Aleksandar@1389
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.12.2010
- Poena
- 275
uzme se box 2 i uz to 50% na postpaid broj?
Trazi 5 meseci. Ima ranije o tome. Prosli put sam trazio neki benefit veci od onog na sajtu i odobrili su jos 2 dodatna meseca. Jos forumasa ima da su dobili istoTreba za mesec dana da obnovim ugovor za BOX 4, odnosno sada je to BOX 3 + mob.tarifa, jedino što mi nije jasno da li imam pravo na 2-3 meseca po 1 dinar pretplate ili ne. Kontradiktorne su informacije, na brošurama piše da ima tih par pretplata po dinar, na sajtu nije tako, nisam ih još zvao, iću ću u poslovnicu, jednostavno me zanima zvanična informacija u vezi toga. Čisto da pitam da li je neko u skorije vreme obnavljao ugovor i dobio koji mesec za džabaka.
Do 3 moze, ako ti infrastruktura dozvoli.Pozdrav, imam pitanje.
Imam 3 televizora kuci i hteo bih da uzmem box samo ne znam da li mogu da imaju 3 prikljucka?![]()
Tako je, jedan sam od njih sa 5 mes free na box4.
TT
Kad odes na sajt i kazes kupi uredjaj da ti dole pakete koji mogu.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Meni istice box za 20 dana,ne planiram da ga produzavam. Hocu da kevi ostane fiksni pa me zanima sta se i da li se nesto dobija za onu mesecnu pretplatu od 700din? Gledam sajt i nije mi jasno da li ako ostane samo fiksni ideo tih 700din plus koliko potrosi ili ostaju oni minutu besplatni kao da je boks paket u pitanju>>!>
Za pretplatu imas 150 min, posle toga 1 minut se placa 1 dinar. Mozes preneti broj u sbb i za 800 dinara imas 1700 minuta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari