Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ja mislim da ste otisli u debeli off.

My Samsung S6 sent this

Ko kaze da ne vode racuna o korisnicima,evo modernizacije.Ali mi se cini da cemo je debelo platiti :D

http://mondo.rs/a913062/Mob-IT/Vest...dernizacija-fiksne-telefonije-i-4K-video.html
To se inače zove vdsl,preko tih zadnjih metara bakra idu paketi kao i do sada sto je bilo i naravno da sa tim paketima mozes da otvaraš 4k kanale,ne naše nego tuđe ,recimo Netflix.
Verovatno će im kinezi prodati novije iptv boksove/platformu ,sa novim mogucnostima i softverom da mozes sam da napraviš svoju listu kanala.

Poslednja izmena:

Zemljoradnik 2: Ne, ne, prijatelju moj... ja sam se te napasti oslobodio.
Zemljoradnik 1: A jel' i dalje okopavaš kukuruz?
Zemljoradnik 2: Ne, ne prijatelju moj... ja sam se motike rešio.
Zemljoradnik 1: A kako postižeš viši prinos kukuruza?
Zemljoradnik 2: Što manje korova - više kukuruza!

:D:wave:

Poslednja izmena:
Nadam se da nisam pogresio temu? Jel zna neko kako da iskljucim one dodatne kanale sto sam se prijavio tipa HBO itd.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pozovi korisnicki servis i trazi da ih iskljuce iz pretplate.

Pozoves cc,ili odes do poslovnice.Sigurnije do poslovnice jel dobijes papir da si odjavio uslugu.

Послато са Lenovo P1a42 уз помоћ Тапатока

Vazi, sutra idem do poslovnice najsigurnije.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nije neophodno pogotovo zato sto se razgovori snimaju ;)

Uvek je funkcionisalo i najregularnije skinu pretplatu. Mozes da proveris i tako sto onda nemas pristup tim kanalima :)

Može i mail korisničkom preko njihovog webmaila.
Sent from Lumia 535 using Tapatalk.

Imam Box 4 ugovor mi istice krajem meseca, zanjima me da li neko zna da li moram da cekam poslednji dan da bih preso na Box 2?

Ako samo zelis promeniti paket, da.
Ako ces uzeti novi ugovor, mozes 3 meseca ranije.

Ali mislim da ovom prilikom ne mozes uopste promeniti na Box 2 samo, jer ti imas stari Box 4 verovatno. Ne verujem da daju da se menja na "stare" pakete, bez obzira sto si trenutno na starom.

Ako samo zelis promeniti paket, da.
Ako ces uzeti novi ugovor, mozes 3 meseca ranije.

Ali mislim da ovom prilikom ne mozes uopste promeniti na Box 2 samo, jer ti imas stari Box 4 verovatno. Ne verujem da daju da se menja na "stare" pakete, bez obzira sto si trenutno na starom.

Imam Stari Box4 koji mi istice, i hocu da potpisem Novi ugovor za novi Box2 Fix/mobilni na dve godine, sad me zanjima da li moram da cekam poslednji dan da promenim box i predjem na box2?

... da li se dobija mobilni uz ovaj paket net+fiksni+tv+mobilni ? i da moze na svaki tv razlicit kanal da se gleda posto pre nije bilo cini mi se? nesto ne mogu da dobijem korisnicki servis...

Za dinar ih nema.
Pa svaki STB se vezuje za po jedan TV.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

u prevodu sva 3 tv-a moraju da gledaju isti kanal :vomit:

pa imam kablovsku po 1033 din i na tri gledam razlicito

Da, imaš kablove, neki osnovni paket analognih i free digitalnih kanala. Nemaš STB box (ili karticu) za digitalne kanale koji se plaćaju.

Imam Stari Box4 koji mi istice, i hocu da potpisem Novi ugovor za novi Box2 Fix/mobilni na dve godine, sad me zanjima da li moram da cekam poslednji dan da promenim box i predjem na box2?
Mozes do 3 meseca pred istek potpisati novi ugovor, znaci i odmah mozes preci.
I uvek mozes na veci paket preci tokom UO, ne mozes se vratiti na manji posle.

Tako je kod svih, nisi valjda mislio da možeš (na deset različitih uredjaja) za jednu pretplatu da gledaš različite programe...
Kapitalizam...
Ja ovo itekako ocekujem u kuci! Samo sto tehnicki za IPTV to nije moguce uopste, neophodan je jos jedan STB, ili drugaciji STB (sa vise izlaza i razlicitim tunerima)

Шта фали да се користи кабловска варијанта и откључани дигитални канали? Преко тлф парице свакако мора СТБ по телевизору и неће да се промени ни 202.. осим ако се нешто не уради по питању нове технологије.

Neki su najavljivali da će uz račune stići obaveštenje da se za stare box pakete ukidaju minuti u mreži uz Eračun ništa nije stiglo....

Polako, ako zele da to bude tokom avgusta, imaju ceo jul da najave ;) (30 dana mora unapred)

Planiram ja uskoro da uzmem MTX Box 4.Pošto SBB ne daje pogodnosti za stare korisnike,otkazaću ih i preći na MTS BOX.
Interesuje me jel su im brzine inteneta stvarno onakve kakve pisu,umeo bi 50 mbit/s .

Sent from my SM-J500F using Tapatalk

Корисник сам старог Бокс4 пакета, истекла уговорена обавеза пре пола године...
Пре месец ипо дана дошао лик из Теледиректа да ме убеђује и ја пустим да ме убеди (јер немам ни боље ни повољније на другом месту). Потпишемо некакав предуговор или захтев за уговор, бокс4 за 3899 динара, три месеца гратис... и ништа... Одем данас то МТС-а да видим зашто нема уговора и изгубим сат времена док је службеница послала захтев Теледиректу за укидање предуговора и док су јој ови одобрили и одговорили. Узе ми она податке и рече да чекам док ме не контактирају, сад сам као код њих поднео захтев и неће то трајати месец ипо дана. Гледам, слушам и не верујем ко ту кога за*ебава... И тако... и даље чекам потписивање уговора...

Ja sam imao identičnu situaciju i čekao sam 2 nedelje da mi Teledirekt pošalje ugovor. I na kraju doneli.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Jazo, ako imas uslove za VDSL (neophodno je za 50/2 i 100/2), imaces stvarno 50/2 ili 100/2, sta god uzmes. (+/- koji %, moze se desiti da ne radi bas full 50/2 recimo).

Nazad
Vrh Dno