Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Meni je u poslovnici rečeno da su "novi" korisnici samo oni koji do sada nisu potpisivali nikakve ugovore. Svi ostali, uključujući i one kojima su stari ugovori istekli, su "stari" i potpadaju pod "Obnova UO".

Znaci ko uzme od starih korisnika moze da dobije samo 3 meseca za din.A ako predje na veci paket od starih korisnika moze da dobije 6 meseci za din.Ako sam dobro razumeo.Nejasni su mi po tom pitanju.I nije mi jasno sta im znaci ono da mogu da se dodaju max. 4 mobilna broja na Box 4?

Ja sam koristio box 4 prosle 2 godine i sada sam dobio ponudu 6 meseci za dinar, omorika 1 i net20 za 3700rsd. U poslovnicama nemaju pojma, zovite Call centar.
Ustvari, videcu kad mi stigne ugovor sledece nedelje [emoji4]

Nece ti pisati verovatno nista po pitanju promocije. Prvi ugovori za VDSL cak nisu imali javnu promociju 3/5 meseci za dinar upisanu.

@simmke, znaci da mozes povezati jos 4 broja sa Box 4 paketom (jedna linija je deo Box4 paketa, a 4 pridruzujes, samo kao deo istog racuna). Na njima onda dobijas 100GB deljenog neta.
Jedino nisam razumeo da li se i u Box 4 dobija 100GB za osnovnu liniju, ili tek ako se doda barem jedna. Po recima teksta ispada da mora da se doda linija preko osnovne :(

Mada zbog 100GB mi ne pada na pamet da placam vise nego sada :D (TV mi nigde ne treba)

Pa kako da znam sta ce mi ubaciti i pod kojim uslovima u paket kad mi je njih 3 (operatera iz Call centra) reklo razlicito, kao da pricaju napamet ???

Ne znas, ako ne pise u ugovoru :( Nadas se da te nisu presli.

Mnogo toga je nejasno i konfuzno, uvek je tako prvih dana, ali operateri su posebna priča...ništa bez odlaska u poslovnicu, mada i tamo nisu nikad sigurni na početku neke promocije. I meni je potpuno ali potpuno nejasna priča oko dodatnih mobilnih linija. Lepo piše moguće dodati 4 linije, ali kakve, postpejd, pripejd ? Piše u prvom pasusu na sajtu da jedna linija je postpejd koja se dodaje a u drugom donjem delu piše da je ta jedna postpejd linija i maksimum za dodavanje što se tiče postpejda, znači ostale potencijalne 3 linije su pripejd ? Ta jedna mobilna linija što se dodaje kao postpejd se onda posebno računa verovatno, primera radi ako je to Morava 1 - 500 dinara, to se onda dodaje na 3700 dinara što je cena najnižeg novog BOX 4 paketa, jel tako ? Je li onda samo u tom slučaju korisnik ima pravo na 100 gb, ako doplati tu mobilnu liniju kao postpejd na BOX ?
Nikad i nikako da napišu sve valjano, nego stalno se moraju okretati brojevi, ići u poslovnicu i tome slično.

@Miki, sve dodatne linije mogu biti samo Morava, Omorika ili Soko (ne i prepaid, ne i stari postpaid).
1 je osnovna uz sam Box 4, mogu se jos 4 dodati. Ne znam jedino da li je dovoljna ta osnovna za 100GB ili ne.

Ove 4 se racunaju zasebno, samo se dodaju na Box racun.

Komedija je da se uz dva srednja boxa4 racuna Omorika 2 i 3 - a kada se doda +100GB, dodje mi da padnem od smeha koliko to znaci da nema razlike u tarifi :D

P.S. netLimit nije ukljucen u cenu izgleda! (sem za Soko box)

Ja cu lepo sacekati da mi istekne ugovor pa cu videti sta i kako!

Mnogo toga je nejasno i konfuzno, uvek je tako prvih dana, ali operateri su posebna priča...ništa bez odlaska u poslovnicu, mada i tamo nisu nikad sigurni na početku neke promocije. I meni je potpuno ali potpuno nejasna priča oko dodatnih mobilnih linija. Lepo piše moguće dodati 4 linije, ali kakve, postpejd, pripejd ? Piše u prvom pasusu na sajtu da jedna linija je postpejd koja se dodaje a u drugom donjem delu piše da je ta jedna postpejd linija i maksimum za dodavanje što se tiče postpejda, znači ostale potencijalne 3 linije su pripejd ? Ta jedna mobilna linija što se dodaje kao postpejd se onda posebno računa verovatno, primera radi ako je to Morava 1 - 500 dinara, to se onda dodaje na 3700 dinara što je cena najnižeg novog BOX 4 paketa, jel tako ? Je li onda samo u tom slučaju korisnik ima pravo na 100 gb, ako doplati tu mobilnu liniju kao postpejd na BOX ?
Nikad i nikako da napišu sve valjano, nego stalno se moraju okretati brojevi, ići u poslovnicu i tome slično.

Nije konfuzno. Stoji da se osnovnoj mobilnoj liniji mogu pridružiti bilo koje aktuelne postpaid tarife... Ali ovaj Box 4 mi se ne sviđa uopšte baš zbog ovog uslovljavanja mobilnom tarifom (većom) ako želim brži internet. Meni je i Omorika 1 mnogo, a ne Omorika 3 uz Box 4 BELI. Nadam se da im ovo neće ostati ovako. I stavljati gomilu nekih paketa dva meseca gratis je smešno, a nestaviti HD paket ni u jedan Box4. Po meni je bolja varijanta Box3 150 nego bilo koji od ovih Boxova 4.

Poslednja izmena:
100gb se dobija cim se veze drugi postpejd broj uz box4. Jako povoljno, jos mozes zvati sve moguce mtl mreze, i fixne i mobilne samo ne pise jel neograniceno i to. Uzmes najmanji box4 prebacis odmah na najveci da iskoristis 6 meseci sve moguce tv pakete haha. :D

Da li taj postapaid broj sto se vezuje moze da bude broj koji se vodi na nekog drugog?

Pretpostavljam, jer bi se u drugom slučaju gubila poenta. Ubaciš uz tvoj box još tri broja od Pere, Mike, Laze i terajte. Svako plaća svoj račun, a net delite među sobom, mislim, ne platežno. Tako sam ja to shvatio.

Poslednja izmena:
Ma da kad bi to moglobi tudji brojevi da se ubace. Jos da ubacite Iz druge mreze najbolje i delite 100gb. :)

Послато са Lenovo P1a42 уз помоћ Тапатока

Trenutno sam u SBB-u i hocu da predem na BOX-3 paket, znaci moram da prenesem fiksni broj iz SBB-a u MTS pa me interesuje koja je procedura i koliko se ceka vremenski.Dali neko ima ovde iskustva sa ovim stvarima?

Наравно да је логично да могу и туђи бројеви, не верујем да је идеја да неко придружи још 4 своја броја и користи свих 5 својих мобилних пакета. Јесте да има и таквих али не верујем да је то идеја. Наравно, пише да могу да се придруже Соко, Оморика и Морава пакети а тешко да такве имају друге мреже. ;)

Ideja je da cela porodica bude u MTS-u i da "mladi" podele tih 100 GB.

Zvao cc I rekli da mogu bilo koja 4 broja koja kortiste ove nove tatife, da se povezu I dele 100gb. Pa to je onda extra ponuda, jos se mogu pozivati mtl mreze. :D

Послато са Lenovo P1a42 уз помоћ Тапатока

Dok se pridruzivala mobilna linija uz Box 3 (ovo od kako nema Box 4, pa do ovog novog Box 4), ta linija je isla u racunu za Box - dakle, vlasnik Boxa placa ceo racun. Ne verujem da je ovde ista drugacije po tom pitanju.
Isto je vazilo i za pridruzivanje mobilnih linija ranije, da bi se dobili minuti ka MTS fixnoj na svim mobilnim brojevima, vezanih za Box.

kad bi mogli bilo ciji brojevi da se vezu, pa koja je poenta?:) Ovako korisnik razmisli da veze sve usluge u Box, pa MTS ima korist, onako ce neko da iskoristi jer mu komsija ima Box 4, i MTS mu samo da 100GB :)
A jos su Srbi jako slozni oko tih stvari :D

EDIT: Boban, mislis mogu bilo cija 4 broja? I svako svoj racun ima?

Sad zvao cc potvrdili mi da mozes 4 razlicita broja od 4 prijatelja na primer. To pridruzivanje alfa je cisto formalno i svako placa svoj postpejd broj i dalje po starom. Cak i na chatu mi potvrdili to i da su neogranceni pozivi prema svim mtel mrezama besplatni. Stvarno the best ponuda.

Onda jeste super!
Sacekao bi koji dan da neko u praksi potvrdi, malo mi je cudno da u CCu odmah znaju nesto o novoj kampanji?:)

Svraticu ja i do poslovnice veceras nema guzve. A nisu znali odmah po obicaju, bilo je sacekajte da proverimo i cekanje 2-3 minuta. Jedino za telefone se nece nikako isplatiti , jel ostajes bez 6 meseci po 1 dinar, placas vise plus ratu za telefon. Ostalo da me neko pozove i razjasni to za telefone. Na sajtu nigde nema kupovina telefona uz box4 jos. Moze se cekati jos koji dan , nego mogu promeniti nesto na losije cini mi se, od ovogoa ne moze bolje sigurno. :D

MTS obicno tako negde leti napravi akciju koja izgleda fino, pa koji mesec kasnije ko je uzeo kaje se ;)

Vidim da ova promocija vazi do 31.12.A meni istice ugovor u maju.Moram otici do njih da vidim da li mogu da izmuvam nesto ranije.

Ako nemas uredjaj uz sadasnji ugovor mozes odmah sigurno. :)

A sta bi to moglo bolje od ovog novog box4 Alfa? :D Ja kad sam ugrabio 100gb prosle zime, nije bilo nista bolje, uglavnom su kukali za onoh 100gb vecina. :D

Mozda dodaju dve mobilne linije ili Box3 bez TVa sa ovim promooom ili +200gb?:)

Samo ne znam da li mi je bolja opcija Box 3 sa netom 100MB i Omorika 1 ili Box 4 gde je net 50 MB i Omorika 2?

Meni je bolja varijanta Box3 150 sa mogućnošću izbora mobilne tarife i 6 meseci gratis, nego Box4 koji pominješ gde te uslovljavaju sa mobilnom tarifom, a sve zbog tih 100 giga koje možeš da deliš sa drugim. Kod mene to neće proći.

Nazad
Vrh Dno