Ма мени неће уопште да учита страну, све сам пробао и ништа...
Imam trenutno ugovor za box3, da li mogu da napravim novi ugovor za box4 uz novi telefon?
Trenutno imam net, tv i fiksni. Pa sam mislio da dodam i mobilni i da uzmem telefon. A kako to imam prava na 2 telefona?Koji box 3 imas ,imas prava na dva telefona ,u toku trajanja ugovora,ako imas box 3 sa mobilnim ,ne moras prelaziti na box 4 ako ne ,moras.
Ako nisi jos nista uzeo preko box paketa onda možeš uzeti dva telefona, ali za svaki slučaj pitaj njih u Mtsu.Trenutno imam net, tv i fiksni. Pa sam mislio da dodam i mobilni i da uzmem telefon. A kako to imam prava na 2 telefona?
Trenutno imam net, tv i fiksni. Pa sam mislio da dodam i mobilni i da uzmem telefon. A kako to imam prava na 2 telefona?
Samo za box, ali ograničenje nije na 2 telefona već mogu i kombinacije telefon i tablet i slično, uglavnom daju 2 uređaja na 1 ugovor za box.Dva telefona da se "kupe" na jedan ugovor i to važi samo za box?
Samo za box, ali ograničenje nije na 2 telefona već mogu i kombinacije telefon i tablet i slično, uglavnom daju 2 uređaja na 1 ugovor za box.
Прорадило јуче.Nece ni meni zadnja 3-4 dana, ni aplikacija ne radi preko VDSLa njihovog. A radi mi app preko MTS i VIP mobilnog.
Prijavio sam. Prijavite i vi, oni reaguju na stvari koje prijavi vise korisnika!
Regularno NE moras pisati molbe a i verovatno ne mozes 50 da imas a sto je veci problem tebi treba prostora i za iptv kao sto svako od nas na super boxu ima preko 50 meni je recimo port podesen na 66 tebi ako daju bice na 54 ali verovatno neces moci toliko pa kad ukljucis HD ne verujem da ce ti net ici preko 35-37.Da li je moguce uzeti super box paket ukoliko je osoba udaljena ~500m od centrale?
Nemam HD paket, ali šta bi bilo da sutra uzmem a da ostanem na 10/1,jer za sada nemam mogućnost za super box? Verovatno bi važila ona priča da bi morali da mi puste 20/1 ukupno, s tim da preko modema imam ograničenih 10Mbs za net.To ti je do brzine ja na superboxu nikada nisam imao problem.
HD kanali povuku od 8-10 Mbit a ti znaci imas 8-9+10 za HD ili ukupno za sve 8-9 sa HD?
Ako je ova druga varijanta znas i sam koji je odgovor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari