Danas mi je bio tip iz MTSa i nudio 8 meseci po dinar, to sam uzeo za ovaj stan jer trenutno imam SBB, i ostavi mi prospekt na vratima kad je izlazio koji otvorim i imam sta da vidim. Box 2 paketi sa naznacenom optikom, dok na sajtu toga nema, nego samo BOX 3 i BOX 4 imaju pomenutu optiku. Vec sam zvao korisnicki servis jer mi za drugi stan treba samo net pa htedoh da uzmem Box 2 ali sam bas primetio tu razliku na tabeli, i devojka mi kaze da za BOX 2 ide isto opticka linija ALI one smanjene brzine, bas kao sto je naznaceno na sajtu. Zanima me da li neko ima Box 2 sa brzinom od 100/20 i vecom?
Jos jedno pitanje, covek koji je bio mi je rekao da je otkazni rok od mesec dana glupost i ne pristajem na to (kad budem otkazivao SBB), nego da odem i odjavim se na licu mesta i da mi prestane ugovor istog momenta. Mora cekam mesec dana, mogu da nesto da se pozovem..? Thoughts?
To što je naznačeno da je optika to je samo za infrakstuturu zniči nije preko bakarne parice već preko optike a paketi su ono kako je na sajtu mogu samo ona 3 paketa
https://mts.rs/Privatni/BOX/BOX-2/FIKSNA-NET