Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Treba za mesec dana da obnovim ugovor za BOX 4, odnosno sada je to BOX 3 + mob.tarifa, jedino što mi nije jasno da li imam pravo na 2-3 meseca po 1 dinar pretplate ili ne. Kontradiktorne su informacije, na brošurama piše da ima tih par pretplata po dinar, na sajtu nije tako, nisam ih još zvao, iću ću u poslovnicu, jednostavno me zanima zvanična informacija u vezi toga. Čisto da pitam da li je neko u skorije vreme obnavljao ugovor i dobio koji mesec za džabaka.

Treba za mesec dana da obnovim ugovor za BOX 4, odnosno sada je to BOX 3 + mob.tarifa, jedino što mi nije jasno da li imam pravo na 2-3 meseca po 1 dinar pretplate ili ne. Kontradiktorne su informacije, na brošurama piše da ima tih par pretplata po dinar, na sajtu nije tako, nisam ih još zvao, iću ću u poslovnicu, jednostavno me zanima zvanična informacija u vezi toga. Čisto da pitam da li je neko u skorije vreme obnavljao ugovor i dobio koji mesec za džabaka.
Trazi 5 meseci. Ima ranije o tome. Prosli put sam trazio neki benefit veci od onog na sajtu i odobrili su jos 2 dodatna meseca. Jos forumasa ima da su dobili isto

Послато са TA-1053 уз помоћ Тапатока

Ima li sanse nesto free za box 2?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Izgleda da ne. Ako uzimam tv ne mogu dobiti nista free. A bolje tv...
Toshiba 48L3663DG za 41000! Mislim da uzimam.

Pozdrav, imam pitanje.

Imam 3 televizora kuci i hteo bih da uzmem box samo ne znam da li mogu da imaju 3 prikljucka? :)

3 ne verujem. Pitaj ih sutra

Prelazim sa boxa 4 ,na box 2 ,vdsl i fiksni .Uzeo bih telefon na 24 rate ,da li onda moram ici na box 3 da dodam mobilni,ili moze i box 2 + rata za tellefon

Kad odes na sajt i kazes kupi uredjaj da ti dole pakete koji mogu.

Ako se uzme samo fiksni plus 50% na pretplatu da li se onda dobijaju besplatni minuti za fiksni telefon?
Vidim pretplata je oko 800din.
Kad je u boxu onda idu besplatni minuti a kad je klot?

Ako mislis na BOX2 fixni + mobilna linija, to vise ne postoji u ponudi. Vec samo ko je ranije koristio taj box2 , sada ga moze koristiti bez UO i placa se 1850. Prijatelj ima taj box i vise puta bio u poslovnici da potpise UO, i sve mu kazu da dodje kasnije i tako vec 3 meseca. Svaki box paket ima fixnu liniju i sadrzi neogranicene besplatne minute.

Kolega je produzio UO na box4 i dobio 3 pretplate za 1 dinar. Ali u 3 puta po 1 dinar mu ulazi i ceo box plus HBO+ paket. Dok meni nudili 3 pretplate po 1 dinar, ali na box3 bez mobilne telefonije i HBO+ . Kako se kome zalomi popust izgleda. :D

Poslednja izmena:
Meni istice box za 20 dana,ne planiram da ga produzavam. Hocu da kevi ostane fiksni pa me zanima sta se i da li se nesto dobija za onu mesecnu pretplatu od 700din? Gledam sajt i nije mi jasno da li ako ostane samo fiksni ideo tih 700din plus koliko potrosi ili ostaju oni minutu besplatni kao da je boks paket u pitanju>>!>

Samo im je trebalo da izgube par miliona korisnika da se neko seti da daju uz pretplatu besplatne minute
Pogledajte šta taj isti naš telekom nudi u Crnoj Gori uz pretplatu za skoro iste pare kao kod nas
gwGMsky.png

i8Pegxi.png

2000 minuta ka njihovim mobilnim brojevima u Crnoj Gori kako se boriš za svakog pretplatnika kad te država neštiti kao kod nas.

U sto ga stiti, opet ta prica ;)

Meni istice box za 20 dana,ne planiram da ga produzavam. Hocu da kevi ostane fiksni pa me zanima sta se i da li se nesto dobija za onu mesecnu pretplatu od 700din? Gledam sajt i nije mi jasno da li ako ostane samo fiksni ideo tih 700din plus koliko potrosi ili ostaju oni minutu besplatni kao da je boks paket u pitanju>>!>

Za pretplatu imas 150 min, posle toga 1 minut se placa 1 dinar. Mozes preneti broj u sbb i za 800 dinara imas 1700 minuta.

Meni je ok. Flat fiksni. U proseku napravim oko 600-700 min. A svi sad imamo dosta minuta na mobu. Ja konkretno nemam ali imam biznis tarifu. Oko 3-4 din minutja svima.

Ма да, сви као нешто зову фиксним па им је потребно да имају флет. Једино што би мтс могао да даје неке минуте према својој мобилној мрежи.
Мислим да ове године нисам ниједном звао са фиксног ... или можда једном кад сам се сетио овога па ајде да не зарђа линија. ;)

600 i nešto kod mene. Isplati se box. Bar meni

Moja tetka napravi preko 1000 min na fiksnom zadnji put mislim da je bilo 1500 minuta.

Ја немам тетку и родбину сличних интересовања па сам из друге приче. Мада све више видим и многе маторце како разговарају мобилним. Ако неко разговара 1000 минута фиксним (само према другој фиксној) а сигурно позове и неки мобилни, онда се више исплате НЕО тарифе.

Kome, matorcima? Neki matorci oko mene ne razmisljaju o internetu, ali TV mora da se ima, a fixni/telefon se podrazumeva.
I onda uzmu Fixni+TV, TV bi ionako placali (jeftinije nego kablovska), a fixni je jeftiniji od Neo tarife onda i to ne bas sitno izadje ukupno.

Ja ne znam kako neki ljudi (ne mislim na tebe, cale) razmisljaju kao samci sve nesto na forumu :) A u stvari ako mogu 2 coveka (koja poznajem) da navedem da ne placaju za ikoga osim sebe mobilni... svaka mi cast.
U tim slucajevima se gleda i 50 dinara.

Nece valjda samo baba da ima Neo, a deda neka se snalazi ;) Nego bi oboje onda morali mobilnu tarifu po 1000+ :) Umesto 2 prepaida, cisto da se nadje, a fixni za razgovore.

Vrh Dno