zholinho
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.12.2010
- Poena
- 275
Danas mi došao kući čovek iz MTS-a, da popričamo, pošto mi je box ugovor istekao pre 3 ili 4 meseca. Počeo je priču, vidim da ste redovan platiša, i došli smo da Vas nagradimo. Izneo on tu meni ponudu, međutim u toku priče skontao je da sam prilično informisan (zahvaljujući benchmark zajednici), tako da nije puno palamudio. Uglavnom predstavio mi je nove BOX pakete. Prvo što sam mu rekao, znači ukida se neograničen broj minuta u fiksnoj telefoniji. On mi kaže navodno to nikad nije bilo baš neograničeno bla bla. Drugo, pita me jel hoćeš da ti stiže račun na ovu adresu, ja mu kažem da meni stiže elektronski račun, da sam papirni odjavio. On me gleda i kaže, ti si prvi moj korisnik koji je to uradio, čak ni ja to nisam uradio. I od tog trenutka kao da je krenuo neku drugu priču, tipa kao da je shvatio da ne može baš da me farba. Pitao sam ga da li imam mogućnost da ne potpišem ugovor i da nastavim ovako bez ugovora, rekao je da ne može pošto gase stare pakete. Uglavnom izabrao sam tu šta sam hteo, krenuo sam da ga ispitujem oko tehničkih stvari, onda mi je rekao da ne zna, pošto je on pravnik, da se obratim tehničkoj službi za neka pitanja. Uglavnom dve stvari mi je rekao, da ne uzimam tablete uz box, i da ne uzimam novu opremu.
Tako da smo napravili zahtev, za 10-15 dana će mi doneti ugovor kući da potpišem. I rekao mi je još, pročitaj ugovor pre potpisivanja, nemoj samo odmah da potpišeš.
Na kraju kaže, niko mi nije dosad postavio ta pitanja kao ti. Pošto mislim da nisam pitao ništa spektakularno, dolazim do zaključka koja je tuga kod nas u zemlji, ljudi su totalno neinformisani, i može maltene da im uvališ bilo šta, uz telefon za "dinar".
Edit: Da, pitao sam još, da li postoji šansa da mi uključe gledanje TV-a preko neta, pošto koliko znam, za to moraš da pređeš na novu platformu. Rekao mi je da pozovem servis, možda može to da se uključi i ovako, a ako ne može, onda ako mi baš to treba da pređem na novu platformu. Nešto mi previše savetuje da ne menjam
Tako da smo napravili zahtev, za 10-15 dana će mi doneti ugovor kući da potpišem. I rekao mi je još, pročitaj ugovor pre potpisivanja, nemoj samo odmah da potpišeš.
Na kraju kaže, niko mi nije dosad postavio ta pitanja kao ti. Pošto mislim da nisam pitao ništa spektakularno, dolazim do zaključka koja je tuga kod nas u zemlji, ljudi su totalno neinformisani, i može maltene da im uvališ bilo šta, uz telefon za "dinar".
Edit: Da, pitao sam još, da li postoji šansa da mi uključe gledanje TV-a preko neta, pošto koliko znam, za to moraš da pređeš na novu platformu. Rekao mi je da pozovem servis, možda može to da se uključi i ovako, a ako ne može, onda ako mi baš to treba da pređem na novu platformu. Nešto mi previše savetuje da ne menjam
Poslednja izmena: