A,muharike?Ebala ih AgroTV.
To se inače zove vdsl,preko tih zadnjih metara bakra idu paketi kao i do sada sto je bilo i naravno da sa tim paketima mozes da otvaraš 4k kanale,ne naše nego tuđe ,recimo Netflix.Ko kaze da ne vode racuna o korisnicima,evo modernizacije.Ali mi se cini da cemo je debelo platiti
http://mondo.rs/a913062/Mob-IT/Vest...dernizacija-fiksne-telefonije-i-4K-video.html
A,muharike?
Ako samo zelis promeniti paket, da.
Ako ces uzeti novi ugovor, mozes 3 meseca ranije.
Ali mislim da ovom prilikom ne mozes uopste promeniti na Box 2 samo, jer ti imas stari Box 4 verovatno. Ne verujem da daju da se menja na "stare" pakete, bez obzira sto si trenutno na starom.
Mozes do 3 meseca pred istek potpisati novi ugovor, znaci i odmah mozes preci.Imam Stari Box4 koji mi istice, i hocu da potpisem Novi ugovor za novi Box2 Fix/mobilni na dve godine, sad me zanjima da li moram da cekam poslednji dan da promenim box i predjem na box2?
Ja ovo itekako ocekujem u kuci! Samo sto tehnicki za IPTV to nije moguce uopste, neophodan je jos jedan STB, ili drugaciji STB (sa vise izlaza i razlicitim tunerima)Tako je kod svih, nisi valjda mislio da možeš (na deset različitih uredjaja) za jednu pretplatu da gledaš različite programe...
Kapitalizam...
Biće, ali u Srbiji godine 202..Ja ovo itekako ocekujem u kuci!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari