Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

A kad te vec interesuje go, sto ne skines ovu orion aplikaciju, dok zavrsis to sa novom platvormom...

Ma, sad ću čir dobiti, kupio sam jednu utakmicu lš da gledam, pokušavam 20 minuta da se ulogujem i pustim i ne radi im sajt. Ako im je tako sve, onda bolje odma da bacim pare.

Meni radi sajt. Ako je Kliksport probaj onaj testni stream da li ti radi. Ako ne, instalacija vlc-a i preko Mozille gledaš..

Sent from mTalk

Ma ne mogu da se ulogujem u sajt u opšte, samo loaduje stranicu i ništa više, haos, gledam LŠ na telefonu :) ima da im tražim 50 dinara da vrate :)

edit: e sad mi ne radi ni test stream, i ako imam vlc player i teram na firefoxu.

Poslednja izmena:
Ma ne mogu da se ulogujem u sajt u opšte, samo loaduje stranicu i ništa više, haos, gledam LŠ na telefonu :) ima da im tražim 50 dinara da vrate :)

edit: e sad mi ne radi ni test stream, i ako imam vlc player i teram na firefoxu.

Pogledaj u addons u ff-u da li je vlc plugin podešen na allways allowed. Ukoliko nije, podesi i restart ff-a. Imao sam popriličnih problema sa tim..

Sent from mTalk

Uspeo jedva sa reinstalacijom VLC-a. Zanima me da li je kvalitet na tv go bolji nego ovaj na klik sportu ili je isti?

Meni MTS TV Go vec ~5 dana ne radi, ni app ni sajt, preko VDSLa, a hoce preko mobilnog neta app (nisam lud da probam sajt :D)

Nesto su izgleda debelo zeznuli sa nekim rutiranjem pa ne rade normalno sajt.
Ako nekome zeza, da li imate Google DNS, ili niste dirali Telekomova podesavanja?

Mene razjebava ovaj njihov cirkus kolorado sajt pa to je strašno.Nema šanse preko vdsl-a.Oni su idiJoti na kvadrat.
Mislim da samo mi koji smo na telekomu imamo taj problem.
Ocigledno je dns problem,dajte neka neko kaze koji da stavimo.

Poslednja izmena:
Ja oduvek imam GOogle-ov i ne radi mi sajt.

pa gde je onda problem?

Problem je do njih. Čas radi, čas ne.

na mobilnom netu uvek radi.

Meni MTS TV Go vec ~5 dana ne radi, ni app ni sajt, preko VDSLa, a hoce preko mobilnog neta app (nisam lud da probam sajt :D)

Nesto su izgleda debelo zeznuli sa nekim rutiranjem pa ne rade normalno sajt.
Ako nekome zeza, da li imate Google DNS, ili niste dirali Telekomova podesavanja?

Pa koristi preko mobilnog neta. I onako ne skida mb

Ne gledam ja uopste TV, ali imam tu mogucnost, zelim da radi kako treba da radi :) A koristice je osoba koja je na VIPu pa bi se skidali MB.

Da li se prenose neiskorisceni minuti, za mob u naredni mesec u box-u?

Cek, ako sam dobro razumeo ja mogu da potpišem novi ugovor za box 4 pre nego što mi istekne sadasnji, takođe box4

Planirao sam da uzmem neki premijum telefon, uzeo bih ga na rate i koliko sam se preračunao najbolja opcija je upravo preko box paketa...

Ponovo se pojavio z2 ,i to je dobra kupovina ,naravno nije bas premijum ,ali kome treba ok je cena.

Video sam to, ali pošto već 2 godine koristim note 3 mislim da bih samo prešao sa konja na magarca...

Naravno samo sam napomenuo ,da je ok kupovina nisam sugerisao tebi.Ali jedno vreme sam koristio i note 3 ,sada z2 ,i iskreno vise mi se svidja sony.

Poslednja izmena:
Pre box 4 paketa sam imao total adsl. Paket 10mb,realno je islo oko 9,8mb.
Sad Presao na boks 4,net se krece oko 8mb,kad se upali tv ide na 5mb.
Kome bre da se zalim,nisu normalni,do pre 10 dana sam imao normalan net,sad presao kod njih i odmah beda?

Pre box 4 paketa sam imao total adsl. Paket 10mb,realno je islo oko 9,8mb.
Sad Presao na boks 4,net se krece oko 8mb,kad se upali tv ide na 5mb.
Kome bre da se zalim,nisu normalni,do pre 10 dana sam imao normalan net,sad presao kod njih i odmah beda?
Pa verovatno da si malo dalje od centrale pa linija ne moze da izgura i net i IPTV!

Pa tp su onda trebali da mi kaze,ispitivali su paricu 5 dana!
Ma to ne mogu da ti kazu dok se ne zalis,njima je u box4 paketu prioritet IPTV pa tek onda koliko protoka ostane za net!
Okaci ovde parametre iz modema pa da vidimo kakva je situacija sa linijom?

110wrpg.jpg

Nazad
Vrh Dno