Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Moze i 20, samo da nije 10, poslacu posle sliku sa rutera da pogledate dal moze 50.
 
To nije po zakonu, jedino ako je MTS predvideo takvu mogućnost i dao odredjeni rok.

Ipak je moguće promeniti/reskinuti Box paket nakon potpisivanja, pod uslovom da još uvek nisu sve usluge aktivirane. Box se smatra realizovanim tek kad su sve usluge aktivirane. Onog trenutka kad je realizovan kompletan paket, više nije moguće poništiti ugovor bez penala. S obzirom da IPTV još uvek nije bio realizovan u tom trenutku (Box 3 - fiksni, mobilni, IPTV), ugovor je poništen i podnet je zahtev za Box 2 (fiksni, mobilni).
 
Svi tableti vrede 2*19e :)
Da li bi mogao da ga prodas za toliko ili da li bi imao koristi od njega - ovo prvo ne, drugo zavisi od tebe.
 
Pa na KP idu za 55-60eur i to malo korišćeni, vrv se nisu polazali.
 
Idu kao "trazena cena", da li se prodaju je nesto skroz drugo :)
 
Uzeti Alcatel Pixi 10 ili Samsung Galaxy E 9.6? Drugi je duplo skuplji od prvog... :)

Sent from mTalk
 
Ako se uzme dva meseca za dinar, ne može kasnije da se uzme telefon? Da li se plaća 3g?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
 
Placa se 3G uz Miks M i L samo, ako se uzima telefon uz Box. Za ostale varijante, ne, barem bi trebalo da je tako, posto tako vazi za mobilne tarife zasebno (Od Miks XL pa navise se ne placa 3G)

Ne moze se uzeti fon ako je uzeta neka druga promocija. Sto i nema bas smisla za Box, jer se uz njega mogu uzeti 2 uredjaja.
 
Ako se uzme dva meseca za dinar, ne može kasnije da se uzme telefon? Da li se plaća 3g?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Zanimljivo pitanje.Ja sam pisao o tome ali u drugoj temi cini mise,nije bitno.
Moguce je uzeti box4 uz 3 pretplate za 1 dinar i telefon,ali tada ide telefon po malorodajnoj ceni.Znci bio sm prisutan u poslovnici kad je lik uzeo box4 uz 3 pretplate za 1 dinar,i barem 10 puta je ponovio da placa 3 pretpate po dinar,ona potvrdjuje da da.Ali odmah krecu 24 rate za telefon od 1100 dinara mescno.Meni to nije jasno bilo,u pitanju je bio SAMSUNG GALAXY J3 .Onda su mi u telekomu objasnili da moze.Znaci covek uzeo tri pretplate po dinar i placa telefon po punoj ceni.Sta je on dobio,o povljacsenoj ceni dobija telefon za 20400,ali nema 10500 kroz akciju 3 pretplate za dinar.On odlucio da placa punu cenu 26400- 10500 bonusa,ukupno ga izadje telefon 15900 din.Ustedeo 4600 taman za 3g pretplatu koja mora da se placa.
Znaci kolega trebalo bi da mozes da uzmes telefon kasnije ali uz punu cenu telefona.Dali se to tebi isplati na 2 meseca za dinar,to ces vec da izracunas.
Isplati se uzeti tefon uz box 4 uz tri pretplate a telefon po punoj ceni,gde god je razlika izmedju povlascene cene i maloprodajne manja od 8000.Jel ako nista drugo usicari se ta 3g pretplata,ili vise a ima dosta telefona gde se to isplati.
 
Poslednja izmena:
To je nesto drugo :)

3G pretplatu valjda i tada placa?
 
Placa se i tada krastavac.Ali ko je bas resio da uzme telefon,mozde da ustedi oko 5000 din,gore dole.Lepa je to cifra kad vec uzimas telefon,a mozes da biras.
 
Npr. Ja sam pitso za p9lite i rekoše da mu je cena 39k na 24 rate, a gledam na sajtu uz box 3 je 29k pa zato pitam.... Verovatno su mi ponudili uređaj na 24 rate bez obaveze...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
 
ako uzimate paket sa 50% popusta ne mora da se placa 3G, ali ako je prije bio ukljucen mora da se deaktivira pozivom call centra
mene su proslu godinu naplacivali 3g jer me nisu upoznali sa tim da moram da ga deaktiviram ....sad cekam da istekne ugovor pa ćemo se pozdraviti radi tih 1200 koliko su mi oteli
kao korisnuku od 1999.god
 
Iako se telefonska linija vodila na pokojnom ocu, juče sam potpisao ugovor za box paket, spojio telefon, net i tv, što mi je do sad bilo razdvojeno. Samo je bilo potrebno da potpišem izjavu da mi je otac umro. Možda će nekom koristiti ova informacija.
By te way, uzeo sam i tablet - Alcatel od 10 inča. Lepo radi, dobar ekran, mana je što aplikacije ne mogu da se instaliraju na sd karticu.

Послато са 8079 уз помоћ Тапатока
 
Samo izjava, nije potreban dokaz?
 
To je propust, ne bi smeli da ti daju tako nesto, ako vec u sistemu ne postoji da je osoba preminula.
 
Da li neko moze da pomogne - na ZTE modemu koji daju uz Box 4 (50/2), da li jos neko ima problema sa LAN 2 portom? Jednostavno nema protoka preko istog. Vidim u uputstvu da je taj port predodredjen za neki telefon? Hvala unapred

Sent from my E39 using Tapatalk
Preodredjen je za IPTV................... .
 
Poslednja izmena:
Mozes vrlo lako da namestis i da ti na lan 2 baca net, naravno ako ti treba 3 lan porta sa netom, ali je po meni to previse kablova po kuci...
 
Zna li neko pouzdanije šta se dešava sa opcijom za neograničen fiksni, jel ukinuta za nove korisnike, postojećim ostaje sve kako jeste, ili?
 
Kako su me uhvatili na frku. Došli ovi iz teledirekta jos pre 2 meseca da potpišem novi ugovor pošto sam tad već par meseci bio bez ugovora. I kao moraš potpisati i ja kao dobro. Znači da nisam potpisao sad bih imao neograničen fiksni. Ja ga ne koristim, a mama se sigurno uklapa u tih 150min, al opet za nauk, ništa ne raditi na frku.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
 
Teledirekt nedeljom donosi ugovore na kućnu adresu. Baš su očajni.
Sent from Tunguzija.
 
Nazad
Vrh Dno