Koja ti je verzija softvera posle tog apdejta,jer pre jedno mesec dana je bio jedan apdejt pa me zanima da nije to taj ...?I kod mene 🙂 bilo pre neki dan pa bio update, posle nestalo i sad opet...
Pazi nisam te za dzabe pitao koja je kod tebe verzija!Kod mene nema tog apdejta o kome ti pricas, pa je gotovo sigurno da je kod tebe onaj od pre mesec dana - samo malo sa zakasnjenjem!😉Imaš opet novi... Samo ga restarting i sve je ok posle
Super box sam uzeo 2014 u Oktobru sa android telefonom na 24 rate.
3 pitanja za znalce:
- Da li mogu da odem sada u poslovnicu i potpisem opet na 24 meseca, a u isto vreme uzmem jos jedan telefon na rate (ostalo mi jos 5 rata na telefonu koji sam uzeo pri potpisivanju u 2014oj - ide caletu rodendan, a jos fura N95 😀 )
- Video sam da postoje novi risiveri za TV (izgleda kao neki novi interfejs - meni je trenutno onaj stari obican - plava lista kanala). Da li ce mi dozvoliti da im vratim ovaj stari HD risiver i uzmem novi?
- Da li novi risiver moze da se poveze direktno sa LG smart TVom da mogu da koristim Magic remote umesto upravljaca koj dolazi od mtsa?
Udji u podešavanja routera i namesti konekciju na Always on.Treba mi pomoc.
Boks 4 paket.
Kad se ugasi racunar ugasi se i WIFI???
Kako ovo namestiti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari