Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Kako ne može?
Zar valjda nije pravilo da box paket možeš da menjaš sve dok ide paket na gore?

Mozes box->box, ne mozes xDSL+fix+mob+tv da prebacis u Box/SuperBox ako si uzeo uredjaj uz bilo koji od ovih paketa.
Mozes obican UO prebaciti na Box, ali ne ako je promotivni. Ne moze ni onih 5 meseci po dinar da se prebaci u SuperBox za xDSL.

Uzeo sam ko ****** VDSL odmah cim su mi pustili prosle god. sa tabletom za dinar. I sada ne mogu da predjem na super box zbog tableta, tako mi zena kaze danas. Da li je neko uspeo natezanjem preko korisnickog servisa ili maila da to izgura? Vredi li se cimati?

Moze ja sam pisao molbu za super box i ako sam uzeo tablet za 1din,stime sto sam se odrekao 3 meseca po 1din.Dobio napismeno na kućnu adresu da je odobreno. Srecno

Poslednja izmena:
Mozes box->box, ne mozes xDSL+fix+mob+tv da prebacis u Box/SuperBox ako si uzeo uredjaj uz bilo koji od ovih paketa.
Mozes obican UO prebaciti na Box, ali ne ako je promotivni. Ne moze ni onih 5 meseci po dinar da se prebaci u SuperBox za xDSL.
Okej, hvala na objašnjenju...

Imam jedno pitanje. Juče sam prešao na superbox. Kad se ulogujem na mts.rs kod interneta mi stoji da nemam ugovornu obavezu, tj. da koristim Net50 paket, a kod boxa stoji da imam ugovornu obavezu ali za Box 3... Jel još nekome ovako?

28CNQwk.png c37BuuA.png

Bojim se da ne ispadne račun nenormalan? :D

Hvala.

Odvojice ti ovih prvih ,8 dana boxa ,pa onda ide super box ,ispasce nesto skuple.

Šta li će da odvoje... Imao sam box4, sad imam superbox... Nisu normalni. A 3 meseca po dinar?

3 meseca po dinar bi trebalo da vaze tek od 1. (kako bi bilo puna 3 kalendarska meseca, a ne da je jedan bude polumesec)

BTW, koji grad/deo?

Питао човека шта ми је чинити за бокс јер ми је одавно истекао уговор.. Каже лик(из пословнице) искрено ти кажем ако ти одговара то ћути и цепај без УО..

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Da li se 3 meseca po 1 dinar za super box dobija ako se prelazi sa postojećeg box-a ili to važi samo za nove korisnike?

Meni je na Box4 istekao ugovor, plaćao sam 3200 mesečno al nisam bio pod ugovornom obavezom (možda oni to i smatraju pod UO, al mogao sam da odjavim kad hoću). Inače, živim u Bujanovcu, videh da je neko pitao. Koliko ću onda da platim ovaj mesec, 5000-6000 (700 telefon, 1700 internet, 1200 iptv i koliko plus telefon?)???

Evo brzine dok je uključena Arena 1 HD: http://www.speedtest.net/result/5237734075.png
A evo brzine kad je uključena Arena 1 (na kanalu 300): http://www.speedtest.net/result/5237737974.png
Evo i kada se isključi IPTV na plavo dugme: http://www.speedtest.net/result/5237742511.png

Ne znam zašto je ping takav, treba li da bude bolji? Mogu li nešto da uradim povodom pinga?

Нема то везе, теби је и даље исти пакет само немаш УО, исто плаћаш исто све.. Мени је тако већ годину дана..

Mali info za sve. 3G pretplata se placa kada se uzima telefon uz box, iako su prvo u jednoj poslovnici rekli da se ne placa, samo postpaid paketi, kada je doslo vreme da se uzme telefon u drugoj poslovnici su rekli da se ipak placa, bez obzira da li je 3G/4G telefon. Takodje sam dobio info da ce biti neke promene u boxu (ko je u mogucnosti da se poveca brzina interneta, veci broj minuta...), ali ce i cena biti razlicita. Na pitanje kada ce doci do promene, rekli su da ne znaju, mozda za mesec, dva, tri.

Meni je lik rekao da moze da iskljuci tu 3g pretplatu.. Krenuo da iskljuci, video da je nemam i rekao sve je ok. Znaci moze da se iskljuci to placanje nicega :)

Koliko traje popust na eRacun(dobijanje racuna na mail)?
Vidim da mi na zadnjem racunu nije umanjen iznos...

Ako si skoro uzeo, samo jedan mesec. AKo si uzeo prvih 2-3 meseca onda je 6 meseci.
Ako se menja nesto na racunu, gubi se popust, pa ako si imao 6 meseci i trebalo je i ovog meseca, moras pozvati da isprave.

Dugo sam vodio borbu sa njima, i pitao se zašto u Gospodar Jevremovoj ne može veća brina od 10. Elem, pre par dana istekli ugovori za net i tv, i odmah zovu da jave da su omogućili i to super box https://www.mts.rs/privatni/box/Box4/super-box , pa eto lepo...
Čak i ne mora da se ide u poslovnicu sve šalju na adresu, novi modem, ugovor. :)

Poslednja izmena:
Odavno ne mora u poslovnicu, samo je nama u centru zgodnije tako (nisu uopste guzve sada, barem u Knezu, a ides kad hoces, ne moras da brines kada ce doci kurir i kada ce vratiti ugovor i pustiti u rad modem :))

Meni nesto kaze da ti ranije nisu davali, ja ne znam da je kod nas dodavan bilo koji isturen stepen. Ali barem najzad mozes normalan net imati :)

Ako uzmes, javi podatke iz modema, ako ne budu iz basne, znaci da je i ranije moglo sa nekog postojeceg IS.

Super box sam uzeo 2014 u Oktobru sa android telefonom na 24 rate.

3 pitanja za znalce:

• Da li mogu da odem sada u poslovnicu i potpisem opet na 24 meseca, a u isto vreme uzmem jos jedan telefon na rate (ostalo mi jos 5 rata na telefonu koji sam uzeo pri potpisivanju u 2014oj - ide caletu rodendan, a jos fura N95 :D )
  • Video sam da postoje novi risiveri za TV (izgleda kao neki novi interfejs - meni je trenutno onaj stari obican - plava lista kanala). Da li ce mi dozvoliti da im vratim ovaj stari HD risiver i uzmem novi?
  • Da li novi risiver moze da se poveze direktno sa LG smart TVom da mogu da koristim Magic remote umesto upravljaca koj dolazi od mtsa?

Poslednja izmena:
1. Mogao si odmah, uz Box mogu 2 uredjaja.
2. Da. Verovatno ce i traziti sami.
3. Ne znam :) Sta je TV :D

Hvala alfa :D

Jel radi taj novi risiver brze od starog? Interfejs na starom je uvek bio spor u odzivu, i ako mi je net solidan (45 down / 1.7 up u proseku, odlican ping)

Poslednja izmena:
Sta mu dodje sifra za kupovinu? Kako da vidim koja je?

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Jel misliš na iptv ?

Da, al nasao sam umedjuvremenu u podesavanjima...

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Hvala alfa :D

Jel radi taj novi risiver brze od starog? Interfejs na starom je uvek bio spor u odzivu, i ako mi je net solidan (45 down / 1.7 up u proseku, odlican ping)
Баш доста бржи.. Ја скоро прешао на нови са старог, нет ми је 10 ал без обзира на то је и даље брз..

Ceo dan mi na IPTV-u izbacuje "Usluga je trenutno nedostupna Šifra 10000"... Nema prekida al moram stalno da stisnem ok da se to izgubi... Zna li neko u čemu je problem?

I kod mene :) bilo pre neki dan pa bio update, posle nestalo i sad opet...

Kako se pokreće taj update? ne pamtim kad sam gasio iptv (sigurno ne 15 dana), odradi li se sam update dok radi?

Restart opreme.

Послато са LG-H320 уз помоћ Тапатока

Vrh Dno