Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Uvek oni nesto zeznu sa tim netom prvi mesec :) Sacekaj septembar da vidis da li je stvarno tako.

Zanima me samo, ovih 100 gb neta što se dodaje vezivanjem jednog ili više brojeva, kako se i kome dodeljuje ? Je li glavnom broju, tj.osnovnoj liniji ide svih 100 gb ili se deli na 2-5 brojeva na 20-50 gb po broju, u zavisnosti koliko se mobilnih linija pridružuje BOX 4 paketu ?

Ide kao bonus za sve linije, troši se nakon potrošenog interneta iz mobilnog paketa i troše ga svi bez ograničenja.

Ja sam dobio 7,2 GB neta a tarifa mi je 6!Verovatno mi je 6+1 dodatni plus 200 MB sto mi je ostalo.

Javili su mi da ce proveriti moj lsucaj,danas i dalje bez porodicnog paketa,amaterizam.

• Like
Reagovanja: M J
Amaterizam :)
Ja u četvrtak prijavim smetnje iptv tj da ne radi. Kolege mi priključili odmah na box4 i zato trebao da uzmem novu opremu i potpišem ugovor. Sve završeno juče, a danas zovu da me pitaju da sam prijavio da internet ne radi. Radi lud zbunjeno :)
Za dodatne pakete ko zna kad ce zvati.
Ma znam da greška za 230gb Alfa, ispravice od prvog valjda, 3gb sleduje.

Poslato sa LDN-L21 uz pomoć Tapatoka

• Like
Inace,sad sam dobio 12,2 GB neta umesto 6 sto je extra!:))))

• Like
31.08. sam presao na omoriku 2 sa nekog starog paketa i sledeci dan vidim 12GB neta, reko vrh... Pretpostavljam da se isto dupliralo i za onaj dodatak od 10GB za YouTube itd jer sam proveravao vise puta i uopste mi se nije smanjivalo tih 10GB... Evo bas sad reko da proverim posto je novi mesec i opet 12GB, woohoo :)

Па О2 има 6 и преноси се у следећи месец. Први пут ниси успео да потрошиш за један дан, у септембру си потрошио мање од 6 и биће 12 све док једном не потрошиш више од пола. За додтке не знам да ли се дуплирају.

• Like
aha, nisam znao da su vratili tu prenesi varijantu... moze moze :happy:

• Like
Moze li kratko pojasnjenje oko ovih novih box 4 paketa? Ako recimo uzmem ovaj najjeftiniji box crveni sa O1...konkretno me zanima ona opcija gratis 100gb za pridruzene brojeve. Koliko treba dodatno brojeva da se pridruzi uz postojeci box 4 da bi se dobila ta promocija i da li mora biti isti vlasnik i tih pridruzenih brojeva kao i box 4 ili se moze pridruziti bilo koji broj tj. da sam vlasnik ugovora box 4 ne bude i vlasnik tog pridruzenog broja?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

1. "Pravo na mesečni bonus ostvarujete pridruživanjem prve mobilne linije BOX 4 paketu.
BOX 4 paketu možete da pridružite bilo koju od aktuelnih postpejd tarifa: Soko, Omorika 1, Omorika 2, Omorika 3, Morava 1, Morava 2 i Morava 3."

2. Nije definisano da li se drugi brojevi moraju voditi na Vaše ime. Teško da neko ima na svom imenu do 5 Postpaid brojeva. Pitanje je da li će račun dolaziti za sve pridružene brojeve Vama (verovatno da hoće) ili prethodnim korisnicima. Ovo je moje mišljenje, ako grešim sigurno će me neko ispraviti.

Poslednja izmena:
  • Like
Dovoljan je jedan dodatni broj

Pravo na mesečni bonus ostvarujete pridruživanjem prve mobilne linije BOX 4 paketu.

Mogu da se dodaju do cetiri broja (ukupno pet mo linija) za Box 4 paket.

Imaj u vidu da se 100GB dobija teka nakon potrosenih svih GB iz osnovnog paketa

Bonus 100 GB interneta vam je na raspolaganju nakon potrošenog internet saobraćaja iz mesečne naknade za tarifu i kupljenih tarifnih dodataka. Nepotrošena količina GB se ne prenosi u naredni mesec.

https://www.mts.rs/privatni/box/usteda-uz-box/novo-box4

Odgovor nihove podrska na cetu je da dodatne linije ne moraju da se vode na vlasnika ugovora Box paketa.

• Like
Ne znaju gde udaraju. Pre 10 dana preko telefona govore jedno, u poslovnici drugo. Opet zovem sluzbu i opet ista stvar. Posle uspevam da dogovorim novi box paket sa 6 meseci po jedan dinar i ostalim benefitima,ali vec 6 dana proveravaju da li mreza moze da podrzi celih 20 Mb/s. Malopre ih zovem da pitam sta se desava, kazu jos uvek proveravaju. Razumem guzva je i sve to, ali opet to je posao od minuta, maksimalno.

Sto u prevodu znaci da moras cekati red, a ne da tebe uzmu preko reda, jer moze za minut, zar ne?

Ovi iz Telekoma tacno nisu u vinklu sto se tice ovih novih promocija.Lepo na FB ih pitam hoce li se ti dodatni kanala sami deaktivirati posle 2 meseca.Oni rekose da hoce.Danas mi od njih stize obavestenje da mi je prosao zahtev za dodatne kanale i da mi ih nece naplacivati do 30.11. ali ako ih sam ne ukinem posle 30og bice mi naplaceno plus dodatne usluge(72 sata i snimanje sadrzaja).Kod njih izgleda lud zbunjenog ali u svakom slucaju cu ih zvati krajem novembra,sto je sigurno sigurno.

Sto u prevodu znaci da moras cekati red, a ne da tebe uzmu preko reda, jer moze za minut, zar ne?
Naravno. Ta provera zahteva angazovanje CERN akceleratora. Ipak je rec o brzinama bliskim brzinama svetlosti, pa to sve treba ispitati. Ali jedno je sigurno, kad se podnese zahtev za raskid ili za prenos, dodje do ubrzanja, pa onda moze i preko reda.

Meni pre nedelju dana uvedena optika. Još uvek ne radi. Zovu me danas iz kor. Servisa da pitaju jel sam zainteresovan za optiku?!?

Naravno. Ta provera zahteva angazovanje CERN akceleratora. Ipak je rec o brzinama bliskim brzinama svetlosti, pa to sve treba ispitati. Ali jedno je sigurno, kad se podnese zahtev za raskid ili za prenos, dodje do ubrzanja, pa onda moze i preko reda.
Sam bitan deo rada je sigurno dosta brz, ali ljudi, ne ide to tako u velikim firmama.
I da imate vezu, treba papirologija da se prodje, (IT) sistem vise ne dozvoljava da se samo flipne bit.
A i zasto bi vi isli preko reda? Zamisli da ima 100 njih u toj centrali koji hoce isto, niko nece za 2 sekunde zavrsiti, svi ce morati duze cekati zbog papirologije.

A uzjedno je i moguce da nema VDSL portova, ako nisi vec na VDSLu :( I onda mozes cekati godinama, bukvalno, ili dok ne otkazes zahtev.

Na kazem da je to normalno, dobro, ili bilo sta slicno :D Samo se secam kako stvari funkcionisu i ne ocekujem da ce ih kritike po Benchu promeniti. Sta vise, bolje da cutite, nervirate se, puknete, mozda i nesto izmenite! Ovako se samo zalimo.
(mozda i primenim to na sebe i komentare na komentare ;))

Poslednja izmena:
Moze pomoć oko Box 4 paketa, sa njihove stranice: "Bonus 100 GB interneta vam je na raspolaganju nakon potrošenog internet saobraćaja iz mesečne naknade za tarifu i kupljenih tarifnih dodataka"

Da li ovo znači da ovaj bonus od 100GB ne mogu da koriste pridruzeni postpaid brojevi dok ovaj glavni (osnovni uz Box 4) ne potroši svoj internet iz paketa prvo?

Moze pomoć oko Box 4 paketa, sa njihove stranice: "Bonus 100 GB interneta vam je na raspolaganju nakon potrošenog internet saobraćaja iz mesečne naknade za tarifu i kupljenih tarifnih dodataka"

Da li ovo znači da ovaj bonus od 100GB ne mogu da koriste pridruzeni postpaid brojevi dok ovaj glavni (osnovni uz Box 4) ne potroši svoj internet iz paketa prvo?
Ne, kad svako ponaosob od pridruzenih i glavni potrosi svoj net koji ima u okviru svoje pretplate, tada pocinje svako ponaosob da trosi tih 100 GB zajednickih.
Sto znaci svi zajedno imate tih 100 GB.

@kiboni
Svaki pridruženi broj box4, prvo troši net iz svog paketa i onda ide bonus od 100gb. Nema ni logike da se čeka glavni broj.
Još ne priključise ostale tv pakete, niti zvali kao što rekoše.

Poslato sa LDN-L21 uz pomoć Tapatoka

Moras da zoves.Ja sam ih zvao sutra i prekosutra su mi prikljucili.S tim sto mi je juce postom stiglo da su mi odobrili zahtev s tim da moram da ih zovem kako bi iskljucili te kanale do 30.11. dok su mi na FB rekli da ce se sami deaktivirati.

Imam problem: pre mesec dana mi se završila ona promocija za 6 meseci besplatnog TV-a. Ja, mamlaz, totalno zaboravim da imam to jer ga nisam ni koristio. Setim se i podnesem zahtev za raskidom toga ali mi stigne pismo od njih da sad moram da nastavim da ga koristim (i plaćam, ofkorz) još 18 meseci jer nisam podneo zahtev odmah nakon isteka tih 6 meseci...navodno je jasno precizirano u ugovoru da moram (nisam ga ni čitao, iskreno), bla bla. Ženska u poslovnici mi to nije ni pomenula kad sam uzimao, samo je rekla da ću posle probnog perioda morati da plaćam onoliko koliko koristim dok ne raskinem.

Da li sam pečen? Moram da nastavim sa tim ugovorom, iako ne planiram uopšte da koristim (već imam kablovsku)? Ima li načina da to raskinem bez plaćanja penala (standarnog keširanja ostatka ugovora)?

Nazad
Vrh Dno