Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

dobra stvar je sto se za mts go ne trose megabajti kad gledate preko mts mreze, nebitno da li je kartica prepaid, postpaid.. ja koristim po nekad, u proseku 2x mesecno da nesto pogledam :)

Послато са moto g(7) power помоћу Тапатока

Pa bi ti sa svastikom da gledaš? [emoji16]

Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Haaha, ma kakvi, svastiku sport zanima koliko mene lakiranje noktiju . Uzima.sada box3 pa bih uzeo ovaj mts goo da mi bude izvor za arene, ali ne mogu da verujem da im aplikacija radi samo sa SD kvalitetom.
Verujem da je to na telefonu ok, ali koliko to vredi kada se gleda na tv, to me zanima?

MTS TV Go može samo da ti bude izvor frustracije :D (naročito pri pokušajima da to gledaš na kompu)
Ja imam nalog pa jurim piratski Arena stream većinu vremena...

I neće uopšte da radi na nekim uređajima
Uz grešku 107011 greška prilikom reprodukcije...

Послато са уз помоћ ТT

Mts tv go i nije toliko bitan za komp, on je bitan za mobilni. Tu je aplikacina odlična. Kvalitet slike je dobar, a ne skuda net. Dok za druge aplikacije ti treba kamara neta, da bi ih gledao.

Mts tv go i nije toliko bitan za komp, on je bitan za mobilni. Tu je aplikacina odlična. Kvalitet slike je dobar, a ne skuda net. Dok za druge aplikacije ti treba kamara neta, da bi ih gledao.
Ma puca aplikacija nonstop, neće da učita kanale. Đubre.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Imam Mts go uz box 4 paket. Nisam uopste koristio je aplikacija na telefonu pucala svaki par sekundi, i na Orion optici i na MTS 4G.
Probam danas (na Beotel adsl-u), kad ono radi bez ikakvih problema ?!? Nisam apdejtovao aplikaciju, telefon je nepromenjen, ali nesto je definitivno krenulo nabolje.
Ono sto me zanima, ne radi mi opcija gledaj unazad, javlja "sadrzaj nije kupljen ..." . Jel to treba dodatno da se aktivira i kako?

Ne treba ako imas box 4 trebalo bi da ti je ukljucena po defaultu ta opcija kao meni.

Nije ukljucena, nema ni na Moj MTS portalu pa da mogu da ukljucim. Nista, zvacu podrsku.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Renne kaze da je slika na mts box nesto bolja nego kod sbb a, a Zoks77 kaze suprotno?
PS. Zoks77 imas PP.

@lab310: Verovatno koristiš Box4 Crveni? :p Uz koji nema za dž to 7 dana u nazad već samo 1 sat u nazad. Crveni ima samo 1 sat u nazad, a od Plavog Box4 pa na dalje imaš i 7 dana u nazad za dž.

Ništa nije krenulo na bolje to je sve do stanja raspalih servera: kad zeza server ne prolazi ni login na aplikaciju a ne nešto drugo... Kad dovoljno korisnika digne ruke od tog đ*breta od servisa onda onima koji se nisu naljutili i odustali to kao radi neko vreme. Do prvog malo popularnijeg sportskog prenosa kad se ceo servis raspadne.

Procitao sam 15ak strana u nazad, ali ne nadjoh sta me zanima.

Za nove korisnike box4 ovih 6 meseci po 1din su maksimalni benefit? Ne moze nesto vise da se zavrsi preko promotera? Uzeo bih 3 nove usluge, pa bih dobio svih 6 meseci. Takodje, koliko su ovih 6 meseci "standardni" benefit, odnosno da li se cesto ponavljaju? Zanima me, jer necu zavrsiti sa sbbom jos mesec dana.

Ako prelaziš iz SBB-a, možeš da tražiš 8 meseci za din.
Ja sam to dobio za box4 plavi.

@lab310: Verovatno koristiš Box4 Crveni? :p Uz koji nema za dž to 7 dana u nazad već samo 1 sat u nazad. Crveni ima samo 1 sat u nazad, a od Plavog Box4 pa na dalje imaš i 7 dana u nazad za dž.
Ništa nije krenulo na bolje to je sve do stanja raspalih servera: kad zeza server ne prolazi ni login na aplikaciju a ne nešto drugo... Kad dovoljno korisnika digne ruke od tog đ*breta od servisa onda onima koji se nisu naljutili i odustali to kao radi neko vreme. Do prvog malo popularnijeg sportskog prenosa kad se ceo servis raspadne.

Jeste, crveni box, znaci uz njega ne ide besplatno gledaj unazad (doduse i ne pise u opisu paketa, ali sam pretpostavio da ide kao default usluga jer i drugi provajderi to nude vec odavno)
Ranije kad sam probao MTS go, sem 4-5 kanala, sta god drugo da pustim, sledio je instant kres aplikacije. Sad rade svi kanali, ne kresuje, videcemo dokle ce tako.
Definitivno ima puno da stvari da se ispegla, plus da ubace mogucnost cast-a, pa da kazem da je upotrebljivo.

Poslednja izmena:
Tv, net i fiksni telefon, ali nisam bio pod ugovorom kod SBB-a već par godina. To agentu MTS-a nije bilo bitno.

Pozdav, uzeo sam box 3 paket, 50mbs i dva stb uredjaja (i fiksni), medjutim ograniculi su mi net protok na 20mbs.
Rekli su mi da je to zbog drugog stba, nisu pominjali udaljenost od centrale.
Ovu su parmetri koje imam:
mts.jpg

Ako moze pomoc u analzi i saveti pre nego sto udjem u raspravku sa mts-om.

Postoji li mogucnost za raskid ugovora u prvih mesec - dva (placanje 4000 din mesecno za crveni box 4 naravno) ako brzina varira oko polovine brzine koja pise u ponudi? Dobio sam merenja sa mesta koje je oko 1-2 km od mesta gde bih ja uzeo box 4 i evo rezultata, svega par puta je preslo 10mbps:

3.jpg

A jesi li nešto plaćao do sada online sa tom nemačkom karticom ovde kod nas ? I je li u pitanju neka od one 3 podržane vrste kartica na Mts-u: MC, Visa, Maestro ?
Jesam taj isti MTS dok je ranije moglo.

Prijavljuje sifru greske da su podaci na kartici losi, tipa broj kartice, datum ili slicno a nisu. Intesinom je sve ok.

U banci kazu da nije ni zabelezen zahtev za placanje karticom, tako da verujem da Intesino procesiranje sa stranim karticama nije optimalno.

Gesendet von meinem SM-T580 mit Tapatalk

Pitanje.
Da li bi sljakao mts-ov stb na vip kucnom internetu ?

Zahvaljujem. :)

Daju ti oni modem besplatno za tv.

Da li je neko primetio zurku sa HD kanalima u MTS BOX paketima. BOX paketi koji su jeftiniji imaju vise HD kanala!!!

BOX 3 START 56 HD kanala
BOX 3 PLUS 60 HD kanala
BOX MAX 54 HD kanala

Isto tako i drugi BOXovi. Dakle ovi u Telekomu nisu normalni! Prvo su na listi kanala na pocetak stavili sve SD kanale, a tek posle 700 su HD kanali. Sada ljudima koji placaju najvise daju najmanje HD kanala!:wall:

Poslednja izmena:
Isto je i sa onima koji imaju samo tv. Najskuplji paket ima manje hd kanala od onog srednjeg, a i od najjeftinijeg.

Poslednja izmena:
Pa gde je onda jos tih 20 HD kanala posto ih reklamiraju?

Ja ne videh još te nove HD kanale (osim na sajtu naravno)

Ja ih na FB pitam je l imaju te kanale korisnici sa novim paketima ili i mi sa starim koji imaju HD paket?Oni meni napisu da zovem 0800100100 i da proverim da li imam tehnickih mogucnosti za HD paket!?:lupko:

Nazad
Vrh Dno