banexbanex
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.11.2012
- Poena
- 305
A ja ponavljam: koliko njih koji imaju mogucnost za SBB/RV... nemaju mogucnost za VDSL? I koliko njih koji samo imaju mogucnost za ADSL ima mogucnost za vece brzine kod drugih providera?
Nadjite tu cifru... i shvaticete koliko nema smisla bilo kakvo kukanje na TS.
TO nije branjenje TS-a, to je prosto stanje u zemlji. Niko nece ulagati u manja podrucja sem njih. ONI su subvencionisali ADSL/VDSL u delovima gde SBB nece ni pomisljati na kroci.
Niste vi kroz ko zna kakve cifre za telefon, jer kada je postavljan telefon po tim cenama nije ni postojao DSL. To ih ne opravdava za taj deo (sto je toliko placano a ostaje u njihovom vlasnitsvu), ali ne opravdava ni ovo drugo vas da kukate stalno na MTS, kada se drugi jos manje trude.
TS se stvarno i trudi da sto vise ljudi moze obican internet da ima barem, i ipak dosta brzo siri mrezi za VDSL (to sto je nekome to presporo, jer sve dok njemu ne daju, nije dovoljno, je nebitno i nije isto).
Budite srecni za nesto sto stvarno nije lose kod TSa! Nemojte samo da kukate jer je drzavni i ne svidja vam se to. Ima mnogo pravih stvari za koje treba kod njih kukati, ali internet NIJE ni blizu medju njima!
Čekaj, taj ko ima uslov za SBB njemu VDSL i ne treba. Ja ih ne napadam, svi oni imaju svoje pozitivne i negativne strane što naravno, jači lokalni distributeri koriste (pozitivne stvari od jednih i drugih). Ali su hendikepirani zbog fiksne linije i mobilne kartice koja uvek pravi prevagu na stranu mts-a i dok je tako ja ću biti njihov verni pretplatnik. Ali ako nešto ne valja, a ne valja, onda ima i da se kaže. Ako ti u današnje vreme možeš sa 10Mbs da živiš, ok. Ili si beše na vdsl-u?To nije kuknjava ,izvini molim te. Druga stvar, uopšte nisam sentimentalno vezan za stanje u Srbiji po pitanju ko se više trudi, niti me pogađaju stanja tipa, da je pola Srbije još uvek na dial up-u na primer, pa da zbog toga ne treba kukati na nešto (što više ne pije vodu), jer nekom tamo sedi kosa od muke čekajući da bi mu se otvorila stranica.