Novitet je da u okrobru startuje MTS Antena Tv,pay Dvb-T2 kanali.Ne znam da li je istina, ali lik koji radi u Telekomu, obavestio me je da se uskoro pripremaju "noviteti". E sad, sta to znaci, ostaje nam da nagadjamo.
Da li je upoznat neko s ovom informacijom ili je nacuo slicnu vest?
Ja videh jutros, oba su 10 incha. Alcatel Pixi i Lenovo IdeaPad MIIX 300. Ja ih zvao da pitam hoće li biti u ponudi neki tableti od 7, 8 incha i kao i uvek ništa ne znaju, kada bude pojaviće se na sajtu. Ovi modeli idu samo uz box. Ranije je moglo uz kućni internet tj ADSL, ali izgleda da toga više nema.
Ovde će se pojaviti sva dalja obaveštenja:Unapredjuje se neki sistem, ima vest na sajtu. A sta to nama znaci who knows![]()
Bice tableta uz box,ali moraces da pricekas
Ти можеш да будеш без уговора колико хоћеш.. Кад изађе за таблет или шта год ти потпишеш и ето..
Makarena?Ne znam da li je istina, ali lik koji radi u Telekomu, obavestio me je da se uskoro pripremaju "noviteti". E sad, sta to znaci, ostaje nam da nagadjamo.
Da li je upoznat neko s ovom informacijom ili je nacuo slicnu vest?
Makarena?
To je dobra ideja, videću, da li onda ima neke razlike u ceni, između ta dva i kolika je ...
Pa novi Boxevi su skuplji od starihAlfaunits, hvala i tebi na sugestijama. Ne želim brži internet 10 mbit, sasvim dovoljno. Zašto misliš, da je neisplativo da uzimam novi box. Nemam alternativu, koja je još crnja, jer nije neki veći centar u pitanju. Videću, ako mogu da ostanem, bez ugovora, pa kad bude tablet, da ponovo budemo pod ugovorom. Kupovina tableta, mi je sada nedostižna
Иста цена је и без УО и са.. Тако је мени било скоро годину дана сам био без УО..Da, nažalost, umesto, da bude jeftinije, ono skuplje. Mada, ne znam, zašto i imam taj fiksni, pored skajpa
Hvala, vam što ste se osvrnuli na ove moje muke po telekomu. Dobro, je da sad znam, šta treba da pitam
Nadam se samo, da internet, odnosno taj boks, kad je bez ugovora, nije skuplji ili bar nije mnogo skuplji, od onog sa ugovorom
Ovaj stari je isto.
Novi je 100din skuplji bez UO.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari