Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ма мени неће уопште да учита страну, све сам пробао и ништа...

Nece ni meni zadnja 3-4 dana, ni aplikacija ne radi preko VDSLa njihovog. A radi mi app preko MTS i VIP mobilnog.

Prijavio sam. Prijavite i vi, oni reaguju na stvari koje prijavi vise korisnika!

A da nije Telekonj malo zbrljao rutiranje VDSL saobraćaja? Pošto kad god ne mogu da otvorim njihov vlastiti sajt otvara ga bez problema sa mobilnim netom.
Takođe kako sam prešao na VDSL ne radi mi D3Go na mobilnom, radi na kompu/browser pluginu, radi Android app sa mobilnog neta, radi kad se konektujem na ćaletov ADSL ruter.

Ja sam probao reset i rutera i kompa i mobilnog, zadnja 3-4 dana nece i meni uopste ni sajt ni MTS TV Go app.

Po stranu sto mi sada i mts.rs (glavni sajt) izbacuje 404 preko VDSLa!

Meni ljudi normalno ucitava mts tv i na FF i na Chrome-u i na IE-u.
Tako isto i na mobu tabletu lap topu.
Znaci radi ali ocito neki imaju problem, prijavite.

Imam trenutno ugovor za box3, da li mogu da napravim novi ugovor za box4 uz novi telefon?

Dva telefona da se "kupe" na jedan ugovor i to važi samo za box?

Da dodam i da ko ima samo 1 uređaj može da uzme i drugi s tim da se pravi Aneks ugovora i isti se produžava na nove 2 godine.

Meni jok :) Izgleda nekima sredili, ali nekima ne.

Ima li još neko problem sa seckanjem i zamrzavanjrm HD kanala, ovih promo od minute? Koristim box 4. Da li je do protoka ili zato što su promo? Inače kad mi je sve popaljeno, dva tv-a, telefoni, laptovi, protok ide do standardnih 8-9Mbs.

To ti je do brzine ja na superboxu nikada nisam imao problem.
HD kanali povuku od 8-10 Mbit a ti znaci imas 8-9+10 za HD ili ukupno za sve 8-9 sa HD?
Ako je ova druga varijanta znas i sam koji je odgovor.

Da li je moguce uzeti super box paket ukoliko je osoba udaljena ~500m od centrale?

Poslednja izmena:
Pa obican box mozes 99% ako na njega mislis. :)

Meni na areni 1 hd blago secka (na 8-9 sek seckanje nije lako primetiti)od kada sam se prebacio na novu platformu inače koristim super box više od godinu dana...

Da li je moguce uzeti super box paket ukoliko je osoba udaljena ~500m od centrale?
Regularno NE moras pisati molbe a i verovatno ne mozes 50 da imas a sto je veci problem tebi treba prostora i za iptv kao sto svako od nas na super boxu ima preko 50 meni je recimo port podesen na 66 tebi ako daju bice na 54 ali verovatno neces moci toliko pa kad ukljucis HD ne verujem da ce ti net ici preko 35-37.
Ali kao sto rekoh nisam siguran da ce ti dati ali ti zelim da ti daju videces i sam.
Probaj sa zalbom ako ti prvo kazu ne moze.

To ti je do brzine ja na superboxu nikada nisam imao problem.
HD kanali povuku od 8-10 Mbit a ti znaci imas 8-9+10 za HD ili ukupno za sve 8-9 sa HD?
Ako je ova druga varijanta znas i sam koji je odgovor.
Nemam HD paket, ali šta bi bilo da sutra uzmem a da ostanem na 10/1,jer za sada nemam mogućnost za super box? Verovatno bi važila ona priča da bi morali da mi puste 20/1 ukupno, s tim da preko modema imam ograničenih 10Mbs za net.

Ma znam da nemas nego imas foru kad ukljucis hd ima slike nekih 30 sekundi.
Ukoliko ti parica podrzava povecali bi ti brzinu pa bi preko 10 bilo za iptv a 10 koje imas ostalo bi za IP.
Zavisi koliko si udaljen i kvalitet same parice.

Imam box4 paket istekao mi ugovor pre 2 meseca, međutim sve je ostalo isto i ako nisam išao da potpišem novi. Zanima me sad prelazak na tu novu platformu zbog tv go. Da li to mogu da uradim i u ovoj situaciji ili ću morati da potpišem novi ugovor? I jel ok ta nova platforma, pošto sam u prošlosti imao problema sa seckanjem na iptv-u. Mislim da mi je ukupni protok oko 17-18 megabita.

Ne mora novi ugovor. A inace je stvar licnog utiska, mada imas premotavanje i svasta nesto

Ma, sad ću čir dobiti, kupio sam jednu utakmicu lš da gledam, pokušavam 20 minuta da se ulogujem i pustim i ne radi im sajt. Ako im je tako sve, onda bolje odma da bacim pare.

Nazad
Vrh Dno