Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Nije to poredjenje, nebo i zemlja su.
Nego cisto da se zna sta se radi u svetu po pitanju interneta. Za razliku od UniFi-a koji ubije etar :( (j**** im UniFi, od kako su ga pustili wireless nam je u rasulu u zgradi)

Барем нешто корисно има за разлику од mts-a.. А поређење ти је тотално бесмислено.. Ајд да си рекао нешто за хрв, цг, Босну и слично али Кореа брате.. Јеси реалан? Кога боли ћошак шта у кореи има кад нисмо ни близу физички а тек по услугама смо много далеко...

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ма јасно ми је све.. 6 година сам био у mts-u (прво само нет а после бокс) и када сам прешао на sbb прогледао сам и схватио шта је интернет и ТВ уствари.

Ja obratno, od kako sam u MTSu (i placan 3x manje trenutno za duplo vise od min. paketa u SjBBu, ali OK nemaju svi OSI popust), progledao sam, nijedna reklamacija za 5 godina, osim pri pustanju VDSLa u rad.

Sto se Koreje tice, nije poredjenje, samo pricam kako radi. SBB moze tu i tamo biti koristan, ali UniFi signal je trenutno prilicno slab a samo gusi ostalima. Umesto da postave jedan veeeeliki AP za blok/dva, ali ovako im drugi placaju struju :D

Ne znam da li je istina, ali lik koji radi u Telekomu, obavestio me je da se uskoro pripremaju "noviteti". E sad, sta to znaci, ostaje nam da nagadjamo.

Da li je upoznat neko s ovom informacijom ili je nacuo slicnu vest?

Ne znam na kakve epohalne novitete misle, ali dok ne modernizuju infrastrukturu, ništa značajno ne mogu da ponude. Najveći broj korisnika možeda ide na maksimum 10mbps dl uz IPTV, a to je i više nego mizerna brzina za 2016. godinu.

Unapredjuje se neki sistem, ima vest na sajtu. A sta to nama znaci who knows :)

Шта ми значе новитети кад им је 90% стара инфраструктура и код мене нема шансе да извуче ништа преко 10 mbps + ТВ.. И то сам имао 5 година уз много прекида, сецкања, губљења итд а плаћам исто као неко ко има vdsl 50mbps. Па шта сам ја гори од њега осим што немам техничке могућности.. Углавном округло 26 кућа у 1км око моје су прешли на sbb са adal-a.. Паметном доста..

Ne znam da li je istina, ali lik koji radi u Telekomu, obavestio me je da se uskoro pripremaju "noviteti". E sad, sta to znaci, ostaje nam da nagadjamo.

Da li je upoznat neko s ovom informacijom ili je nacuo slicnu vest?
Novitet je da u okrobru startuje MTS Antena Tv,pay Dvb-T2 kanali.

Ja videh jutros, oba su 10 incha. Alcatel Pixi i Lenovo IdeaPad MIIX 300. Ja ih zvao da pitam hoće li biti u ponudi neki tableti od 7, 8 incha i kao i uvek ništa ne znaju, kada bude pojaviće se na sajtu. Ovi modeli idu samo uz box. Ranije je moglo uz kućni internet tj ADSL, ali izgleda da toga više nema.

Molim, ako iko bude imao neku novost oko tableta, pogotovo za box, jer ću produžiti ugovor , za internet i fiksni. Telekom mi je najbolji, pored mizernih vajerles provajdera

Na sajtu, nema ništa za tablete, osim neke tesle, za kućni internet, ako se ne varam

Ko zna kada će obnoviti sajt, ako neko bude znao, da li će i kakvi tableti za 1 dinar biti, molim da podeli saznanja

Poslednja izmena:
Uz Box nije planiram nijedan tablet za 1rsd skoro. Cak i oni mizeraj za koje treba da plate da ih uzmemo :)

A šta je sa tim pixi tabletom, ne bi li on trebao biti jeftiniji model ?

Nisu fer, da ne nude baš ništa, a pre je bilo i tesla i lenova ...

Kakve sam kurate sreće, opet ostadoh kratkih rukava. A to mi je bila jedina nada da dođem do kakvog takvog tableta

Poslednja izmena:
Taj pixi od 10" bio u decembru 9000,sad kao malo jeftiniji,za 200 din mesecno je to lepa cena.Bice tableta uz box,ali moraces da pricekas.Komplikovane su im procedure za nabavku svega pa i tableta.Pogotovo ce biti oko nove godine kao uvek. :D

Zanimljivo.....
Moja sestra je uzela taj pixi tablet i mogu vam reci da solidno radi. Nije sad nesto Bog zna sta ali je ok sasvim...

Bice tableta uz box,ali moraces da pricekas

Problem je u tome, što ugovor ističe u septembru

I prošli put sam izvisio za tablet, za njihove nekoordinacije. A i cena sirotinjskog interneta, nije se menjala 3-4 godine (mislim na smanjenje)

Inernet i telefon sa besplatnim fiksnim minutima su bili 2000, a sada će biti 2100 i nešto dinara. Baš su mi se sad zgadili i telekom i moja "srećna zvezda"

Poslednja izmena:
Ти можеш да будеш без уговора колико хоћеш.. Кад изађе за таблет или шта год ти потпишеш и ето..

Tvoj stari ugovor ne moras da menjas i ne moras novi potpisivati, sve dok ne zelis to zbog nove cene ili tableta. Tebi ostaje stara cena i posle UO (mislim da to nisu uvukli u Ugovor za tvoj Box na vreme, pa nema menjanje sada)

Samim tim, nebitno je kada ti istice, sacekaj, u sustini sem ako ne zelis brzi internet, BUKVALNO je neisplativo da uzimas novi Box.

Ти можеш да будеш без уговора колико хоћеш.. Кад изађе за таблет или шта год ти потпишеш и ето..

To je dobra ideja, videću, da li onda ima neke razlike u ceni, između ta dva i kolika je ...

Hvala u svakom slučaju

Alfaunits, hvala i tebi na sugestijama. Ne želim brži internet 10 mbit, sasvim dovoljno. Zašto misliš, da je neisplativo da uzimam novi box. Nemam alternativu, koja je još crnja, jer nije neki veći centar u pitanju. Videću, ako mogu da ostanem, bez ugovora, pa kad bude tablet, da ponovo budemo pod ugovorom. Kupovina tableta, mi je sada nedostižna

Poslednja izmena:
To je dobra ideja, videću, da li onda ima neke razlike u ceni, između ta dva i kolika je ...

Novi box2 ti je skuplji od starog 150din,i nemas besplatne neogranicene minute prema fixnoj telefoniji(samo 150min su beplatni,preko toga se placa).Pa sto ti rece alfa sedi na starom box paketu,dok ne iskrsne neto povoljno ili dodje tablet za dinar.

Poslednja izmena:
Alfaunits, hvala i tebi na sugestijama. Ne želim brži internet 10 mbit, sasvim dovoljno. Zašto misliš, da je neisplativo da uzimam novi box. Nemam alternativu, koja je još crnja, jer nije neki veći centar u pitanju. Videću, ako mogu da ostanem, bez ugovora, pa kad bude tablet, da ponovo budemo pod ugovorom. Kupovina tableta, mi je sada nedostižna
Pa novi Boxevi su skuplji od starih :) I nema vise neograniceno razgovora u fiksnoj.

Da, nažalost, umesto, da bude jeftinije, ono skuplje. Mada, ne znam, zašto i imam taj fiksni, pored skajpa

Hvala, vam što ste se osvrnuli na ove moje muke po telekomu. Dobro, je da sad znam, šta treba da pitam

Nadam se samo, da internet, odnosno taj boks, kad je bez ugovora, nije skuplji ili bar nije mnogo skuplji, od onog sa ugovorom

Ovaj stari je isto.
Novi je 100din skuplji bez UO.

Da, nažalost, umesto, da bude jeftinije, ono skuplje. Mada, ne znam, zašto i imam taj fiksni, pored skajpa

Hvala, vam što ste se osvrnuli na ove moje muke po telekomu. Dobro, je da sad znam, šta treba da pitam

Nadam se samo, da internet, odnosno taj boks, kad je bez ugovora, nije skuplji ili bar nije mnogo skuplji, od onog sa ugovorom
Иста цена је и без УО и са.. Тако је мени било скоро годину дана сам био без УО..

Vrh Dno