Ok, slažem se da nigde ne piše za nov, mada slabo daju i korišćene.
Nego, jel neko uopšte dobio nov crni STB?
Ima nekih glasina da u martu dolazi nov kontigent STBova, pa ne znam koliko vredi čekati to?
Ma ugovor mi je iz marta prošle godine, zato se i čudim![]()
Slicno kao kod mene, trazio dodatna 2 nisu mi doneli nijedan, pa sam morao da zovem naknadno ali ne moze 2 vec mora 1 po 1.
Kad sam se prijavio za taj prvi, sutradan sam pozvao da proverim da li ima prijava, potvrdili su.
Moram bre da ih kontrolisem kad ne rade svoj posao.
Strašno je to što isključuju TV Šabac koji izveštava sa protesta. Kao da je malo što nemaju N1 u ponudi.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Zna li neko šta se dešava sa ovim dodatnim STBovima?
Naime, trebalo bi da daju 2 gratis uz nove box pakete, i to novije crne modele(ne znam tačno koji su), međutim, kako stvar stoje ima nekih problema , nema ih nigde na stanju, i ne izdaju, već izgleda da uvaljuju korišćene(stare bele) koji su im vraćeni....
Meni su rekli da će poslati na kućnu adresu, a prošlo je 10 dana i ne stižu, pa izgleda da nece skoro.... Jel neko dobio novi crni set top box, kao na slici na sajtu?
Imas na yt uzivo uvek ali je sramota sto to rade.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Blizu raskrsnice Vojislava ilica i Ustanicke, imamo mogucnost od pre mesec dana a ja sam prvi u mom ulazu uveo.@salabajzer
i ja sam sa Zvezdare (blizu Cvetkove pijace) i niko nam jos nije ni ponudio mts optiku a kamoli uveo...
Ne znam koji si ti tacno deo Zvezdare onda...
Valjda ce nekad doci i do mene ovamo.. xD
Bez ulaženja u diskusijuније то срамота, тако се то ради, срамота је нешто друго и тога има и на једној и на другој страни немерљиво много..
ко хоће има где може, државна компанија, да је твоја и да тебе неко пљује игасио би је без размишљања, такви су људи, а такав је и посао.
Dobio ja novi mali crni stb. Pogledajte prilog 264337
Ne mogu ti reci kako radi jer mi nisu jos pustili TV. A i posto sam nov korisnik, ne bih mogao da uporedim sa starim stb-om.
Hvala na informaciji, jedino što me još interesuje u kojoj poslovnici si dobio i koliko dugo si čekao od potpisivanja ugovora? Ili odakle si, ako su ti slali poštom?
Takođe, ako nije problem , napiši kako radi kad ti puste signal.
Izgleda da samo novim korisnicima daju nove crne STBove!?
Ima li neki novi STB bežični?Za drugi tv mi treba 15m kabla, a moji su alergični kad neko treba da provlači kabl.
Dobio ja novi mali crni stb. Pogledajte prilog 264337
Ne mogu ti reci kako radi jer mi nisu jos pustili TV. A i posto sam nov korisnik, ne bih mogao da uporedim sa starim stb-om.
Doneli majstori. Lokacija je Zemun.
Nadam se da ce danas da puste signal pa da isprobam kako radi, sada imam i karticu u tv od sbb, menja onako, sekund dve.. taman da uporedim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ja sam pre novembra obnovio ugovor za box, i pored dva stara stb-a koja sam vec koristio, doneli su mi i ovaj novi mali crni stb, jer sam podneo zahtev i za treci.. radi ok, za nijansu brzi od starih, softverski isti.
Sent from Galaxy S8
Koja bre nijasna brze? Pa cim ukucam broj kanala odmah prebaci instant, ili ch up down. Radi blazing fast, ja sam odusevljen tim malim stbom.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Па да црни баш тренутно све ради, а бели нијансу спорије.
А политику не пратим, не занима ме пресипање из шупљег у празно, зато и написах оно горе.
Послато са уз помоћ Тапатока
Kada sam pre 8 meseci uzimao drugi stb, trazio taj mali crni, reki da ga do sada nisu ni imali, jos mi se radnica cudila kakvi su to manji crni stb uredjaji. Takodje sam iz Smedereva.U Smederevu trenutna situacija je da nemaju nove male stb uredjaje, a vrh je i sa nemaju switcheve... *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*izam hoces tri televizora nece da otkljucaju port cetvrti na uredjaju nego sam morao sam, a ja sam kao rekao ne treba mi vas switch da ne bi cekao da kupe posto sam cekao mesec dana, pa mi se smucilo. Elem na kraju dobio stari koriscen ceni stb uredjaj onaj veci
Tako da za kupovinu provejdera imaju para kolko hoces, al za switcheve i stv uredjaju nemaju...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari