Ma, sad ću čir dobiti, kupio sam jednu utakmicu lš da gledam, pokušavam 20 minuta da se ulogujem i pustim i ne radi im sajt. Ako im je tako sve, onda bolje odma da bacim pare.
Ma ne mogu da se ulogujem u sajt u opšte, samo loaduje stranicu i ništa više, haos, gledam LŠ na telefonuima da im tražim 50 dinara da vrate
edit: e sad mi ne radi ni test stream, i ako imam vlc player i teram na firefoxu.
Meni MTS TV Go vec ~5 dana ne radi, ni app ni sajt, preko VDSLa, a hoce preko mobilnog neta app (nisam lud da probam sajt)
Nesto su izgleda debelo zeznuli sa nekim rutiranjem pa ne rade normalno sajt.
Ako nekome zeza, da li imate Google DNS, ili niste dirali Telekomova podesavanja?
^ ne. Da li mogu na pola ugovora da potpisem novi i uzmem neki nmob?
Planirao sam da uzmem neki premijum telefon, uzeo bih ga na rate i koliko sam se preračunao najbolja opcija je upravo preko box paketa...
Pa verovatno da si malo dalje od centrale pa linija ne moze da izgura i net i IPTV!Pre box 4 paketa sam imao total adsl. Paket 10mb,realno je islo oko 9,8mb.
Sad Presao na boks 4,net se krece oko 8mb,kad se upali tv ide na 5mb.
Kome bre da se zalim,nisu normalni,do pre 10 dana sam imao normalan net,sad presao kod njih i odmah beda?
Ma to ne mogu da ti kazu dok se ne zalis,njima je u box4 paketu prioritet IPTV pa tek onda koliko protoka ostane za net!Pa tp su onda trebali da mi kaze,ispitivali su paricu 5 dana!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari