Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ok, slažem se da nigde ne piše za nov, mada slabo daju i korišćene.
Nego, jel neko uopšte dobio nov crni STB?
Ima nekih glasina da u martu dolazi nov kontigent STBova, pa ne znam koliko vredi čekati to?

Dobio ja novi mali crni stb. stbTS.JPG
Ne mogu ti reci kako radi jer mi nisu jos pustili TV. A i posto sam nov korisnik, ne bih mogao da uporedim sa starim stb-om.

Ma ugovor mi je iz marta prošle godine, zato se i čudim :)

I kod mene rade kanali koji su u promociji do 15.1. a tek sam malo više nego na polovini ugovora, očigledno je promocija produžena do kraja januara ili recimo do sutra pošto je ponedeljak ili tome slično.

Ima li neki novi STB bežični? :D Za drugi tv mi treba 15m kabla, a moji su alergični kad neko treba da provlači kabl.

Slicno kao kod mene, trazio dodatna 2 nisu mi doneli nijedan, pa sam morao da zovem naknadno ali ne moze 2 vec mora 1 po 1.
Kad sam se prijavio za taj prvi, sutradan sam pozvao da proverim da li ima prijava, potvrdili su.
Moram bre da ih kontrolisem kad ne rade svoj posao.

@salabajzer
i ja sam sa Zvezdare (blizu Cvetkove pijace) i niko nam jos nije ni ponudio mts optiku a kamoli uveo...
Ne znam koji si ti tacno deo Zvezdare onda...
Valjda ce nekad doci i do mene ovamo.. xD

Strašno je to što isključuju TV Šabac koji izveštava sa protesta. Kao da je malo što nemaju N1 u ponudi.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Strašno je to što isključuju TV Šabac koji izveštava sa protesta. Kao da je malo što nemaju N1 u ponudi.

Imas na yt uzivo uvek ali je sramota sto to rade.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zna li neko šta se dešava sa ovim dodatnim STBovima?
Naime, trebalo bi da daju 2 gratis uz nove box pakete, i to novije crne modele(ne znam tačno koji su), međutim, kako stvar stoje ima nekih problema , nema ih nigde na stanju, i ne izdaju, već izgleda da uvaljuju korišćene(stare bele) koji su im vraćeni....
Meni su rekli da će poslati na kućnu adresu, a prošlo je 10 dana i ne stižu, pa izgleda da nece skoro.... Jel neko dobio novi crni set top box, kao na slici na sajtu?

исто се десило мени, на позив отишао у пословницу, добио две кутије и одо, дошао кући оно један стб :d , одем, близу ми је, питам, каже нисте навели да вам треба више, и стварно нисам ;) . После пар дана звони тел, сервисер долази са кабловима и додатним стб, први је био мали црни, сервисер донео бели такође нов, мало спорије ради незнатно.

Imas na yt uzivo uvek ali je sramota sto to rade.

није то срамота, тако се то ради, срамота је нешто друго и тога има и на једној и на другој страни немерљиво много..
ко хоће има где може, државна компанија, да је твоја и да тебе неко пљује игасио би је без размишљања, такви су људи, а такав је и посао.

хвала ИОС

Poslednja izmena:
To je sramota i to se tako ne radi u normalnim društvima. Ok je što može da se prati preko Youtube, ali koja je poenta tv-a ako od milion kanala ne možeš da se informišeš o dešavanjima u zemlji tj. protestima?

@salabajzer
i ja sam sa Zvezdare (blizu Cvetkove pijace) i niko nam jos nije ni ponudio mts optiku a kamoli uveo...
Ne znam koji si ti tacno deo Zvezdare onda...
Valjda ce nekad doci i do mene ovamo.. xD
Blizu raskrsnice Vojislava ilica i Ustanicke, imamo mogucnost od pre mesec dana a ja sam prvi u mom ulazu uveo.

није то срамота, тако се то ради, срамота је нешто друго и тога има и на једној и на другој страни немерљиво много..
ко хоће има где може, државна компанија, да је твоја и да тебе неко пљује игасио би је без размишљања, такви су људи, а такав је и посао.
Bez ulaženja u diskusiju ;) Izveštavanje je jedno, a pljuvanje drugo. Ali, neka im...

Dobio ja novi mali crni stb. Pogledajte prilog 264337
Ne mogu ti reci kako radi jer mi nisu jos pustili TV. A i posto sam nov korisnik, ne bih mogao da uporedim sa starim stb-om.

Hvala na informaciji, jedino što me još interesuje u kojoj poslovnici si dobio i koliko dugo si čekao od potpisivanja ugovora? Ili odakle si, ako su ti slali poštom?
Takođe, ako nije problem , napiši kako radi kad ti puste signal.

Izgleda da samo novim korisnicima daju nove crne STBove!?

ja sam pre novembra obnovio ugovor za box, i pored dva stara stb-a koja sam vec koristio, doneli su mi i ovaj novi mali crni stb, jer sam podneo zahtev i za treci.. radi ok, za nijansu brzi od starih, softverski isti.

Sent from Galaxy S8

Koja bre nijasna brze? Pa cim ukucam broj kanala odmah prebaci instant, ili ch up down. Radi blazing fast, ja sam odusevljen tim malim stbom.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Па да црни баш тренутно све ради, а бели нијансу спорије.

А политику не пратим, не занима ме пресипање из шупљег у празно, зато и написах оно горе.

Послато са уз помоћ Тапатока

Hvala na informaciji, jedino što me još interesuje u kojoj poslovnici si dobio i koliko dugo si čekao od potpisivanja ugovora? Ili odakle si, ako su ti slali poštom?
Takođe, ako nije problem , napiši kako radi kad ti puste signal.

Izgleda da samo novim korisnicima daju nove crne STBove!?

Doneli majstori. Lokacija je Zemun.
Nadam se da ce danas da puste signal pa da isprobam kako radi, sada imam i karticu u tv od sbb, menja onako, sekund dve.. taman da uporedim.

Blago tebi meni sbb kartica spora samo tako, po 3-4 sekunde treba da mi prebaci, a ja sad cekam ovaj mali crni da mi donesu x2, pa bas da uporedim sa sbb karticom.

Zvao sam danas 0800 i pitao ih za jos koji mesec gratis posto sam video da je par forumasa ovde dobilo 10 meseci uz Box 4 Beli, ali mi nisu bas nista ponudili. Rekli su da ne postoji opcija da se dobije vise od 6 meseci.. izgleda da cu ipak ostati na SBB-u

Dobio ja novi mali crni stb. Pogledajte prilog 264337

Doneli majstori. Lokacija je Zemun.
Nadam se da ce danas da puste signal pa da isprobam kako radi, sada imam i karticu u tv od sbb, menja onako, sekund dve.. taman da uporedim.

ja sam pre novembra obnovio ugovor za box, i pored dva stara stb-a koja sam vec koristio, doneli su mi i ovaj novi mali crni stb, jer sam podneo zahtev i za treci.. radi ok, za nijansu brzi od starih, softverski isti.

Sent from Galaxy S8

Koja bre nijasna brze? Pa cim ukucam broj kanala odmah prebaci instant, ili ch up down. Radi blazing fast, ja sam odusevljen tim malim stbom.

Па да црни баш тренутно све ради, а бели нијансу спорије.

А политику не пратим, не занима ме пресипање из шупљег у празно, зато и написах оно горе.

Послато са уз помоћ Тапатока

Hvala svima na odgovorima! Danas sam proverio i na bulevaru u poslovnici, pored poslovice u ušću, i na banovom brdu, i zaključak je da STBove nemaju u poslovnicama, već isključivo šalju sa majstorima-instalaterima.
Rok za isporuku im je 15 dana zvanično, tako da cu sačekati jos malo(potpisao sam zahtev 10.01.). Ukoliko ne stigne, najbolje im je pisati mejl, tako su mi rekli.

Moja keva je posle nove godine podnela zahtev za BOX 3. Imala je BOX 2 i onda je uključila i IPTV. Pošto je nov korisnik mislio sam da će dobiti ove nove STB uređaje (ima dva TV-a), međutim dobila je one stare koji su stvarno gadni...
Nekada sam i ja koristio BOX 4 i mislio sam da su ok ali stvarni su loši u odnosu na najvećeg konkurenta čiji sam inače sada korisnik.

U Smederevu trenutna situacija je da nemaju nove male stb uredjaje, a vrh je i sa nemaju switcheve... *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*izam hoces tri televizora nece da otkljucaju port cetvrti na uredjaju nego sam morao sam, a ja sam kao rekao ne treba mi vas switch da ne bi cekao da kupe posto sam cekao mesec dana, pa mi se smucilo. Elem na kraju dobio stari koriscen ceni stb uredjaj onaj veci :D

Tako da za kupovinu provejdera imaju para kolko hoces, al za switcheve i stv uredjaju nemaju...

U Smederevu trenutna situacija je da nemaju nove male stb uredjaje, a vrh je i sa nemaju switcheve... *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*izam hoces tri televizora nece da otkljucaju port cetvrti na uredjaju nego sam morao sam, a ja sam kao rekao ne treba mi vas switch da ne bi cekao da kupe posto sam cekao mesec dana, pa mi se smucilo. Elem na kraju dobio stari koriscen ceni stb uredjaj onaj veci :D

Tako da za kupovinu provejdera imaju para kolko hoces, al za switcheve i stv uredjaju nemaju...

Kada sam pre 8 meseci uzimao drugi stb, trazio taj mali crni, reki da ga do sada nisu ni imali, jos mi se radnica cudila kakvi su to manji crni stb uredjaji. Takodje sam iz Smedereva.

To je ta radikalska demokratija,a i sta ocekivati od *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*a koji docekuju putina kao boga.
Nego me interesuje,jesenas sam obnovio ugovor ali izbacio mobilni,medjutim strucnjaci su mi ostavili mobilnii jos mesec dana i to Morava za koji mi je naplaceno 1300din,a onda naredni mesec uzeli mi jos 500din za 7 dana.
Sad mi stigao racun za box nekakvih 560 dinara.Od tri meseca po dinar,ja sam dobio k u r a c.Mogu li traziti raskid od ovih naprednih *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*a bez placanja penala i da lepo predjem u sbb kao covek??

Poslednja izmena:
Cisto da znas da u SBB neces bas da prodjes kao covek..da predjes, da, ali posle toga kako ces da prodjes...srecno ;)
Evo ja zadovoljan sto sam podneo zahtev za raskid sa sbb, dva naredna meseca ih plaćam, uljudno, ljubazno, covecno :) :) :)
Ne moze odmah, moram jos para da in ostavim...

Ni jedni ni drugi nevaljaju. Ikom je bio majka.

Sad od dva zla biraš trenutno koje je manje zlo.

Iz protesta cu da ih saltam svake dve godine, tamo vamo tamo vamo.

Ovo je stoka,uopste nisu ispostovali ni dogovoreno niti potpisano,svaki mesec me cimaju sa nekakvim placanjima.
Cak su me odrali za mobilni i to kao starog korisnika
https://mts.rs/Privatni/Mobilna/Postpejd/Tarife
S druge strane sbb ima bolju ponudu kanala a prebacio bih i fiksni tamo,samo me interesuju penali,jer mislim da nisam duzan da im placam nista.
Ne zelim da hranim vuciceve kerove,neka nadju posao da vide kako se posteno zaradjuje novac.

Poslednja izmena:
Sad hoću sa njima da rskinem ugovr za internet VDSL. U pslovnici se prave ludi, u kol centru se prave ludi ne znaju da mi kažu ništa, nego će to kao fol da izračuna ekonomska služba za par dana. Videću šta im to zmači par dana jer ni to nisu u stanju da definišu.Kažu mi tamo, oni nisu pravnici, samo su tu radi ugovra. Jedan najpišljiviji ugovr, koji želite da raskinete po zakonu, nisu u stanju da obračunaju i da im se to plati

Tek sam na forumu ovde saznao šta bi trebao da plati videću da li će tako biti.

Imam kod njih još jedan box paket, ističe za dvaedesetak, dana, onda sve prenosim kod drugog provajdera.

O televiziji neću ni da pričam, sotine milona su spucali na raznorazne konkurencije, umesto da ulože u kvlaitet, pa samim tim da pridobiju korisnike. Ko ima želju da gleda hiljadu lokalnih telvizija i pinkova.
Pa lakše i bolje je ugraditi antenu i hvatati sve lokalne telvizije i ove nacionalne.

Dobio sam informaciju da je stanica antene udaljena od moje zgrade "nepuna" 2km, tacnije oko 1895metara.
Na pitanje da li bi radio normalno internet i televizija, operater(ka) mi kaze a sta vas interesuje od ta dva, ja reko pa oba a ona kaze da zavisi od telefonskog prikljucka koji dobijem i da na toj adresi moze internet do 10Mb/s a da svakako moze i da se odbije zahtev za box od strane mts-a ukoliko se ne ispunjavanju uslovi.
Sad mi nije jasno, sta znace ova "nepuna" 2km od antene, licilo mi je kao da je extra udaljenost, a posle ispada da mogu da dobijem maksimalno 10Mb/s i to mozda.
Predao sam zahtev za uvodjenje fixnog broja, pomagajte dok ne bude kasno [emoji52]

Sent from my MotoG3-TE using Tapatalk

Vrh Dno