Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Logujete se na mojmts,tamo mozete da vidite kad ste peijavili smetnju,trenutni status ,kad su resene i sl.

Jel se umanjenje racuna od 100din odnosi i na box u koliko se odabere da racun stize u elektronskoj formi?

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Prvi koji odaberes, ako imas vise racuna koji se vode na tvoje ime, ili, kako oni kazu, vise usluga

Prijavom na eRačun, mts Vas nagrađuje umanjenjem računa u iznosu od 100 dinara, za prvi odabrani eRačun. Ako koristite više naših usluga, možete da se opredelite da za svaku od usluga dobijate eRačun, ali ćete samo za prvu uslugu koju odaberete imati umanjenje mesečne naknade.

E podsticaja da pređeš na eRačun 100 dinara umanjenja za prvi sledeći račun.Pogotovo za mobilne račune konkurencija davala umanjene u novcu i plus dodatne GB i to pola godine.

Jel za prvi sledeci ili za stalno?

Onda bolje da su isli na ekolosku svest korisnika, neki zanimljiv clanak, sa procenom koliko bi se papira ustedelo i koliko stabala sacuvalo, nego ovo sranjce.

Koliko ima istine u tome da ce od marta da se pojave Foxovi kanali na mts tv?

Onda bolje da su isli na ekolosku svest korisnika, neki zanimljiv clanak, sa procenom koliko bi se papira ustedelo i koliko stabala sacuvalo, nego ovo sranjce.

U daljem delu teksta pisu i o tome a i da nije tog jednokratnog umanjenja racuna (manje bitno) i ekologije, lakse je, bar u danasnje vreme, da dobijes racun na mail nego da skupljas i gomilas papire.

Imam jedno pitanje kad se logujem kao administrator na ruter ,odem u basic pa na dsl promenim sa all i stavim na t1.413 (smanjim brzinu za 3mb )sa 14 na 11 i atenuacija mi padne za 6.6 db pa me interesuje kako je onda moguce odrediti duzinu linije kada se prebacim sa jednog na drugi profil ?Mozda se nisam lepo izrazio ali neznam drugacije .Pozdrav

Ja pitah za prelazak sa VDSL+fixni na Box4, "to vam je sto vam je na sajtu" :)
Vise me kosta Box4 nego sve usluge posebno, a TV i ne racunam (0), jer ga i ne koristim ;)

He, pa nije bitno dal ga gledas ili ne. Ne gledam ga ni ja samo ga placam, pa onda ima računice.
Pogotovo sto omorika 1 ide na 1500din.
Box plavi dodje 3325 sa 6m/1din.
Ne znam koliko i kakve bi popuste mogao dobiti kad bi sve uzimao pojedinacno al tesko da bi bilo isplativije od ovog.
Edit:
Na drugom mestu 3000din placam samo kablovski net i TV, tacnije 2250 jer je i SBB dao 6m/1din.

Poslednja izmena:
O1 ne racunam da je 1500, nego 1000 koliko je Neo2 :D Za 2300 moze sada fixni+dsl, i bez raznoraznih popusta van standardnog.
Bez primetnog popusta, meni licno barem, nema smisla vezivanje.

Ja pitah za prelazak sa VDSL+fixni na Box4, "to vam je sto vam je na sajtu" :)
Vise me kosta Box4 nego sve usluge posebno, a TV i ne racunam (0), jer ga i ne koristim ;)

Možda ipak imaš prevelika očekivanja, s obzirom da jedan od servisa ne koristiš i računaš ga sa nulom?

Ja sam u decembru aplicirao za box4 Plavi (još nema optike kod mene) sa 8 meseci gratisa, i Telekom je odobrio prelazak iako sam pod ugovorom za Vdsl od aprila, gde sam već iskoristio 5 meseci gratisa.

Meni se isplati jer:

- ionako koristim Vdsl 50 Mbit - 1800 (ugovor na dve godine sa 5 meseci gratis iz Marta 2018)
- plaćam fiksni - 660 Din
- od Tv-a trebaju samo dečji kanali (što čak i Mts Iptv pokriva

Moji ono sto koriste trenutno (net + O1 + Fixni) ih izadje negde oko 3K (ne racunam prosek, nego trenutne racune), ali ne daju im 8m po dinar. Barem ne na chatu :)
Inace bi se i isplatilo.
TV ne ukljuce, tako da njegova vrednost jeste cista 0, mozda je i minus ako moraju negde da drza onaj STB da skuplja prasinu :D

Na drugom mestu ih izadje ispod 2600 (ExeNet + O1). Nigde im nije nesto isplativo da se vezuju.

Najiskrenije, najisplativije je ne vezivati se ako ti se ne isplati ;)
Pogotovo kad imaš 4 usluge u paketu - slabi ti poziciju za pregovore ako imaš problem.

Ajd otkaži samo mobilni ako usred ugovorne obaveze ustanoviš da je pokrivenost mobilnim signalom u blizini tvoje kuće postala lošija. Ili imaš problem sa internetom.

Zato sam i rekao da nisam fan ovakvih paketa, ali, eto slučajno mi se ovog puta isplati.

Mobilni se ne isplati bez UO i to bas :(
Ove ostale i nije neka velika razlika cesto.

Signal mi ne predstavlja problem, 90% vremana sam na lokacijama u BGu gde ako nema signala, previse bi imali problema. A ono ostalo i da bude nesto slabasniji.. pa hbg.
Telenor zbog signala moji uzeti nece sigurno :D Vise se isplati da imaju i VIP i MTS brojve ;)

Da li je neko dobio nove stb uredjaje ,zadnji put kad sam zvao pre 5 dana je da ce biti pocetkom februara ,ovi iz telekoma nije da lazu neko otkidaju .

Do kad traji ova akcija.... još nikako da ulovim da me odvoje od dvojnika....

Послато са SM-G925F уз помоћ Тапатока

Zar još ima dvojnika zar ih sa prelaskom na digitalne centrale nisu već tad sve razdvojili.

No koment
Ne mogu da verujem da to još postoji.
Bilo i kod mene ali tamo 80tih možda i početkom 90tih.

Послато са уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Postoji.... da bi oni koji montiraju mogli ispod ruke da uzmu pare "ispod ruke"..... iako provereno znam da ima slobodnih parica..... a od 2003. podneo zahtev za razdvajanje jedno 10-ak puta ako ne i više
....

Meni danas konačno ( posle 33 dana ) doneše onaj stari stb, korišćen ali bolje išta nego ništa.

Ja koristim ‘novi’ stb, mali crni.
Ako vas interesuje poredjenje sa sbb digitalnom preko ci kartice, zanemarljivo sporije menja kanale. Slika na HD ista kao na sbb/ uporedjivao sam rts1hd.
Zadovoljan sam. ružan je daljinac, jedina zamerka.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Postoji.... da bi oni koji montiraju mogli ispod ruke da uzmu pare "ispod ruke"..... iako provereno znam da ima slobodnih parica..... a od 2003. podneo zahtev za razdvajanje jedno 10-ak puta ako ne i više
....

Koko ti je bitno da ti ostane taj broj verovatno bi brže sve to završio da taj broj odjaviš i uzmeš novi sad je uz box 1 din priključak ko ga nema.

Očigledno nisi upućen.... broj svakako menjaju svi koji ovde budu odvojeni od dvojnika... broj mi je nebitan.... a to što ti govoriš rekla mi je i gospođa koja radi u mts... mogu da uzmem regularno novi broj, mislim da je više od 100e.... a zašto to da radim kad već imam.... dobio sam odgovor epa onda čekate razdvajanje kad dođe red na vas..... smejurija od firme

... nisi ga razumeo.

Očigledno nisi upućen.... broj svakako menjaju svi koji ovde budu odvojeni od dvojnika... broj mi je nebitan.... a to što ti govoriš rekla mi je i gospođa koja radi u mts... mogu da uzmem regularno novi broj, mislim da je više od 100e.... a zašto to da radim kad već imam.... dobio sam odgovor epa onda čekate razdvajanje kad dođe red na vas..... smejurija od firme

Ma kakvih 100 evra? Ako uvodis novi priključak dobijaš za 1 dinar na uo 2 godine. Nije to '98 kad su moji platili 3000 DM za uvođenje broja.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno