- Učlanjen(a)
- 21.06.2014
- Poena
- 159
Pa imaju internet od 100 zato reklamiraju, sta tu nije jasno.A sto reklamiraju 100
https://www.mts.rs/privatni/internet/kucni-internet/internet-paketi
Pa imaju internet od 100 zato reklamiraju, sta tu nije jasno.A sto reklamiraju 100
https://www.mts.rs/privatni/internet/kucni-internet/internet-paketi
E to je druga stvar zato TRENUTNO imas sve kanale i na iptv i na tv go, ja sam pricao kad nisi pod nekom akcijom vec regularno, aj javi nam za 2 meseca da li ces imati jos te kanaleNisam ja na Boxu, nego se mnoge stvari preplicu.
Ja sam uzeo mojima IPTV jer im ispada duplo jeftinije od SjBBa, i dobio 2 meseca gratis.
Enraged verovatno misli na limit za Box. 10 ili 50, nema druge.
Nego se u temi preplice podosta Box i Net i IPTV... pa se ljudi zbune.
hvala na odgovoru. modem je adsl hg532e... zvali me iz telekoma pre par meseci da promenim modem za vdsl , da bih imao upload 2Mb/s umesto 1...
pošto se ne snalazim najbolje, jel možeš da mi kažeš kako ti se čine ove vrednosti:
Connection Status
Help
DSL synchronization status Up
DSL up time 140:26:43
Line Status
Help
Upstream max rate (kbit/s) 1222
Downstream max rate (kbit/s) 22840
Upstream line rate (kbit/s) 1022
Downstream line rate (kbit/s) 17919
Line standard ADSL2+
Channel type
Interleaved
Upstream SNR (dB) 7.4
Downstream SNR (dB) 6.6
Upstream line attenuation (dB) 7.6
Downstream line attenuation (dB) 12
Upstream output power (dBmV) 6.9
Downstream output power (dBmV) 12.9
Upstream Interleave Depth 8
Downstream Interleave Depth 224
Upstream CRC 45
Downstream CRC 3094
Upstream FEC 1512
Downstream FEC 12917
Upstream HEC 0
Downstream HEC 18964
Upstream Total Cell Count 49036402
Downstream Total Cell Count 4187931191
Upstream Interleave Delay 4
Downstream Interleave Delay 7
hvala
A to pitas onda je odgovor 45.Da, ali na MTS TV Go (fonu/tabletu) mogu samo 45 da se gledaju. Na TVu mogu >200.
Da li preko browsera (multiscreen) moze isto 200 ili samo 45?
@diabolic Neće, isto.
Imas odlican izbor telefona ,koji mozes kupiti na 24 rate ,ja uzo tako dva komada ,sto se tice tableta ,bio je izuzetno los izbor pre mesec dva ,a i vrlo su skupi,neznam mozda se situacija sada nesto popravila.
Svetlucala je dioda kod stare, nemoguće da otkaže sad kod nove@diabolic Neće, isto.
Pogledaj mozda kabli nije dobar ,na staroj platformi ,svetluca na ulazu u risiver ,ako ne ,onda je kabli i to mi se desavalo.
Svetlucala je dioda kod stare, nemoguće da otkaže sad kod nove![]()
Imam problem sa povezivanjem nove platforme. Išao sam po uputstvu: STB1 (tako da ga krstim) povezao u LAN3 i krnjavi crt tv odradio instalaciju i šljaka. STB2 mi na spratu i povezao sam ga internet kablom u LAN2 kao u uputstvu.
Slika1: adsl modem, trepere i lan 2 i lan 3
Slika2: prijavi mi ovo:
Slika3: kad uradim test pokaže ovo
Šta može biti problem?
Kapiram da je netvork veza ali kako kad po adsl modemu radi?
Dobijes 45 kanala free iz osnovnog paketa ali ce to povecavati sigurno, do marta free a ja mislim i posle ali videcemo.Da li se uz super box dobija nesto kao d3go kod sbb? Vidim nesto sto se zove mts go,to je slicno pretpostavljam,jel se dobije free uz super box? Koje kanale daju ako je free?
Pa i poenta je da moze svugde da se koristi, bez da je bitno da li je racunarev vlasnik i vlasnik naloga![]()
Radi, trazi mi da instaliram plugin (probao sam u VMu, radi nakon instalacije plugina, cak mi se i svidja interfejs, a to je retkost za bilo koji sajt mladji od godinu dana)Неће, приказује увек исту грешку. Да ли неко може да оде на овај линк?
mtstv.telekom.rs
Pogledajte prilog 185670
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari