Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Vidi,dok ti ne ugase tu "obicnu" karticu,ovu novu u box-u ti sigurno nece aktivirati ako su isti broj!Ali verovatno je to vec sredjeno u toku noci! :)

Pretpostavljam da je isti broj, ali mi je i dalje aktivna ova obična na drugom fonu, doduše to mi je ćerka stavljala ovu micro sim karticu pa je možda nije dobro ubacila u slot, a i ono mi glupost neviđena (način kako se stavljaju). Danas ću se malo više pozabaviti sa tim pa ću videti.

Da li postoji neki način da dobijem dodatni STB u BOX paketu? Ugovorna obaveza je istekla pre nešto više od mesec dana i pod izgovorom da nemaju više STB-ove koji su kompatibilni sa starim sistemom, uslovljavaju me potpisivanjem novog ugovora, kako bih dobio novu opremu i dodatni STB.
Nakon tri neuspešna pokušaja da dobijem dodatni STB bez nove ugovorne obaveze, četvrti put sam otišao sa idejom da razdužim kompletnu opremu i da se prijavim ponovo. Nakon čekanja u redu, dobijam odgovor da ipak ne moram da vraćati ništa, već da dođem sledećeg dana i da pokupim drugi STB, ako njihova merenja pokažu da linija može izdržati 2xIPTV + 10mb net. Krajem dana su me nazvali rekli da će linija izdržati i da sutra pokupim opremu. Za sada je sve ok, ali i dalje imam utisak da nije vredno cimanja 5 puta do poslovnice, čekanja u redovima i maltretiranja.

Pretpostavljam da je isti broj, ali mi je i dalje aktivna ova obična na drugom fonu, doduše to mi je ćerka stavljala ovu micro sim karticu pa je možda nije dobro ubacila u slot, a i ono mi glupost neviđena (način kako se stavljaju). Danas ću se malo više pozabaviti sa tim pa ću videti.
Ako ti je isti telefonski broj onda mora prvo da ti ugase tu pripade/pospade karticu pa tek onda da ti ukljuce ovu iz box-a.Tako da dokle god imas signala na ovoj "obicnoj" kartici ova iz box-a ce biti neaktivna!
Jer prosto ne smeju dve SIM kartice sa istim brojem da rade legalno:) u sistemu!

Poslednja izmena:
Idol 3 je dual sim??

Meni je ta "obična" sim kartica iz box-a, ova je micro sim, takodje za box predviđena zbog 4G, verovatno je to u pitanju da ne mogu obe da aktiviraju dok ovu prvu ne odjavim.

@plasma, da, dual sim telefon.

Ima Idola 3. tj. znam da ih je bilo u ponedeljak jer sam ga uzeo u poslovnici na Terazijama. Juce je takodje prijateljica uzela poslednjeg Idola u poslovnici na Trgu Nikole Pasica.

Naravno da ga ima u Beogradu ,ali malo juznije situacija je malo drugacija/Krusevac/

Ljudi sorry ako sam,propustio.. Da li je moguce na novoj platvormi setovati dugmice za programe od 1-9 ? Meni to nikako ne uspeva :(

Zelim da uzmem Box paket, a vec imam ugovor sa MTSom na post paid broju.
Mogu li taj broj da inkorporiram u Box paket, a da ne menjam paket?

Ovo sto nude u okviru Box-a, 300 minuta, je premalo za mene.

Kada sam ih ja pitao za to isto, odgovorili su mi:"Samo ako ti je preostalo još najviše 3 meseca ugovorne obaveze".
Ja sam imao ugovor na osnovu koga sam uzeo telefon, tako da sam već bio u jednoj od "akcija".
Međutim za svaki slučaj pozovi njihov call centar 0800-100-100 i razjasni.

Ако нису нешто мењали, постпејд пакет (без неког уређаја који је добијен у оквиру њега) може да се пребаци на Бокс. Ако си узимао телефон или таблет, онда мало теже.

Mislim da moras promeniti paket,a broj mozes ostaviti,ako ti uopste daju,jer si jos pod ugovorom ,nikad nisam imao 064 ,sacekaj da ti neko odgovori .Dok sam pisao dobio si vec dva odgovora:)

Poslednja izmena:
Ако нису нешто мењали, постпејд пакет (без неког уређаја који је добијен у оквиру њега) може да се пребаци на Бокс. Ако си узимао телефон или таблет, онда мало теже.

A koji je onda paket na mobilnom?
Taj koji sam do sada koristio ili onaj koji oni daju uz Box?

Pretpostavljam da onda moram da predjem na taj paket koji ide uz Box od 300 minuta?

Sve je super, samo je to premalo minuta...

Mozes ubaciti u Box, ali kao Box tarifu, ili ga dodati u Box zbog racuna, ostaje ista tarifa, ali doplacujes 250RSD. Ali opet onda moras imati Box tarifu na nekom drugom broju, i nista ne dobijas osim besplatnog pozivanja izmedju brojeva koji su u Boxu.

Ako si uzeo telefon onda ne možeš da taj broj spojiš sa box paketom. Ako si uzeo 50% onda možeš da spojiš.
Mislim da ne može druga tarifa u box paketu na istom broju.

Da li postoji neka opcija da u box pketu bude veća brzina od 10/1? 900m od centrale, ne mogu super box 4.

900m od centrale, ne može. Sreća ima sbb u zgradi. Više mi odgovara mts jer mogu da spojim sa mobilnim, bar jedan broj da ubacim, i ovaj od 50/2 bi bio ideala, ma pristao bi i na 20/2, više me znači up od 2 nego down od 50.

Da 900m od centrale stvarno ne moze 50 da se izgura, e sad ima masa ljudi a par njih i ovde na forumu koji su posto-poto navaljivali na 50/2 i kukali kod TS da ce se zadovoljiti i manjim brzinama, a kad im se izaslo u susret i date im max. stabilne brzine za njihovu paricu (koja je jelte predugacka i losa) tipa 40Mbit odmah su poceli da kukaju i pljuju TS i da ce ih zvati jel su oni toboz nezadovoljni tom brzinom a pritom tvrde da su platili 50Mbit, a ne znaju da su platili DO 50Mbit.
Mislim ne znam sta bih ti savetovao a jer si stvarno daleko od DSLAM-a.

Kažem, zadovoljio bih se i sa 30Mb/s, ma i 20Mb/s, ali da mi je upload 2Mb/s, to mi je bitnije i više znači. Da li je to moguće za up? I kako da insistiram, kome? Nije mi bitno u down 50Mb/s, bio bih hepi i sa 30Mb/s.

Samo veza... ili ako naidjes na nekoga koga ne boli uvo za sve :(

Ali bas zbog ovog sto enraged kaze su i napravili ovo ogranicenje. Jer je boranija... stvarno glupa i bezobrazna :( (cesto idem zbog firme u MTS, cujem kakve gluposti traze i zahtevaju ili ocekuju :()
(da, ima i radnika kojima isto treba pomoci u osvajanju Darvinove nagrade :))

Kažem, zadovoljio bih se i sa 30Mb/s, ma i 20Mb/s, ali da mi je upload 2Mb/s, to mi je bitnije i više znači. Da li je to moguće za up? I kako da insistiram, kome? Nije mi bitno u down 50Mb/s, bio bih hepi i sa 30Mb/s.
Ma ok verujem ja tebi nego su i ti pricali isto nebi se ja bunio ni 40, 30.... pa su se opet bunili.
Ne kazem da bi ti to uradio vec kazem da su i oni tako pricali pa posle trazili svih 50 iako su pristali na manje u pocetku.
Nebitno.

Pristao bih i da potpišem da nemam zagarantovanu brzinu... onda mogu da se žalim komunalnom :)
30 je bolje od 10. Zvaću korisnički sutra da ih pitam da li ima takva mogućnost.

Vidim da je nekima sada prošla ta opcija sa negarantovanom brzinom. Ja kada sam prošle godine pitao za to nisu hteli ni da čuju... Ili 10 ili ništa. Doduše nisam vezu nikaku imao i slično.

Vidim da je nekima sada prošla ta opcija sa negarantovanom brzinom. Ja kada sam prošle godine pitao za to nisu hteli ni da čuju... Ili 10 ili ništa. Doduše nisam vezu nikaku imao i slično.
Pa nije ti brzina zagarantovana to ti je najveca moguca brzina.
Ti zakupljujes DO te brzine a zagarantovane brzine su mnogoooo skuplje.
Uf bre al svi mesate to DO i zagarantovana.

Ne nego ti ne čitaš šta ja pišem. Govorim o tome da su ovde nekima pustili VDSL u Super Box varijanti iako linija ne može sa izgura 50mbit. Ja kada sam ih prošle godine pitao da li je tako nešto moguće odgovor je bio "ne". Dakle ili idem na regularan 10/1 Box ili mogu na SuperBox ako linija može da izgura toliko. Bar su mi tada tako u mailu odgovorili jer sam pitao da li je uopšte moguća SuperBox varijanta ako se ispostavi recimo da moja linija ne može sa izvuče 50/2 ali recimo može 30/2.

Dakle ništa ja ne mešam, savršeno znam o čemu pričam, nego ti ne čitaš šta pišem a već si krenuo da me koriguješ.

Vidim da je nekima sada prošla ta opcija sa negarantovanom brzinom.

Ajd dobro ako ti kazes, ali znam da citam i vrlo dobro si se izrazio "negarantovanom brzinom".
Ja mislim da i sam vidis da sam tebe citirao, a evo ponovo sam to uradio mrzelo me malopre da brisem ono na sta se moj predjasnji post odnosio.
Ali vidim da sam trebao.
Za ostatak sam te razumeo vrlo dobro i bolje nego sto mislis a na to nisam ni komentarisao.
Ja imam 100% vremena full brzinu od 50Mbit ali mi nije GARANTOVANA.
A ti pricas da je nekima prosla ta opcija sa negarantovanom brzinom pa svima su nama negarantovane brzine, ja to pokusavam da ti onjasnim.
Dobro ja znam sta pisem ali ti druze ne znas, pa samo pokusavam normalnim jezikom to da ti kazem.

Ti pricas da su nekima dali taj mega box a da ne mogu full brzinu od 50Mbit da izvuju, jel tako, bar sam te ja tako razumeo da pricas!!!???
Ali ja ti o tome nisam nista prigovorio vec o tvom terminu negarantovana brzina sve su negarantovane ni meni nije garantovana 50 iako mogu 100 da izvucem a jeste da 100% vremena imam full brzinu, NEGARANTOVANU.

Poslednja izmena:
Vrh Dno