 3 podržane vrste kartica na Mts-u: MC, Visa, Maestro ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari