Odaberite povoljnost koja vam najviše odgovara:
-6 meseci po 1 dinar – mesečna naknada za Box 3 ili uređaj po sniženoj ceni (televizor, tablet, laptop, desktop računar, kamera, konzola)
Važi za novi ugovor za Box 3 sa Net 50, 100, 150, 250 i 1000 (novi i postojeći korisnici koji imaju optičku pristupnu mrežu ili se odluče za njeno uvođenje).
-3 meseca po 1 dinar – mesečna naknada za Box 3 ili
uređaj po sniženoj ceni (televizor, tablet, laptop, desktop računar, kamera, konzola)
Važi za novi ugovor za Box 3 sa Net 10, 20, 50 i 100 (novi i postojeći korisnici koji nemaju optičku pristupnu mrežu).
Da.A ako se sad potpise obican box3 jel ce moci da se predje na optiku odmah kad je uvedu bez da cekamo istek ugovora?
Možeš i manje pakete da imaš preko optike jer idu na to da izbace bakar iz priče. Uvođenje je besplatno.Evo po ovoj tabeli cena fiksni, tv i net 50 2999 dinara. Jel to znaci da je ista cena i za optiku i za vdsl? Pa ko ce onda da uzima u tom paketu obican vdsl ako je cena ista, a ovamo 6 meseci po dinar plus je verovatno bolje preko optike? Sem ako se uvodjenje optike nesto dodatno ne placa?
Mrežni kabl. Ako uzidavaš te kablove lepo bi bilo da misliš u napred za budućnost i staviš Cat 6A kabl.
Kako to zar nije prvih 12 mes 50%, na box 3, zato sto su i meni usli sa optikom u zgradu pre mesec dana i ja uzimam box 3 sa 150 netom i lepo pise da je 12 mes po 50%, 72 h unazad, HD paket, dodatni stb-i.U bloku 44 su ušli sa optičkim kablovima u zgradu. Danas sam zvao da se prijavim za BOX3 i 150 net i dobio informaciju da dobijam STB jedan osnovni + 3 dodatna za 4400din mesečno, prvih 6 meseci 1din. Uskoro će mi se javiti da zakažu ugradnju, a dok se ne jave, imam pitanje za nekoga kome su priključili optiku, pošto odgovor na to pitanje operater nije znao. Ovih dana renoviram stan, provukao bih kablove od ulaznih vrata do sve četiri sobe, pa me zanima koje kablove da provučem. Pretpostavljam da oni ulaze u stan sa optikom do modema ili nekog uređaja koga bi verovatno montirali iznad ulaznih vrata, e sad šta da razvlačim od tog modema do Receivera koje dobijam za svaki TV? Mrežni kabal? Sada su mi razvučeni koaksijalni kablovi od Radijus Vektora koje ću verovatno morati da povadim. Molim Vas za hitan odgovor. Unapred hvala.
Eh pa da, do juce je to vazilo(a napisali su da vazi do 31.12) sad gledam i nadjem da su napisali sad da je ta akcija vazila do juce i da je sad nova od juce 6 mes po 1 din sto ti kazes da ti je operaterka rekla, strasno, totalna glupost, bas su gejevi.Tako mi je operater rekao na 0800 100 100, pa proveri, a ja ću se svakako detaljnije raspitati kada mi se budu javili.
Ja sam pisao o 50%, bas cu da pogledam sad da li su vratili to.
Drugo, do kada da objasnjavam da nema veze sta ste potpisali, uvek, ali uvek imate pravo da se prebacite na optiku i da nastavite dalje UO.
Aman, jel to tesko zapamtiti?
Daj moderatori stavite to u prvi post a ne stalno , jao zao mi je imam uo necu moci na ftth, da li sad da potpisem jer mi ftth dolazi za par meseci i slicno.
Evo meni istice UO u aprilu 2019, i optiku mi pustaju za najvise mesec dana, dakle 5-6 meseci pred kraj ove UO, potpisem za ftth paket i nastavljam dalje sta je problem tu?
Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk
Dobar si za to momak, nisu me tako oslovljavali bar 10 zadnjih godina, jer niti sam godistem to, niti sam bracnim statusom to, pa cu ti to uzeti za kompliment a ne za ono za sta si ti imao na umu kad si pisao to.Momak, niti sam ja u školi, niti si ti nastavnik pa da mi objašnjavaš šta i kako, niti sam to tražio. Znam da može, pitanje da li mogu ostvariti popust 50 % ili 6 meseci po dinar nebitno, kad imam do kraja ugovora 18 meseci. Sagledaj sad ovo... Mene stari box 3 sa jednim stb-om, Plus paketom, mobilnom tarifom xl, 3g pretplatom i ratom za mobilni uređaj košta mesečno oko 6500 dinara. Ako bih uzimao novi box 3 150/20 sa popustom bi me koštao 3375 dinara mesečno na koje dodajem pretplatu za mobilni od 2000 jer još otplaćujem telefon (po novom omorika 1, samo ne znam šta biva sa 3g pretplatom, jer sam po starom ugovoru bio u obavezi da je plaćam dve godine, a sad uzimam mobilni paket bez te obaveze) + rata 825 din, paket Plus 250 din, što mu mesečno dođe isto nekih 6500 mesečno, ali imam HD kanale i ostale beneficije kao i brži net. Ono što gubim je 100 giga mobilnog neta što i nije strašno. Ako može ovako, sutra ću da podnesem zahtev.
Mislis da nece moci da obicnih Box/VDSL da se samo predje na optiku? (bez novih ugovora i pogodnosti, nego samo da se promeni brzina)Možeš ti da "objašnjavaš" do sutra ali realno mlatiš praznu slamu sve dok ne navedeš bar 5 primera gde su ljudi sa 20+ meseci UO (i još sve sa popustima & dž mesecima) na ugovoru za VDSL "samo nastavili' kad je stigla optika kod njih.
Dobar si za to momak, nisu me tako oslovljavali bar 10 zadnjih godina, jer niti sam godistem to, niti sam bracnim statusom to, pa cu ti to uzeti za kompliment a ne za ono za sta si ti imao na umu kad si pisao to.
U pravu si, ja nisam nastavnik niti sam to ikada zeleo da budem iako mi je otac do penzije bio profa na faxu jednom u BG, ali ja nikad nisam imao takvih pretenzija.
Dalje, kazes znas da moze, ALI pitanje ti je da li mozes da ostvaris popust, mislim da sam ti ipak odgovorio na pitanje.
Svako dobro, samo malo postovanja prema drugoj strani(ne konkretno sada vec uopste u dijalogu na forumu, jer nikad ne znas sa kim se dopisujes) narocito ako zeli da ti pomogne.
Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk
Valjda svako ko potpisuje novi ugovor. Ako ti je istekao ugovor na box 2 i sad hoces box 3 dobices gratis mesece za dinar.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Juce sam zvao call centar i raspitao se. Imam box 2 i ugovor mi istice krajem decembra 2019. Uzeo sam novi ugovor za box 3 i dobio 6 meseci po 1 dinar, porodicni paket, osnovni plus 2 dodatna stb, 72 sata unazad tokom trajanja cele ugovorene obaveze.
Posle 6 meseci placam 2990 din za box 3, internet vdsl 50/8 , fiksni tel i iptv ( osnovni plus porodicni paket).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari