Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Pozdrav,
stari sam korisnik Telekoma (ugovor se vodio na ćaletovo ime) a sada je prebačen na moje i treba da potpišem novi ugovor za BOX 2: FIKSNI + NET20 (ili NET50). Nude mi 2 meseca gratis. Na sajtu piše 4 meseca, operater se oglušuje i ubeđuje me da potpišem ugovor u kome stoji 2 meseca. Šta preporučijete?

Ako klikneš na "dodatne informacije" ispod cenovnika, možeš da vidiš ovo
• prva 2 meseca po 1 dinar – za korisnike koji uvedu jednu novu uslugu ili već koriste sve usluge iz BOX 2 paketa, uz ugovornu obavezu na 24 meseca.
Eventualno možeš da se strpiš i čekaš bolju ponudu.

MTS mozda pre NG je bilo 8 meseci za neki od box paketa. Zgrada u Zemunu, Prvomajska ul.
Sada okaceno za Orion. 6meseci dinar plus 5 meseci po 999 :) i redovno obilaze ulaze i svako kaci svoju ponudu, a od konkurencije pocepa. Show su totalni.

Послато са SM-G935F помоћу Тапатока

Ja sam pre 2 meseca prešao sa sbb-a na mts box 3- optika. Dobio sam 8 meseci po dinar. Kao redovno je bilo 6 meseci ali pošto je taj dan kad sam potpisivao bio "crni petak" dali još 2 pride. Prvi račun stigao i nije bio dinar nego oko 120 zbog dodatnog stb-a koji sam zahtevao. Na kraju sam na njihovom sajtu naveo da hoću da mi račun stiže elektronski pa su mi zbog očuvanja prirode smanjili račun za 100 din! (skidam kapu za potez). Račun sam i od sbb-a primao elektronski ali sem što su se zahvalili na uštedi papira nisu ništa slično uradili.
PS: poznati su mi slučajevi da su davali ljudima po 10 meseci za dinar. :Klanjanje:

2 puta se informisao u poslovnice da mogu u box 4 koji zelim, sve ok, odem danas kad sam prenio broj i kazu a ne mozete u taj, jer imate 100mbit mozete u ovaj sa 400 samo koji je skoro duplo skuplji od planiranog. Rekoh nista hvala, sad zvah telefonom i primljen zahtjev, pa cekam iduce nedelje da vidim oce li ga odbiti iz istog razloga ili ce moci. Sprdnja, ako ne mogne opet prebacujem broj van i ko ih *mjau**mjau**mjau**mjau*, imam jos 11 mjeseci ugovora svakako.

Pozdrav svima da li neko zna koliki je rok za ukljucenje box3 paketa (optika)? Proslo je vise od mesec dana od kada sam podneo zahtev u poslovnici 25.12.2019.Zvao sam 6,7 puta svaki put napisu hitan nalog za resavanje,posle toga me niko nije kontaktirao kazu da ima neki problem al ne mogu nista da mi kazu vise koji problem da ce me neko zvati u sto kracem roku(naravno niko ne zove)...Isao sam i u poslovnicu ne mogu da mi daju vise informacija zbog cega se to toliko ceka napisu jos jedan nalog i nikom nista...

Bojim se da tu tacnih rokova nema. To pisanje novih "hitnih naloga" visi lici na nacin da te umire i srede bez frke na finjaka. Mora ih se malo pritisnuti i ne prihvatati "ne znamo" i "mi ovde slucajno" kao odgovor.

Poslednja izmena:
Pozdrav,
stari sam korisnik Telekoma (ugovor se vodio na ćaletovo ime) a sada je prebačen na moje i treba da potpišem novi ugovor za BOX 2: FIKSNI + NET20 (ili NET50). Nude mi 2 meseca gratis. Na sajtu piše 4 meseca, operater se oglušuje i ubeđuje me da potpišem ugovor u kome stoji 2 meseca. Šta preporučijete?

Ako klikneš na "dodatne informacije" ispod cenovnika, možeš da vidiš ovo

Eventualno možeš da se strpiš i čekaš bolju ponudu.

Ako mu se ugovor vodio na oca, samim potpisivanjem novog ugovora na svoje ime postaje novi korisnik, jedino me buni ovo za fiksnu telefoniju, jer on fiksni već ima, a ovde 4 meseca dobijaju korisnici koji prelaze u mts (iz drugih mreža) sa sve fiksnim izgleda...
Za box3 i 6 meseci gratis je to drugačije formulisano, tipa da je fiksna stavka podrazumevana + dve nove usluge (zavisi od želje korisnika).

Poslednja izmena:
^ista adresa, isto prezime. Ranije nisu to smatrali kao novi korisnik pa verovatno i dalje svi primenjuju takvu politiku, u suprotnom svi bi mi tako radili i "starih" korisnika skoro da ne bi bilo.

Mislim da oni na taj slučaj gledaju ovako: da je potpisao Box u istom trenutku kad je postao novi korisnik, dobio bih veći popust. Ovako može da proba da izvuče nešto... mada ne bih bio siguran u uspeh.

Lično sve radim sa provajderima preko maila tako da mi ostane dokaz. A opet ako su skloni popuštanju kod uslova, to neće staviti u mail.

Zna li neko, koliko se trenutno može izvući meseci po dinar za produženje box 4?

• Like
Reagovanja: M J
^ista adresa, isto prezime. Ranije nisu to smatrali kao novi korisnik pa verovatno i dalje svi primenjuju takvu politiku, u suprotnom svi bi mi tako radili i "starih" korisnika skoro da ne bi bilo.

Mislim da to ne igra ulogu... Koliko ja znam, bitno je samo da se na fiksnom vodi druga osoba, nebitno da li je u pitanju osoba sa istim prezimenom i sl. Pitao sam ih i dobio sam potvrdu da u mom slučaju supruga postaje novi korisnik. Ne mogu sada da nađem link ka tom mts blogu (znam da nije bila u pitanju njihova zvanična stranica). Ugovor mi ističe krajem februara pa ćemo videti... A što se tiče oko ovoga da starih korisnika ne bi ni bilo, caka je u tome što se oko ovih stvari cima vrlo mali broj ljudi u odnosu na ukupan broj korisnika kome možeš dati na potpis bilo šta i koji prihvataju ono što im se ponudi, pa bilo to i 2 meseca gratis. Gledam šta se radi u mojoj firmi i to kod ljudi pravnika, koliko veze nemaju ni šta dobijaju, ni koliko gube.

• Like
Eh bese lepog perioda prosle godine u ovo vreme kad sam za produzenje box 3 dobio 9 meseci po dinar...

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Evo da se javim sa svežom ponudom koju sam prihvatio za produžetak box4 usluge. Nije bilo potrebe da fiksni prebacim na suprugu, ponudili su mi prvo 2, zatim 6 i na kraju 7 meseci za dinar, plus zadnji mesec ranije prekidam stari ugovor i ostaje mi poslednja rata od 800 dinara za uzeti telefon. Tražio sam i HD kanale, rekao je da može i da se javim u poslovnicu da potpišem. Mogao sam još neki GB da uzmem na onih 10 GB u sklopu O2 ali nije bilo potrebe. Mislim da sam ok prošao.

Poslednja izmena:
Za box 4 plavi kao stari korisnik idealno.Vidi nekako ako vec imas stare stb da ti daju nove q11 mislim da im je oznaka.

Pozdrav,

Dobio sam odgovor šta u MTS podrazumevaju pod ''novi korisnik''.
Bukvalno mora nova fiksna linija (novi broj) i novo ime i prezime da bi se odradio gratis 4 meseca. Trust mozgova sedi i smišlja smicalice...

• Like
@igizigi
Pa njima je u interesu reklamni materijal koji ima najveći marketinški bum a uz što manja odricaja od kolača s njihove strane. Pa onda kad se neko već dovoljno zagreje i vizualizuje to kod sebe onda računaju da zainteresovani ipak neće odustati i da će prihvatiti i uslove bez popusta/mimo akcije.
Klasična večita priča sa tim akcijskim smicalicama.

Poslednja izmena:
  • Like
Dobio sam odgovor šta u MTS podrazumevaju pod ''novi korisnik''.
Bukvalno mora nova fiksna linija (novi broj) i novo ime i prezime da bi se odradio gratis 4 meseca. Trust mozgova sedi i smišlja smicalice...

Ne treba novi broj i drugo prezime, samo da se vodi na drugu osobu. Potvrđeno mi danas, jedino ako mi nije rečeno, jer sam pitao da li supruga stiče status novog korisnika, dobio sam odgovor "da".

Poslednja izmena:
igizigi Dobio sam odgovor šta u MTS podrazumevaju pod ''novi korisnik''. Bukvalno mora nova fiksna linija (novi broj) i novo ime i prezime da bi se odradio gratis 4 meseca. Trust mozgova sedi i smišlja smicalice... banexbanex;6009632 je napisao(la):
Ne treba novi broj i drugo prezime, samo da se vodi na drugu osobu. Potvrđeno mi danas, jedino ako mi nije rečeno, jer sam pitao da li supruga stiče status novog korisnika, dobio sam odgovor "da".

I meni lično odgovorio šef poslovnice MTS u mom gradu kada sam se pozvao na internet stranicu gde piše 4 meseca gratis za nove korisnike. Tako mi objasnio - i tačka (više nije hteo da razgovara pa sam prepušten operateru u desku). Morao sam da potpišem na 2 meseca.
Možda je kod tebe bilo drugačije, kod mene je bila situacija sledeća. Od 2008. god. moj ćale potpisuje sa Telekomom ugovore o internetu (jer se telefon vodi na njega). Tako je bilo i sa zadnjim ugovorom pre 2 i po godine. Moj ćale ima 70 godina, pa mu rekoh ajde da se ne smara s njima više da prebacimo telefon na mene. Tako i uradismo pre godinu i po dana, u nameri da za novi ugovor ja potpišem. ugovor isteko pre 6 meseci, oni odmah podigli 400 dinara cenu (jer više nije u BOX-u, pa lupaju penale). Ja popizdeo... Rekoh, e otkačiću se od vas. Ali, malo mesto i ponuda nikakva, hteo ne hteo, mora Telekom. Za još 2 godine...

Poslednja izmena:
q11 je minijaturniji,mozes ga staviti bilo gde,lampice sto sijaju manje svetle ,samim tim manje su upadljivije,meni se cini da bar malo brze menja kanale,u principu za nijansu bolji ,nista preterano,ali novo je novo,mada cisto sumnjam da ces ih dobiti,posto oni kazu da i stari i novi rade na istom principu,a nove dobijaju samo novi' korisnici,pokusaj pa javi.

Važi. Dovoljno da za promil brže menja izbor kanala i paketa preko opcije OK pa da se uzme.

Radi neuporedivo brže. Odziv je gotovo trenutan. Bitno je samo u podešavanjima namestiti rezoluciju 1080i. Meni je fabrički bila 720p pa je bila mutna dok nisam promenio.

Poslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka

• Like
Radi neuporedivo brže. Odziv je gotovo trenutan. Bitno je samo u podešavanjima namestiti rezoluciju 1080i. Meni je fabrički bila 720p pa je bila mutna dok nisam promenio.

Poslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka
U podesavanjima stb-a ili televizora? Ako se ide u podesavanja stb-a, objasni kako se to radi, hvala.

Sto se tice cekanja na optiku, neko je pominjao, mene su zvali sjutri dan nakon prijave i dolaze mi prvi naredni radni dan tj u ponedeljak, ekspresno. Stvarno, da sam poslusao ove u poslovnicu a ne zvao telefonom zeznuli bi me..

Kod mene je na Klasik tv zamrznuta slika N1.Da li to znaci da ce ipak doci do nekog dogovora?

Nazad
Vrh Dno