Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Nisam ja na Boxu, nego se mnoge stvari preplicu.
Ja sam uzeo mojima IPTV jer im ispada duplo jeftinije od SjBBa, i dobio 2 meseca gratis.

Enraged verovatno misli na limit za Box. 10 ili 50, nema druge.

Nego se u temi preplice podosta Box i Net i IPTV... pa se ljudi zbune.
E to je druga stvar zato TRENUTNO imas sve kanale i na iptv i na tv go, ja sam pricao kad nisi pod nekom akcijom vec regularno, aj javi nam za 2 meseca da li ces imati jos te kanale :)

Inace ja sam jedan od retkih koji mogu da uzmu 100Mbit ali mi ne pada na pamet da dajem toliko za net a i onda bih morao da otkazem iptv za sad mi je ovo ok brzina, kad budu ubacili novi HW i mogucnost vecih brzina od 100 onda cu da povecam i brzinu, a to moze brzo biti samo je pitanje da li hoce da uloze pare u to.

Poslednja izmena:
I meni se cini da nece biti dostupni tada :)
Da li uopste sem na TVu mogu svi ostali kanali da se gledaju na nekoj platformi? (ne instalira mi se onaj plugin samo zbog probe)

Nisam te bas najbolje razumeo, mislis da li mogu da se gledaju na smart fonu, tabletu... ako na to mislis, DA, pa zar nisi stavljao SS sa onog kanala sto sam pitao? Jel ti to SS sa fona?

Da, ali na MTS TV Go (fonu/tabletu) mogu samo 45 da se gledaju. Na TVu mogu >200.
Da li preko browsera (multiscreen) moze isto 200 ili samo 45?

hvala na odgovoru. modem je adsl hg532e... zvali me iz telekoma pre par meseci da promenim modem za vdsl , da bih imao upload 2Mb/s umesto 1...

pošto se ne snalazim najbolje, jel možeš da mi kažeš kako ti se čine ove vrednosti:

Connection Status
Help
DSL synchronization status Up
DSL up time 140:26:43

Line Status
Help
Upstream max rate (kbit/s) 1222
Downstream max rate (kbit/s) 22840
Upstream line rate (kbit/s) 1022
Downstream line rate (kbit/s) 17919
Line standard ADSL2+
Channel type
Interleaved
Upstream SNR (dB) 7.4
Downstream SNR (dB) 6.6
Upstream line attenuation (dB) 7.6
Downstream line attenuation (dB) 12
Upstream output power (dBmV) 6.9
Downstream output power (dBmV) 12.9
Upstream Interleave Depth 8
Downstream Interleave Depth 224
Upstream CRC 45
Downstream CRC 3094
Upstream FEC 1512
Downstream FEC 12917
Upstream HEC 0
Downstream HEC 18964
Upstream Total Cell Count 49036402
Downstream Total Cell Count 4187931191
Upstream Interleave Delay 4
Downstream Interleave Delay 7

hvala

bilo ko?

Gledam košarku tako da ću biti kratak. Po tome što si ostavio ti si i dalje na ADSL paletu, i nemaš 20 tj konektuje se na nekih 17 Mbps (ne znam zašto ako maximalnu ostvarivu brzinu pokazuje 22 Mbps), i vidim da nisi na Fast nego na Interleaved Path, što Telekom radi kad pokušava da malo digne SNR marginu i umanji učestalost grešaka. A tebi su te vrednosti problematične i pored toga.

Sve u svemu ne verujem da bi ti dali samo VDSL 50/2 (teško da bi to ostvari, pre bi to bilo oko 40) a kamo li SuperBox ugovor. Saznaj od Telekoma koliko si udaljen, kalkulator kaže 870m, verovatno je nekih 30% manje realno al opet predaleko za SuperBox. Pitaj za udaljenost, pa onda probaj zahtev mada teško. Ako si oko 500m možda da tražiš neku vezu da ti proba srediti da puste na par dana 50 Mbps paket i vide koliko stabilno radi.

Posto mi je odavno istekao ugovor za box 4, naravno hocu da ga produzim, sta treba da pogledam od pogodnosti ? Ima li neki dobar telefon za manje pare ili jos bolje tablet jer smo svi u porodici "namireni" sa telefonima..

Imas odlican izbor telefona ,koji mozes kupiti na 24 rate ,ja uzo tako dva komada ,sto se tice tableta ,bio je izuzetno los izbor pre mesec dva ,a i vrlo su skupi,neznam mozda se situacija sada nesto popravila.
Sad bas gledoh ,losiji je izbor i telefona ,a posebno tableta ,nego ranije.

Poslednja izmena:
Imas odlican izbor telefona ,koji mozes kupiti na 24 rate ,ja uzo tako dva komada ,sto se tice tableta ,bio je izuzetno los izbor pre mesec dva ,a i vrlo su skupi,neznam mozda se situacija sada nesto popravila.

Koji npr telefon predlazes za neku ok cenu?

Sada je losiji izbor ,ja sam pre dva meseca uzeo Z2 ,za 1700 d. mesecno ,a malo pre toga ,alkatel idol 3 5.5.Pa neznam kolko si spreman da izdvojis mesecno.

Imam problem sa povezivanjem nove platforme. Išao sam po uputstvu: STB1 (tako da ga krstim) povezao u LAN3 i krnjavi crt tv odradio instalaciju i šljaka. STB2 mi na spratu i povezao sam ga internet kablom u LAN2 kao u uputstvu.
Slika1: adsl modem, trepere i lan 2 i lan 3
Slika2: prijavi mi ovo:
Slika3: kad uradim test pokaže ovo
Šta može biti problem?

Kapiram da je netvork veza ali kako kad po adsl modemu radi?

Mislim da oni nisu konfigurisali dobro, nazovi ih i srediće ti.

Da li se uz super box dobija nesto kao d3go kod sbb? Vidim nesto sto se zove mts go,to je slicno pretpostavljam,jel se dobije free uz super box? Koje kanale daju ako je free?

Da li se uz super box dobija nesto kao d3go kod sbb? Vidim nesto sto se zove mts go,to je slicno pretpostavljam,jel se dobije free uz super box? Koje kanale daju ako je free?
Dobijes 45 kanala free iz osnovnog paketa ali ce to povecavati sigurno, do marta free a ja mislim i posle ali videcemo.

Да ли могу да користе ту услугу корисници који немају IPTV a неко им да налог?

Trebalo bo da moze jer nije vezano za IP vec za nalog tj. user/pass.
Zapravo sam 101% siguran da moze, a ako imas i mts broj onda ti je i free data na telefonu/tabletu.

Мислим на гледање преко рачунара на mtstv.telekom.rs , ја никао не успевам да одем на сајт од када сам отказао IPTV. Када сам пробао раније, радило је нормално.

Pa i poenta je da moze svugde da se koristi, bez da je bitno da li je racunarev vlasnik i vlasnik naloga :D

Može li neko da objasni o čemu se radi?
Nemam vremena da pratim ko čiji kolač deli i ko se protiv koga bori i ko je u čijem taboru.

1. 150minuta ,besplatno, pozivi ka fiksnim telefonima u domaćem saobraćaju.
2. Pozivi ka fixnim brojevima mts-a.

wtf, o čemu se tu radi :bottle:,.,.dve besplatne tarife. Prva od 150min, a kada je istrošiš, onda opet besplatno, ali u okviru ,tj. KA fixnim brojevima mts-a.
Da li to znači da su ti minuti besplatni samo ukoliko i sagovornik (tj. onaj sa druge strane žice) ima Box2 paket, tj. jedan od Box paketa iz mts bogate palete :sceptic: ?

Ako je to istina, ***..pa na mogu da verujem dokle ide to PILIĆARENJE od strane mts-a.
:smash:

Prilozi

• besplatno.JPG
    besplatno.JPG
    80.5 KB · Pregleda: 85
Nema veze to sa box paketima ,besp;atno je prema svim fiksnim brojevima u Srbiji,u okviru telekoma ,imas sada fixne i na sbb-u.

Taj fixni je čista ******ština.
Tamo gde zive roditelji nije prošao kabl.,.inače bi davno otkazali fixni telefon i mesečnu pretplatu.

Dakle, 150min je besplatno u Srbiji u fixnoj telefoniji, bez obzira na operatera fixne telefonije?
A stavka pod 2 je besplatno samo ka fixnim brojevima mts-a.
Kapiram.

Da li se u okviru Box2 paketa dobija neki drugi modem, ili ostaje onaj stari Huawei HG-530 ?

Ostaje sve isto ,samo se potpisuje novi ugovor ,ako govoris o boxu 2 net +fiksni.

Неће, приказује увек исту грешку. Да ли неко може да оде на овај линк?
mtstv.telekom.rs
Pogledajte prilog 185670
Radi, trazi mi da instaliram plugin (probao sam u VMu, radi nakon instalacije plugina, cak mi se i svidja interfejs, a to je retkost za bilo koji sajt mladji od godinu dana)

Ali nemoj da te cudi ova greska, MTSov sajt iz nekog razloga trokira random od poslednje izmene, negde avgusta! Vrlo verovatno samo ubodes termine kada ti baguje. a zasto se to desava - pa da bi se prodao po nizoj ceni :D

Nazad
Vrh Dno